Queen Elizabeth Olympic Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Queen Elizabeth Olympic Park

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 852 beoordelingen

Leuke rondvaart met high tea, alles prima geregeld

Wij hebben een high tea op een boot op de thames gedaan. De boot vertrok op tijd en alles werd duidelijk begeleid. Het eten op de boot was prima. Twee dames in ons gezelschap waren zwanger, dit hebben we van tevoren aangegeven via de mail. De reactie was niet erg snel, maar na een paar dagen kreeg ik toch een mail terug. Er was rekening mee gehouden. Ook was er tijdens de high tea ruimte om dingen aan te passen. Al met al een gezellig uitje.

Voor Londense begrippen value for money. Heerlijk rustige break temidden van het drukke stadsgeruis. Leuk dat de boot een bovendek heeft zodat je na afloop lekker kunt uitwaaien en foto’s kunt nemen. Kwaliteit eten redelijk. Personeel heel vriendelijk.

Als je aan komt lopen, springt het gebouw er direct uit. De ontvangst en de service is hartelijk en professioneel. Het was niet druk. Nadat we de glijbaan gedaan hadden, konden we alle tijd nemen om van het uitzicht te genieten

Het was een mooie boot, prima high tea. Wel vrij krap, je zit echt met andere mensen aan tafel. Kan voor leuke gesprekken zorgen, kan ook vervelend zijn.

Mooie boottocht met ondergaande zon. Genoten van het uitzicht en het lekkere eten. Thee wordt constant bij gegoten, maar je mag ook kiezen voor koffie.