Datums kiezen

Quinta da Regaleira

Quinta da Regaleira

Quinta da Regaleira: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

1. Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Ontdek het prachtige landschap en de architectuur van Sintra. Wandel in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek de emblematische Quinta da Regaleira met onze fantastische gids. Het patrimoniale belang ervan heeft ertoe geleid dat UNESCO het heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed, dus het is zonder twijfel een must om te bezoeken vanwege de talloze beeldhouwwerken, tuinen en fonteinen die je er zult ontdekken. Je leert ook alle details over de beroemde Inwijdingsput, verborgen in het noordelijke deel van de Quinta. Het is een negen verdiepingen tellende spiraalvormige put die de negen cirkels van de hel of het paradijs symboliseert. In totaal 27 meter waar je haren van overeind gaan staan. Neem wat vrije tijd om door Sintra te wandelen en lunch te kopen als je trek hebt. Je krijgt aanbevelingen over wat je in de omgeving kunt zien, eten en kopen. Daarna begin je aan een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor je over de plaatselijke geheimen en verhalen. Kom aan bij het romantische Pena Paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die sterk overeenkomen met de exotische smaak van de Romantiek, zoals Neo-Gotiek, samen met andere Oosterse stijlen zoals Neo-Moors en Indo-Gotiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Wandel door het sprookjesachtige gebouw en leer meer over de fascinerende geschiedenis. Het staat ook op de lijst van de zeven wonderen van Portugal. Bezoek het pittoreske vissersdorpje Cascais, dat verbonden is met de Portugese royals die hier de zomer doorbrachten. Tijdens een wandeling over de promenade kun je ontspannen en genieten van de prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straatjes.

Lissabon: Dagtrip Regaleira, Sintra, Pena Palace en Cascais

2. Lissabon: Dagtrip Regaleira, Sintra, Pena Palace en Cascais

Ontdek de prachtige architectuur van Sintra, bewonder de schoonheid van een van de hoogste heuvels van de regio Loop in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek met onze fantastische gids Quinta da Regaleira. Aangekomen bij het romantische Pena-paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die grotendeels in overeenstemming zijn met de exotische smaak van de romantiek. Verken het oude kasteel, dat gedurende de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Loop door het sprookjesachtige gebouw en leer over de fascinerende geschiedenis ervan. Neem wat vrije tijd om door Sintra te slenteren en koop een lunch als je honger hebt. Ontvang aanbevelingen over wat u in de omgeving kunt zien en eten. Begin daarna met een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor over lokale geheimen en verhalen. Bezoek het pittoreske dorpje Cascais, verbonden met het Portugese koningshuis dat hier de zomer doorbracht. Slenter langs prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straten.

Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

3. Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

Ervaar Quinta da Regaleira in je eigen tempo met een voorrangsticket en een boeiende zelfgeleide audiotour op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotour op je telefoon en reis terug in de tijd naar de glorie van de Quinta da Regaleira. Zet je koptelefoon op en ontdek het aquarium, de Fontein van Overvloed, de kas en de kasteelschatten. Luister naar historische informatie en minder bekende verhalen over Sintra. Profiteer van diepgaand onderzoek gecombineerd met originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. Doe een aantal waardevolle inzichten op over een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra, de Quinta da Regaleira, en neem de omgeving op een heel originele manier in je op.

Sintra: Quinta da Regaleira voorrangsticket voor toegangsbewijs

4. Sintra: Quinta da Regaleira voorrangsticket voor toegangsbewijs

Quinta da Regaleira is "Cultureel Landschap van Sintra" gelegen nabij het historische centrum van Sintra, Portugal. Het is door Unisco geclassificeerd als werelderfgoed, samen met de andere paleizen in de omgeving, zoals de paleizen Quinta do Relógio, Pena Palace & Park, Monserrate en Seteais. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. De Italiaanse architect Luigi Manini was de architect van dit romantische paleis. Het bestaat uit een kapel en een luxueus park met meren, grotten, putten, banken, fonteinen en een breed scala aan prachtige constructies. Het paleis staat ook bekend als "Het paleis van Monteiro de Miljonair", gebaseerd op de bijnaam van de bekendste voormalige eigenaar, António Augusto Carvalho Monteiro. Als je Sintra voor het eerst bezoekt, laat me je dan vertellen dat je in één dag de Sintra niet kunt afmaken, want in Sintra zijn er veel spannende en verbazingwekkende plaatsen en Quinta Da Regaleria is daar een van. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen aan het kopen van kaartjes voor Quinta Da Regaleira je kunt direct naar binnen zonder te wachten.

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

5. Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

Profiteer van een rondleiding naar het historische centrum van Sintra, Quinta da Regaleira en Pena Palace. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Ontmoet uw gids en chauffeur op het Tugatrips Meeting Point (Parque Eduardo VII Viewpoint), waar een comfortabel voertuig met airconditioning wacht om u naar uw eerste bestemming te vervoeren. Vertrek Lissabon terwijl de eerste zonnestralen over de stad breken! Bezoek onder begeleiding van een gids Quinta da Regaleira en geniet van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Well. Ontdek de mysteries van elke plaats en leer meer over de bevelen van de Vrijmetselaars en de Tempeliers. Laat je onderdompelen in de mystiek en de koele aanraking van de stenen van Regaleira, terwijl je de hartslag van eeuwenoude geheimen onder je vingertoppen voelt. Tijdens de lunchpauze in de stad Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je hebt ook tijd om het typische gebak van Sintra te proeven, zoals onder andere de Travesseiro en de Queijada. Nadat u uw toegangsticket bij uw gids heeft gekocht, stapt u in een sprookje zodra u het romantische Pena-paleis en zijn tuinen binnengaat. Begrijp de unieke architecturale uitdrukking van de romantiek. Ontdek hoe het vele stijlen combineert, waaronder gotiek, neo-manuelijnse, neo-islamitische en neo-renaissance. Sta uzelf toe rond te dwalen door de tuinen en tuinen van het paleis en maak van de gelegenheid gebruik om de weelderige kamers te verkennen. Wandel door het park met zijn verbazingwekkende verscheidenheid aan planten en bomen. Bewonder het geweldige uitzicht van het paleis op het kasteel en de Atlantische Oceaan, een perfecte manier om de dag af te sluiten voordat je terugkeert naar Lissabon. Ontspan weer aan boord van uw voertuig met airconditioning en geniet van uw reis door de stad Sintra terwijl u terugkeert naar Lissabon.

Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

6. Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

Word verliefd op Sintra, een blijvend symbool van romantiek in Portugal, tijdens een dagexcursie vanuit Lissabon met een bus met airconditioning. Bekijk het adembenemende landschap dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een rondleiding met gids langs monumenten zoals het Paleis van Pena, Quinta da Regaleira en het Paleis van Monserrate. Begin de tour met een verkenning van het exotische Pena Park en het prachtige Paleis van Pena. Dit opmerkelijke gebouw is een verzameling van verschillende decoratieve stijlen, symbolen en intrigerende kenmerken, en was ooit het officiële zomerverblijf van de koninklijke familie. Wandel door het charmante centrum van Sintra. Stop bij het decoratieve landgoed Quinta da Regaleira. Verken de Inwijdingsput, een mysterieuze en ongewone plek. Breng je lunchtijd door met een wandeling door het historische dorp. Geniet van een snelle stop bij de plaatselijke patisserieën om een aantal van Sintra's bekende lekkernijen te proberen. Sluit de tour af bij het eclectische Paleis van Monserrate, een schitterend landgoed dat ooit diende als zomerresidentie voor de Britse elite in Portugal.

Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

7. Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

Ontmoet je vriendelijke lokale gids bij de ingang van Quinta da Regaleira en bereid je voor op een culturele diepe duik in een van de iconische paleizen van Sintra. Laat u eerst onderdompelen met een korte inleiding tot de geschiedenis, legendes en curiositeiten van Sintra. Kom meer te weten over de verhalen van de Tempeliers Vrijmetselaarsgeheimen voor de internationale dichters die zich lieten inspireren door deze sprookjesachtige locatie. Dan is het tijd om het paleis binnen te stappen en de indrukwekkende Quinta da Regaleira te verkennen. Leer hoe het gotische architecturale meesterwerk in de 19e eeuw werd gebouwd met alchemie in gedachten. Wandel ten slotte door de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Wells. Aan het einde van de tour vertrek je verrijkt met verbazingwekkende feiten en herinneringen aan het paleis.

Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

8. Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

Met deze 24-uurs buspas krijg je toegang tot alle toeristische routes en lokale busroutes in Sintra. Geniet van comfortabele busritten in een bus met airconditioning en bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving in je eigen tempo. Stap 24 uur lang zo vaak in en uit de bus als je wilt, zonder extra te betalen. Als je klaar bent met je bezoek aan een bezienswaardigheid, stap je gewoon in de volgende bus en geniet je van een comfortabele rit naar de volgende locatie. Ontdek de betoverende bezienswaardigheden van het UNESCO-Cultuurlandschap van Sintra, waaronder de prachtige Quinta da Regaleira, het Moorse kasteel en het beroemde Paleis van Pena. Bezoek: • Het Moorse kasteel • Paleis van Pena • Stadspaleis Sintra • Paleis Quinta da Regaleira • Paleis van Monserrate

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

9. Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Ervaar het Moorse kasteel en de Quinta da Regaleira in je eigen tempo met twee e-tickets en twee audiotours, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sintra op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van Sintra te ervaren, van de unieke mysteries en verhalen van de stad tot het oogverblindende kasteel en de paleizen. Zet je koptelefoon op en ontdek de Kasteeltoren, de Koninklijke Toren en het Aquarium door de kracht van verhalen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit het verleden. Het is ook je kans om Sintra te verkennen met een zelfgestuurde stadswandeling op je telefoon en je onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in het betoverende landschap en de culturele rijkdom van Sintra, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Vanaf Lissabon Sintra, Regaleira, Pena Palace en Cascais Tour

10. Vanaf Lissabon Sintra, Regaleira, Pena Palace en Cascais Tour

Ga mee met een meermaals bekroonde, razendpopulaire tour, een klassieke ervaring voor als je in Lissabon bent. Begin de tour in Sintra, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie waar je vrije tijd hebt om het centrum van het dorp te verkennen en door de kenmerkende smalle, steile straatjes met kinderkopjes te wandelen en de prachtige omgeving in je op te nemen. Daarna ga je naar Quinta da Regaleira, dat met vier hectare aan weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige bouwwerken, zoals de Iniciatische bron, een echte must-see is. De volgende stop is het enorme Parque da Pena, een unieke botanische tuin met 85 hectare pure natuur waar je gemakkelijk verliefd op kunt worden. Geniet van de natuur en zie de prachtige meren, wintertuinen en uitzichtpunten. Ga dan verder naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa. Tot slot breng je een bezoek aan Cascais, een voormalige vissersplaats en nu een elitaire en chique hotspot, waar je vrije tijd hebt om rond te wandelen.

206 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Quinta da Regaleira: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Quinta da Regaleira

Wil je alle activiteiten in Quinta da Regaleira bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quinta da Regaleira

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.510 beoordelingen

David was erg vriendelijk en zeer deskundig. Hij maakte de hele ervaring geweldig. We hadden voldoende tijd bij elke halte en hij gaf ons ook geweldige aanbevelingen voor de lunch. Beveel deze rondreis ten zeerste aan!

Het was echt een fantastische dag! Onze gids Nidia was erg vriendelijk en grappig. We hebben de mooiste plekken van Sintra bezocht, ze gaf heel veel leuke info en maakte de dag echt bijzonder. Een super aanrader!

Het was erg goed, maar ze zouden iets meer moeten uitleggen waar de excursie uit bestaat, want uiteindelijk betaal je de prijs plus de toegang tot een van de paleizen, en de excursie is duur...

De excursie verliep prima ondanks dat het op het tweede deel regende. De gids, Daniel, uitstekend... supervriendelijk en attent en geeft ons goede uitleg. Bedankt voor alles.

Een geweldig bezoek en een uitstekende gids, een echte aanrader