Kies data

Punta de n'Amer

Punta de n'Amer: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Mallorca: boottocht met glazen bodem aan de oostkust

1. Mallorca: boottocht met glazen bodem aan de oostkust

Kies uit verschillende opstaplocaties en ontdek de vele prachtige stranden, baaien en grotten aan de oostkust van Mallorca. Geniet van een zwemstop van ongeveer 10 minuten, afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Spot verschillende zeedieren door de glazen bodem van de boot. Vaar langs schilderachtige locaties aan de noordoostkust zoals Cap Vermell, Cova del Nord, Canyamel, Cala Bona, Cala Millor, Sa punta d'Amer en Sa coma. Als je verder gaat langs de zuidoostkust, zie je opmerkelijke natuurlijke monumenten zoals S'illot, Cala Morlanda, Cala Petita, Porto Cristo, Cala Romantica, Cales Varques en Cales de Mallorca.

Sa Coma: offroad-segwaytour naar Castell Punta de n'Amer

2. Sa Coma: offroad-segwaytour naar Castell Punta de n'Amer

Je ervaring begint met wat training recht voor de tourwinkel. Als je eenmaal hebt geoefend met het gebruik van je Segway, begint je tour wanneer iedereen zich op zijn gemak voelt. Vanaf daar rijdt u langs de prachtige promenade van Sa Coma naar het natuurpark. Tijdens het rijden geeft uw gids u nuttige informatie over uw omgeving. Nadat u het natuurpark bent binnengegaan, begint uw pad over heuvels en rotsen met prachtige, adembenemende uitzichten. Tijdens het reizen is er altijd tijd voor foto's of video's. Je stop van 10 minuten is bij Castell "Punta den'amer". Daar bent u vrij om naar boven te gaan om te genieten van het mooie panoramische uitzicht over Cala Millor en Sa Coma. Als je wilt, kun je ook een kopje koffie, frisdrank of een ijsje pakken in het restaurant. Na uw stop reist u langs de kustlijn naar Cala Millor. Je zult uiteindelijk teruglopen rond het natuurpark terug naar het startpunt van je tour, dat het einde van je tour markeert.

Cala Millor: Segway-tour naar Castell Punta de n'amer

3. Cala Millor: Segway-tour naar Castell Punta de n'amer

Je ervaring begint met een training vlak voor de tourwinkel. Nadat je je Segway hebt geoefend, begint de tour zodra iedereen zich op zijn gemak voelt. Vanaf daar rijdt u langs de prachtige promenade van Cala Millor naar Sa Coma. Tijdens het rijden geeft uw gids u nuttige en interessante informatie over uw omgeving. Nadat je het natuurpark bent binnengegaan, begint het pad over heuvels te lopen en kun je het prachtige uitzicht bewonderen. Terwijl u reist, is er tijd voor foto's of video's. Neem een pauze van 10 minuten bij het Castell Punta den'amer. Daar bent u vrij om naar boven te gaan om te genieten van het panoramische uitzicht over Cala Millor en Sa Coma. Als je wilt, kun je ook een kopje koffie, frisdrank of ijs kopen in het restaurant.

Beschikbare activiteiten

  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Punta de n'Amer

Wil je alle activiteiten in Punta de n'Amer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Punta de n'Amer

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 625 beoordelingen

Ik had graag gezien dat de tijd die je op de excursie bent sinds je op het schip stapt, je geen tijd hoeft te verspillen aan het ophalen van mensen in andere havens. Het is een excursie van 2 uur en 30 minuten, en het is niet slecht, maar als je geen tijd verspilt, zou je langer kunnen zwemmen, niet dat je er maar 10 of 15 minuten bent. De bodem van de boot moet zo zijn dat de bodem van de zee te zien is zonder de bubbels die de propellers veroorzaken als ze draaien, je kunt alleen iets zien als je stopt. De wateren zijn geweldig!

Een echte activiteit om te doen! Voor zowel volwassenen als volwassenen! Boottocht, gemakkelijk te vinden...prachtig uitzicht op de "grotten", een onderwatervisie vergezeld van vissen en een ontspannende pauze om te duiken of te glijden vanaf de slee op de boot. Ik raad aan !

Vissen waren weinig te zien door de ramen onderin de boot, maar wel heel mooi om het eiland vanaf de zee te zien! Prachtige natuur!

We zagen een groot stuk kust. Dankzij de bewolking was het 's middags ook prachtig op het open dek.

Heel goed, het bad in de zee vooral. sterk aanbevolen