Kies data

Qenqo

Qenqo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: stadsrondrit met open bus

1. Cusco: stadsrondrit met open bus

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en leer over de geschiedenis van de stad Cusco terwijl je acclimatiseert tijdens deze sightseeingtour. Geniet van een zorgvuldig samengestelde route die je de beste introductie geeft tot de stad en haar tradities. Deze tour neemt je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van Cusco en omgeving. Voel je vrij om achterover te leunen en te ontspannen in de sightseeingbus met open dak en de hele route in 2,5 uur te rijden. Begin de tour door door het historische centrum van Cusco te rijden. Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl een tweetalige gids het belang van elk herkenningspunt in de stad uitlegt. Rijd later door enkele van de belangrijkste archeologische vindplaatsen, zoals Sacsayhuaman, Q'enqo en Puca Pucara. Krijg een panoramisch uitzicht vanaf het bovendek van de bus. Op de terugweg naar Cusco stop je bij een sjamanistisch centrum. Wees getuige van een traditionele Inca-ceremonie die een eerbetoon is aan de Pachamama (Inca-moeder aarde), de bergen en de natuurlijke wereld. Stop bij een weefcentrum voor alpacawol waar een van de werkers de verschillen tussen de verschillende soorten wol zal uitleggen. Leer authentieke alpacawol herkennen bij het kopen van cadeaus. Voordat je de tour beëindigt, bezoek je het grote witte Christusbeeld dat op de heuvel staat met uitzicht op de stad Cusco. Geniet vanaf hier van een fantastisch uitzicht over de hele stad. Ga dan terug naar het busstation in Cusco.

Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

2. Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegangen tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei omvat. Profiteer van de hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristisch ticket voor 1, 2 of 10 dagen: 10-daagse toeristenkaart - stad Cusco en heilige vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Geniet met dit ticket van toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Volkskunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 opeenvolgende dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. 2-daagse toeristenkaart - Heilige vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik gedurende 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken.

Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

3. Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

Ontdek de fascinerende historische stad Cusco tijdens deze 6-uur durende tour door de stad en de omliggende gebieden. Geniet van de unieke architectuur van de stad, een mix van Inca- en Spaanse invloeden. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, begin je je tour bij de Tempel van de Zon, ook bekend als Qoricancha, de meest bekende tempel van het Inca-rijk. Je wordt dan buiten de stad gereden om belangrijke Inca-locaties te bezoeken, waaronder het fort van Sacsayhuaman, Quenqo, Pucapucara en de Thermen van Tambomachay. Je gids vertelt je de spannende geschiedenis van deze oude sites terwijl je de verhalen achter de ruïnes leert. De tour eindigt rond 19:00 uur, met drop-off op de Plaza Regocijo in het centrum van Cusco.

Cusco: privérondleiding door de stad en bezoek aan Saksaywaman met transfer

4. Cusco: privérondleiding door de stad en bezoek aan Saksaywaman met transfer

Deze privétour geeft je de beste introductie tot Cusco en Perú, we verschijnen bij je hotel of accommodatie op het moment dat je kiest, waarna onze deskundige gids en chauffeur je naar Sacsayhuaman brengen. Sacsayhuaman is de belangrijkste archeologische vindplaats Rond de stad Cusco, dit is een zeer goed voorbeeld van inca-architectuur en egeniering. dan ga je met het busje naar de tempel van het water, tambomachay, zeer indrukwekkende waterfonteinen, in de buurt van deze tempel hebben we ook een oud inca-fort genaamd Puca Pukara, we zullen ook dit oude fort verkennen. Op onze terugweg naar de stad zullen we Q'enqo verkennen, een tempel voor de Puma's en we zullen ook zien hoe de inca's zich vermommen naar hun volk. Zodra we terugkeren naar de stad Cuzco, zullen we de kathedraal van Cusco verkennen die meer dan 2000 kilo zilver en meer dan 1500 kilo goud bevat met veel spektakelschilderijen uit de koloniale tijd. Ten slotte zullen we de Zonnetempel "Koricancha" bezoeken, gelegen op slechts 2 blokken verwijderd van het centrale plein van Cusco. Dit alles met ons deskundige team.

Cuzco: stadstour met open bus

5. Cuzco: stadstour met open bus

Ontdek het beste van Cusco tijdens een rondleiding van 2,5 uur in het comfort van een bus met open dak en in het gezelschap van een professionele gids. Nadat u aan boord van de bus bent gestapt, passeert u de San Cristobal-tempel en de Colcampata Inca-muur, waar u een panoramisch uitzicht op het centrale plein, Plaza De Armas, kunt bewonderen. Geniet vervolgens van een panoramisch overzicht van de archeologische vindplaatsen van Sacsayhuaman, Q'enqo en Puca Pucara. Stop later bij het witte Christusbeeld dat boven de stad uittorent. Bewonder vanaf hier een adembenemend uitzicht op Cusco en het omliggende gebied voordat u smeekt om terug te rijden naar het stadscentrum.

Cusco, Peru: stadstour met gids in de middag

6. Cusco, Peru: stadstour met gids in de middag

Geniet met gemak van Cusco tijdens deze begeleide autorit. Laat je ophalen bij je hotel en verken het historische stadscentrum. Ontdek en leer over de oude ruïnes van Qenco, Sacsayhuaman en Puca Pucara en bewonder de warmwaterbronnen, watervallen en kanalen van Tambo Machay. Bezoek de belangrijkste tempel in het Inca-rijk, Qoricancha, en leer de rijke geschiedenis van de grandioze kathedraal van Cusco kennen. Verken het belangrijkste plein van de stad, Plaza de Armas, voordat je naar de fascinerende overblijfselen van het Inca-rijk rijdt. Begrijp de zorgvuldig gebouwde ruïnes van Qenco, het fort van Sacsayhuaman en de militaire ruïne van Puca Pucara. Bekijk de ingewikkeld ontworpen door de Inca's gemaakte watervallen, kanalen en warmwaterbronnen die al eeuwenlang bestaan. Ga op jacht en vind een unieke schat terwijl je door de ambachtelijke markt van Sacsayhuaman slentert voordat je wordt teruggebracht naar Plaza San Francisco vol culturele kennis en ervaring.

Cusco: stadstour van een halve dag

7. Cusco: stadstour van een halve dag

Begin uw tour met ophalen bij uw Cusco-hotel. Tijdens deze reis van een halve dag stop je bij de Qenqo-tempel, een natuurlijke rotsformatie die een ceremonieel centrum werd. Zie Puca Pucara, een site met militaire ruïnes en de overblijfselen van wachtposten, trappen, straten, huizen en binnenplaatsen. Ga door naar Sacsayhuaman, waarvan chroniqueurs denken dat het een heiligdom van zonne-energie was, gebouwd door de laatste dynastieën van de Inca's. Deze tempel werd gebouwd met grote blokken kalksteen om de stad te beschermen tegen de aanvallen van indringers uit het oosten of Antis. Bezoek ten slotte Tambomachay, 9 kilometer buiten de stad, bekend als de baden van de Inca's vanwege de vorm van de waterbron. Deze site kan ook een tempel zijn geweest gewijd aan de cultus van water en zuivering. Met vertrek in de namiddag heb je ook de kans om de Basiliek Kathedraal en de tempel van Coricancha te bezoeken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De perfecte architectuur en stenen constructie van de tempel weerspiegelen het feit dat het de belangrijkste tempel van het Inca-rijk was.

Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

8. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

Cusco: ochtendtour archeologisch park

9. Cusco: ochtendtour archeologisch park

Begin je ochtendtour om 8.45 uur wanneer je door je gids wordt opgehaald bij je hotel. Reis naar Sacsayhuaman waar je torens en tempels zult zien waar Inca's de zonnegod en het water vereerden. Bezoek vervolgens Qenqo, dat ondergrondse galerijen heeft die een labyrint vormen dat wordt gebruikt voor offers aan de zonnegod. Vervolg je tour met een bezoek aan Puca Pucara, een Inca-surveillancecentrum dat bestaat uit terrassen, trappen en grote muren. De laatste stop tijdens je tour is Tambomchay, een rustplaats van de Inca's waar je aquaducten, watervallen en verschillende watergoten vindt. Van daaruit reis je terug naar het centrale plein van Cusco om gemiddeld 13:00 tot 13:30 uur om je ochtendtour te beëindigen.

Cusco: privérondleiding door de stad en reis naar archeologische vindplaatsen

10. Cusco: privérondleiding door de stad en reis naar archeologische vindplaatsen

Geniet van een rondleiding door deze charmante stad en verken archeologische vindplaatsen. Leer de ongelooflijke geschiedenis van het rijk terwijl je gaat met een professionele lokale gids. Begin je avontuur met een bezoek aan het Santo Domingo-klooster, een groot renaissance-barokcomplex, dat werd gebouwd boven de Inca Coricancha-tempel. Bekijk de fundamenten van deze oude tempel, ooit gebruikt om de zon te aanbidden. Ga verder naar de kathedraal, het meest imposante monument van het centrale plein. Hoor de geschiedenis en anekdotes van de stad vanuit je gids terwijl je loopt. Geniet van een mooie rit naar de heuvels boven Cusco om de overblijfselen van het fort van Sacsayhuaman te bezoeken. Geniet hier van het adembenemende panoramische uitzicht op Cusco en verken de ruïnes van de tempel en het amfitheater van Qenqo, waar wordt aangenomen dat de Inca's landbouwrituelen uitvoerden. Kom ten slotte aan bij Puka Pukara of 'Rode vesting', een militair complex van de Inca's. Bewonder hier de indrukwekkende aquaducten, muren en torens.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Qenqo

Wil je alle activiteiten in Qenqo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.