Kies data
Belevingen in

Punta Mita

Punta Mita: De beste dingen die je niet wil missen

Sayulita/Punta Mita: tokkelbanen met uitzicht op de oceaan

1. Sayulita/Punta Mita: tokkelbanen met uitzicht op de oceaan

Geniet van het meest magnifieke uitzicht op alle canopy-tochten in de regio Puerto Vallarta. Kijk van de Stille Oceaan naar het regenwoud-natuurreservaat in Punta de Mita terwijl je begint aan een indrukwekkende canopy-tour met 10 lijnen en een hangende brug over de bergen van Higuera Blanca, Nayarit. De faciliteiten zijn gebouwd volgens de maximale veiligheidsnormen, met behulp van twee touwen in elke zipline om uw veiligheid tijdens de canopy-tour te garanderen. De professionele gidsen zullen je voorzien van alle benodigde uitrusting voor de tour: harnas van taille tot dijbeen, helm en handschoenen. Wees niet verbaasd als je tussen het gebladerte wilde zwijnen, herten en zelfs prachtige ara's ziet - die de lokale bevolking guacamaya's noemt. Rond uw spannende avontuur af met een traditionele tequila-proeverij. Ophalen en afzetten van 6 ophaalpunten in de regio zijn inbegrepen.

Van Puerto Vallarta: snorkeltrip Marieta-eilanden

2. Van Puerto Vallarta: snorkeltrip Marieta-eilanden

Bezoek het Marietas Islands National Park en geniet van de grote onderzeese wereld grote diversiteit aan vissen die voedsel en beschutting vinden in de riffen van de site, zoals de koningszeeëngel, het Moorse idool en gigantische juffers, evenals verschillende soorten doktersvissen, vlindervissen, papegaaivissen en ballonvissen. Als onderdeel van het rotsachtige rif kunnen we verschillende soorten koralen en sponzen observeren, evenals manteldieren, zeesterren en zee-egels, naast andere ongewervelde zeedieren die uw gids zal aanwijzen. Je kunt ook, met een beetje geluk en geduld, dolfijnen of zeeschildpadden zien rusten of reizen in de buurt van de plaats. Op kleine groepen is de reis gericht op snorkelen en genieten van de schoonheid van de eilanden. Ook heb je de kans om het verborgen strand van Playa del Amor met beperking te bezoeken. Ontdek geweldige stranden en prachtige landschappen en dieren in het wild.

Punta de Mita/Sayulita: paardrijtocht

3. Punta de Mita/Sayulita: paardrijtocht

Ontdek de natuurlijke landschappen rond het Mexicaanse platteland tijdens deze rondleiding te paard. Rijd langs stranden en door jungles en ontdek charmante stadjes zoals Higuera Blanca. Kom aan op de prachtige ranch vol met verschillende dieren zoals ezels, pony's, ara's, hanen, waterbuffels, herten, kalkoenen en pauwen. Luister naar een korte veiligheidsbriefing voordat je je paard ontmoet en opgezadeld wordt. Rijd op je paard en verken een typisch Mexicaans stadje. Ga door de jungle en arriveer bij een adembenemend strand van Litibu waar je de mogelijkheid hebt om te galopperen. Geniet na de rondleiding van een tequila-proeverij en koop gerust een lunch in een heerlijk Mexicaans restaurant. Maak ten slotte een foto met de majestueuze "Soruyo", een stier die meer dan 1 ton weegt voordat je naar huis gaat.

Punta Mita: begeleide surfles van 2 uur op het strand

4. Punta Mita: begeleide surfles van 2 uur op het strand

Je surfavontuur begint met het ophalen van Sayulita, waar je je vriendelijke instructeurs voor de dag zult ontmoeten en een warm welkom krijgt als het Mexicaanse weer. Kleed je aan met alle benodigde surfuitrusting die is afgestemd op je lengte, gewicht en ervaringsniveau, draag dan je board en loop ongeveer 10 minuten over een weelderig en levendig junglepad om het strand te bereiken. Je kunt hulp krijgen bij de board, maar dit is niet 100% gegarandeerd. Het eerste deel van de sessie begint direct op het zand met een les over pop-uptechnieken, waterveiligheid, surfetiquette en het gebruik van je uitrusting. Zodra je de basistechnieken onder de knie hebt, ga je het water in waar het echte plezier begint. Breng met de hulp van je instructeur je nieuwe vaardigheden in praktijk en oefen de technieken die je aan de kust hebt geleerd. Je instructeur staat naast je om je zelfvertrouwen te vergroten en geeft je gepersonaliseerde tips om je surfvaardigheden te verbeteren. Naarmate de les vordert, zul je je steeds comfortabeler gaan voelen op je board en in het water. Voel de sensatie van adrenaline wanneer je je eerste golf vangt en naar de kust rijdt, en dompel jezelf onder in de goede vibes die alleen afkomstig zijn van aan zee zijn! Aan het einde van een leuke en leerzame les kun je op het strand blijven om op eigen gelegenheid te verkennen, of je wordt afgezet bij je hotel.

Veelgestelde vragen over Punta Mita

Welke tours in Punta Mita nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Punta Mita

Wil je alle activiteiten in Punta Mita ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.