Quinta da Regaleira

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Quinta da Regaleira

Wil je alle activiteiten in Quinta da Regaleira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quinta da Regaleira

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.773 beoordelingen

Onze gids (Jose) was erg vriendelijk, wist veel te vertellen met een grap tussendoor en zeer stipt op tijd overal. De indeling van de dag was goed verdeeld met voldoende stops om dingen te bekijken of om te lunchen etc. Tickets zijn niet inbegrepen zoals vermeld, maar dan kun je wel zelf kiezen of je ergens gebruik van wilt maken.

Het was super geregeld. We waren als een van de eerste bezoekers bij het Peña palace, hierdoor hadden we de tijd om foto’s te nemen voordat de drukte begon. Augusto onze reisleider was super enthousiast en vertelde overal vanalles over. Hij heeft ons een restaurant aangeraden in sintra en dat was geweldig! Dus echt aan te raden!!

Trip was fantastic. The palaces are beautiful and worth your time. The guide was very helpful and good in telling stories / sharing information about Sintra. The smalls groups are perfect as well. 10/10 recommend

De tour was netjes en goed georganiseerd. De tourleidster deed het goed. Het dorpje cascais was niet heel bijzonder en kregen daar even de tijd om rond te kijken maar niet benoemens waardig.. de rest was super!

Super super super vet! Een hele goede gids. Daniel. De beste. Prachtige tour die echt helemaal het geld waard is. Fantastisch!!