Belevingen in
Punta Mita

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Punta Mita: De beste dingen die je niet wil missen

Sayulita/Punta Mita: tokkelbanen met uitzicht op de oceaan

1. Sayulita/Punta Mita: tokkelbanen met uitzicht op de oceaan

Geniet van het meest magnifieke uitzicht op alle canopy-tochten in de regio Puerto Vallarta. Kijk van de Stille Oceaan naar het regenwoud-natuurreservaat in Punta de Mita terwijl je begint aan een indrukwekkende canopy-tour met 10 lijnen en een hangende brug over de bergen van Higuera Blanca, Nayarit. De faciliteiten zijn gebouwd volgens de maximale veiligheidsnormen, met behulp van twee touwen in elke zipline om uw veiligheid tijdens de canopy-tour te garanderen. De professionele gidsen zullen je voorzien van alle benodigde uitrusting voor de tour: harnas van taille tot dijbeen, helm en handschoenen. Wees niet verbaasd als je tussen het gebladerte wilde zwijnen, herten en zelfs prachtige ara's ziet - die de lokale bevolking guacamaya's noemt. Rond uw spannende avontuur af met een traditionele tequila-proeverij. Ophalen en afzetten van 6 ophaalpunten in de regio zijn inbegrepen.

...
Punta de Mita/Sayulita: paardrijtocht

2. Punta de Mita/Sayulita: paardrijtocht

Kom aan op de prachtige ranch vol met verschillende dieren zoals ezels, pony's, ara's, hanen, waterbuffels, herten, kalkoenen en pauwen. Luister naar een korte veiligheidsbriefing voordat je je paard ontmoet en opgezadeld wordt. Rijd op je paard en verken een typisch Mexicaans stadje. Ga door de jungle en arriveer bij een adembenemend strand van Litibu waar je de mogelijkheid hebt om te galopperen. Geniet na de rondleiding van een tequila-proeverij en koop gerust een lunch in een heerlijk Mexicaans restaurant. Maak ten slotte een foto met de majestueuze "Soruyo", een stier die meer dan 1 ton weegt voordat je naar huis gaat.

...
Punta Mita: begeleide surfles van 2 uur op het strand

3. Punta Mita: begeleide surfles van 2 uur op het strand

Je surfavontuur begint met het ophalen van je hotel in Punta Mita of Sayulita, waar je je vriendelijke instructeurs voor de dag zult ontmoeten en een welkom zult krijgen dat zo warm is als het Mexicaanse weer. Kleed je aan met alle benodigde surfuitrusting die is afgestemd op je lengte, gewicht en ervaringsniveau, pak dan je board en loop langs een weelderig en levendig junglepad om het strand te bereiken. Het eerste deel van de sessie begint direct op het zand met een les over pop-uptechnieken, waterveiligheid, surfetiquette en het gebruik van je uitrusting. Zodra je de basistechnieken onder de knie hebt, ga je het water in waar het echte plezier begint. Breng met de hulp van je instructeur je nieuwe vaardigheden in praktijk en oefen de technieken die je aan de kust hebt geleerd. Je instructeur staat naast je om je zelfvertrouwen te vergroten en geeft je gepersonaliseerde tips om je surfvaardigheden te verbeteren. Naarmate de les vordert, zul je je steeds comfortabeler gaan voelen op je board en in het water. Voel de spanning van adrenaline wanneer je je eerste golf vangt en naar de kust rijdt, en dompel jezelf onder in de goede vibes die alleen afkomstig zijn van aan zee zijn! Aan het einde van een leuke en leerzame les kun je op het strand blijven om op eigen gelegenheid te verkennen, of je kunt worden afgezet bij je hotel.

...

Sitemap Punta Mita

Wil je alle activiteiten in Punta Mita ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.