Queen's Park, Toronto

Queen's Park, Toronto: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Best of Toronto City Tour met toegangskaarten

1. Toronto: Best of Toronto City Tour met toegangskaarten

Ervaar het beste van het beste tijdens deze complete Ultimate Toronto Tour. Tijdens deze kleine groepsreis ervaar je uit de eerste hand enkele van de must-see attracties van Toronto en leer je over de geschiedenis erachter. Zodra deze tour is voltooid, loop je weg met prachtige herinneringen en een hoofd vol verbazingwekkende feiten en weetjes over de geschiedenis van Toronto. Je avontuur in Toronto begint met een korte trip naar het observatiedek van de CN Tower - een van 's werelds populairste toeristische plekken. Op het observatiedek heb je de mogelijkheid om naar buiten te lopen en 1151 voet boven de grond te zijn. Als je zo hoog bent, heb je een fantastisch uitzicht op de omliggende stad. Vergeet niet je camera mee te nemen, want er zijn talloze mogelijkheden om geweldige foto's te maken. Spring vervolgens aan boord van een seizoensgebonden cruise waar u een adembenemend uitzicht op de skyline van Toronto, de bruisende waterkant en de nabijgelegen Toronto Islands kunt zien. Als de cruise niet beschikbaar is, verken dan de geplaveide straten en oude industriële gebouwen van Toronto's Distillery District. Andere hoogtepunten van de tour zijn een rondleiding door Eaton Centre, Dundas Square, Queen's Park en een korte stop bij de St. Lawrence Market (gesloten op zondag en maandag). De Ultimate Toronto Tour is ideaal voor toeristen die voor het eerst naar Toronto komen en alles willen ervaren, of voor ervaren reizigers naar het gebied die iets nieuws willen ervaren.

Toronto: spookachtige nachtwandelingen

2. Toronto: spookachtige nachtwandelingen

Geesten, begraafplaatsen, ophangingen en spoken. Luister naar enkele van de meest huiveringwekkende spookverhalen uit de vroegste dagen van Toronto. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar de stad kijken. Kies uit 4 unieke touropties. Nadat je hebt gehoord over de spookachtige ontmoetingen die in het gebied hebben plaatsgevonden, kan je verhulde gids je terugbrengen naar de startlocatie, of je laten genieten van een slapeloze nacht in de stad. De originele spookwandeling van Toronto (75 minuten) Vertrek vanaf de binnenplaats voor de Hockey Hall of Fame om vanuit het hart van het financiële district de oude stad in te lopen. Luister naar huiveringwekkende verhalen en zie een donkere kant van de geschiedenis van Toronto, waaronder spookachtige theaters, onopgeloste mysteries en de angstaanjagende ontmoetingen in Mackenzie House. De toegangsprijs voor Mackenzie House is niet inbegrepen. Campusgeheimen en spoken (75 minuten) Ontdek de grootse architectuur en de met bomen omzoomde paden van de campus van de universiteit van Toronto, vol met een duistere geschiedenis en spookachtige verhalen. Je gids leidt je door de spookachtige campus en de wetgevende vergadering van Ontario. Geesten van de distilleerderij (75 minuten) Met verhalen over gruwelijke ongelukken, de wereld van het maken van whisky en de oorlog van 1812, zul je snel zien waarom dit het gebied is dat bekend staat als een van de meest spookachtige plekken van Toronto. Black Creek Pioneer Village (90 minuten) Verken de bovennatuurlijke kant van Toronto's historische pioniersdorp in het donker. Black Creek Pioneer Village, met enkele van de oudste gebouwen in de stad, is de perfecte, griezelige achtergrond voor een nacht vol huiveringwekkende spookverhalen.

Toronto: schilderachtige fietstocht van 3 uur

3. Toronto: schilderachtige fietstocht van 3 uur

Ontdek Toronto als een local op de fiets en ontspan onder de deskundige zorg van je gepassioneerde gids die dol is op fietsen door hun stad. De groene ruimtes, fietspaden en lokale kunstwerken zijn een geweldige manier om je bezoek aan Toronto te beginnen. Kies tussen 2 unieke 3-uur durende fietstochten die je zullen helpen meer te zien en het meeste uit je bezoek aan Toronto te halen. Inchecken bij de fietsenwinkel en worden uitgerust met een fiets en helm. Ga op pad met je gids die je helpt het verkeer over te slaan om optimaal te profiteren van de fietspaden en prachtige parken van Toronto. Profiteer van de lokale inzichten van uw gidsen en geniet van stops voor fotomomenten. Leer waar dingen zijn en hoe de stad is ingedeeld, zodat je zelf verder kunt verkennen. De tour eindigt met uw terugkeer naar het startpunt. Uitzicht op de haven, het eiland en de historische distilleerderijdistrict Tour Deze middagtour biedt een pauze van de grotere stad en geeft je een voorproefje van de charme van de kleine stad van Toronto. Rijd langs de waterkant, geniet van strandbezoeken en een tocht met de veerboot. Ga de stad opnieuw binnen via het historische Distillery District, waar je een stap terug in de tijd maakt. Inclusief veerbootvervoer van en naar Toronto Island. Midtown, Brickworks en Distillery Tour Deze ochtendtour biedt een fantastische dwarsdoorsnede van het leven in Toronto, dat zowel je stedelijke verlangens als liefde voor de natuur bevredigt. Rijd door de straten van de stad en maak een omweg door beboste parken. Van de geuren van de karren van straatverkopers tot de koele bries en tjilpende vogels in het bos, je zult ontdekken dat Toronto een stad in een park is.

Sitemap Queen's Park, Toronto

Wil je alle activiteiten in Queen's Park, Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.