Dagtocht

Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Vanaf US$ 83 per person

New York is cultureel gezien één van de meest diverse steden ter wereld, met grote contrasten tussen de verschillende stadsdelen en de 8,5 miljoen inwoners. Wijk af van de gebruikelijke routes en verken bijzondere wijken in 4 van de 5 stadsdelen van NYC.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Spaans
Ophaalservice optioneel
Je kunt je ophaallocatie zelf kiezen, zolang dit tussen Lower Manhattan en 125th St. is.
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Kom meer te weten over de culturele diversiteit van New York City tijdens een rondleiding
 • Maak kennis met de populairste stadsdelen van New York City: Brooklyn, the Bronx, Harlem, Coney Island en Queens
 • Bewonder beroemde monumenten, zoals de Brooklyn Bridge
Volledige beschrijving
Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.
Inbegrepen
 • Professionele, Engelssprekende gids
 • Vervoer van/naar het trefpunt
 • Vervoer van/naar je hotel
 • Eten en drinken
 • Souvenirs
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

08:30 uur voor het hotel Grand Hyatt NY, naast Grand Central Station; metrostations 4, 5, 6, 7, S

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Paspoort of identiteitskaart
 • Zonnebril
 • Zonnehoed

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Roken

Goed om te weten

 • De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 379 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Volg de tour in het weekend!

Geweldige tour. Ik heb veel gezien. Als je veel gebieden wilt zien, is dat een goede deal. Je kunt niet in alle buren uitstappen, maar dat is het beste. Het is een beetje achterlijk of invasief voor de mensen die er wonen, maar cool om te zien hoe de buurten zijn en wat ze te bieden hebben. Ga in het weekend. Onze gids besloeg veel New York omdat er minder verkeer was. Hij heeft het geweldig gedaan. Mensen klaagden over de airconditioning. Het was echter goed voor mij en mijn kinderen.

Verder lezen

22 juli 2019

Fantastische tour!

We hadden een geweldige tour, Lulu was een geweldige gids! Ze is vriendelijk, professioneel en deskundig. We hebben genoten van het verkennen van de buurten die we normaal nooit zouden hebben gezien tijdens onze reis naar NYC. Zou deze reis zeker aanraden aan iedereen die NYC bezoekt, want het is het zeker waard. Zo blij dat we de tour hebben gedaan, bedankt Lulu en je mooie chauffeur!

Verder lezen

11 december 2018

We did this tour in December 2021 and was pleased with the content, presentation and enthusiasm of the guide. A good experience of 3 boroughs with several stops en-route at key places. One thing to be aware of; booking the small coach tour (15 people) at an extra cost resulted in only the large coach (55 people) made available at the point of boarding. This can reduce the time on and off the coach and will be more of an issue for some people. We requested a refund for the difference of cost a couple of times and an amount was eventually credited promptly with thanks. The coach was very comfortable, modern, luxurious and well driven.

Verder lezen

21 december 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 140589