Punta Cana
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Punta Cana

Wil je alle activiteiten in Punta Cana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Punta Cana

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

Fantastische reis. We hebben een upgrade uitgevoerd naar de Polaris Buggy, die fantastisch, erg snel en veel comfortabeler was (we hebben de basisbuggy 3 jaar geleden gedaan) en het ontwerp betekende dat we niet zo veel modder ondergingen. Op de locatie hebben we een upgrade naar de privétour gedaan, dus het was gewoon mijn vriend en ik volgde onze gids "Blackie". Het betekende dat we de haltes vóór de grote groep bereikten en ons de flexibiliteit gaf om te kiezen hoe lang we bij elke halte wilden doorbrengen. Het betekende zelfs dat we het natuurlijke zwembad in de grot voor onszelf hadden, wat geweldig was. We hadden onze eigen fotograaf als onderdeel van de upgrade en de foto's die we kregen waren briljant. We zouden de reis ten zeerste aanbevelen en nadat we de vorige keer de basistour hadden gedaan, gaven we de voorkeur aan de verbeterde Buggie (online geboekt op het moment van boeking) en de privétour (aangeboden toen we aankwamen bij de buggy-locatie en de $ 70 dol

Fantastische reis! Vriendelijke en informatieve gidsen. De off-road buggy's waren krankzinnig! We waren een groep van twee (moeder en tienerzoon) De gids was verbaasd toen ik hem vertelde dat ik zou rijden, dus de feministe in mij reed als een gek persoon om een punt te bewijzen ... De grot is mooi, zoals is de traditionele DR-koffie gemaakt in het dorp. We waren vies maar we vonden het geweldig!

Dit was een geweldige activiteit, we hadden een geweldige tijd, het enige is dat de grot erg donker is en niet zoals we hadden verwacht, maar verder was deze tour geweldig! ! Ik zou het opnieuw doen!. Sammy, onze gids was in alle opzichten uitstekend!. Maak je klaar om modderig te worden en een knaller te hebben! Ik zal deze tour aanbevelen aan al mijn vrienden en familie.

Was heel leuk. Als je lekker door grof terrein wilt rijden dan is dit voor jou.

Alles is prima gelukt! 2 hele leuke reizen gehad! Heel erg bedankt !