Quinta da Regaleira

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Quinta da Regaleira: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Lissabon: dagtrip naar Sintra, Cabo da Roca, Cascais

1. Vanuit Lissabon: dagtrip naar Sintra, Cabo da Roca, Cascais

Op deze dagtour ga je op verkenning in UNESCO Werelderfgoed Sintra, een dorpje vol prachtige villa's, omringd door een prachtig natuurpark, een kasteel, paleizen en chalets. Wandel door de middeleeuwse straatjes van Sinta en rijd door het nationale park om de bijzondere flora en fauna, het Moors kastel, paleis Montserrate en de chalets te zien. Maak een wandeling door de middeleeuwse straten van Sintra en rijd door het nationale park om de zeldzame fauna, unieke bomen, het Moorse kasteel, het paleis van Monserrate en de chalets te zien. Bezoek het Paleis van Pena, een van de meest indrukwekkende voorbeelden van de 19e-eeuwse architectuur van de Romantiek, en tvenes een van de 7 wonderen van Portugal. Je hebt de optie om je tijd in Sintra af te sluiten met een bezoek aan het mystieke Quinta da Regaleira, een luxe paleis met tuinen, meren, grotten en enigmatische constructies waar de Vrijmetselaren, de Tempeliers en de Rozenkruisers obcure betekenissen in hebben gevonden. Vervolg je reis naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van continentaal Europa. Rijd langs de kust, zie de Atlantische Oceaan en stop in Cascais en Estoril, waar Europese koningen en aristocraten graag kwamen om te ontspannen.

...
Lissabon: tour Sintra, Regaleira, Cabo da Roca en Cascais

2. Lissabon: tour Sintra, Regaleira, Cabo da Roca en Cascais

Lord Byron noemde Sintra de 'Tuin van Eden', anderen vonden dit 'het mooiste dorp ter wereld'. Ontdek het zelf tijdens een 8 uur durende rondleiding door paradijselijke straten en tuinen. Het landschap met paleizen, villa's en landhuizen ademt magie en mysterie.  Ga verder naar het Paleis van Pena (ticket niet inbegrepen), waar je een exotische mix van stijlen ziet in de smaak van de romantiek. De grootste blikvanger van Sintra is Pena. Dit sprookjesachtige paleis ligt op 500 meter hoogte en is een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Hierna ga je naar Sintra zelf, waarvan het culturele erfgoed eveneens op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Voordat je het historische centrum gaat verkennen, neem je een kijkje in Quinta da Regaleira, een van de meest romantische plekken die je ooit zult zien. Dit domein beslaat 4 hectare en bestaat uit een paleis, weelderige tuinen, meren, grotto's en enigmatische bouwwerken, waarvan de mysterieuze betekenis verwijst naar de vrijmetselarij en tempeliers. Je gaat ook naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van het vasteland van Europa, en komt langs Guincho Beach. Rijd langs de kust van Estoril en loop door het dorp Cascais. De Portugese Riviera is al generaties lang een toevluchtsoord voor vele Europese adellijke families; tijdens deze geweldige tour zie je waarom. Je krijgt de hulp van een deskundige gids die de geschiedenis van Sintra zal uitleggen, terwijl je rondwandelt op romantische en mysterieuze locaties, zoals de Quinta da Regaleira met zijn prachtige tuinen, meren en grotten die esoterische betekenissen verbergen die dateren van de orde van de vrijmetselaars en ridders.

...
Dagtocht vanuit Lissabon: bekijk de hoogtepunten van Sintra

3. Dagtocht vanuit Lissabon: bekijk de hoogtepunten van Sintra

Word verliefd in het magische Sintra, het blijvende symbool van de Romantiek in Portugal. Haar prachtige landschap is geclassificeerd als UNESCO-Werelderfgoed en smeekt erom te worden ontdekt. Je begint de tour met een wandeling door het centrum van Sintra en gaat naar het landgoed Quinta da Regaleira om de beroemde waterput en vele meren, fonteinen en het aquarium op het terrein te verkennen. De reis gaat verder naar het eclectische Paleis van Monserrate, een weelderig landgoed dat ooit diende als de zomerresidentie van het Portugese hof. Rond de middag wandel je door het historische dorp en stop je bij lokale patisserieën, waar je enkele van Sintra's beroemde delicatessen kunt proberen. Je gaat verder naar het exotische Pena Park en ziet het prachtige paleis van Pena, een opmerkelijk gebouw met verschillende decoratieve stijlen, symbolen en intrigerende elementen.  

...
Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

4. Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

Profiteer van een rondleiding door Quinta Regaleira en Pena Palace. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Kies ervoor om uzelf en uw dierbaren te trakteren op een privéervaring met uw eigen gids en op te halen bij uw eigen hotel. Als alternatief kunt u worden opgehaald vanaf een handige locatie in het centrum van Lissabon. Begeleid door een enthousiaste en toegewijde gids, bezoek je Quinta da Regaleira en geniet je van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde initiatiebron. Ontrafel de mysteries van elke plaats en leer over de bevelen van de vrijmetselaars en de tempeliers. Tijdens de lunchpauze in het oude centrum van Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je hebt ook tijd om het traditionele gebak, travesseiro , te proeven . Nadat je je toegangsticket bij je gids hebt gekocht, heb je het gevoel dat je een sprookje binnenstapt wanneer je het romantische Pena-paleis en -park binnengaat. Begrijp de unieke architectonische uitdrukking van romantiek. Ontdek hoe het vele stijlen combineert, waaronder gotisch, neo-manuelijns, neo-islamitisch en neo-renaissance. Wandel door het park met zijn verbazingwekkende verscheidenheid aan planten en bomen. Bewonder het geweldige uitzicht van het paleis op het kasteel en de Atlantische Oceaan, een perfecte manier om de dag af te sluiten voordat je terugkeert naar Lissabon.

...
Sintra: Jeep Tour met bezoeken aan Regaleira en Pena Palace

5. Sintra: Jeep Tour met bezoeken aan Regaleira en Pena Palace

Ga op avontuur door in een Portugese cabriolet-jeep door Sintra, een werelderfgoedstad, te rijden. Verken de allerbeste geheime plekken en routes terwijl je wordt begeleid door de meest deskundige lokale bevolking die alles over de regio weet. Begin uw dag met ophalen bij het ontmoetingspunt en reis rechtstreeks naar Quinta da Regaleira, een paleis vol mysterie, metaforen en ondergrondse tunnels voor een rondleiding. Na het bezoek heb je een overzicht van alle 5 paleizen en het 8e-eeuwse Moorse kasteel terwijl je langs het natuurpark Sintra-Cascais loopt. Neem een pauze en geniet van een heerlijke lunch in een typisch Portugees restaurant voordat je door een van de meest mystieke bossen ter wereld wandelt. Bezoek het 12e-eeuwse Peninha-heiligdom, gebouwd op 500 meter boven zeeniveau met een 360 graden uitzicht over de Atlantische kust en het natuurpark. Sluit uw dag af met een rondleiding naar het Pena-paleis, het rood-en-gele Disney-achtige kasteel dat bovenop de op een na hoogste top van Sintra ligt. Je wordt dan rond 18:00 uur afgezet op hetzelfde station.

...
Van Lissabon: Sintra-dagtrip

6. Van Lissabon: Sintra-dagtrip

Ga de stad uit en verken het prachtige Sintra met een vriend tijdens deze dagtour. Bekijk een iconisch UNESCO-cultuurlandschap, dwaal door het intrigerende Pena-paleis en rijd door de oude steden Cascais en Estoril. Ontmoet je gids buiten je hotel in Lissabon en geniet van de ontspannen rit door de buitenwijken van Lissabon. Begin in Sintra je tocht in het pittoreske park, dat het hart vormt van het UNESCO-cultuurlandschap. Verken het Moorse kasteel en zijn uitgebreide tuinen, het oude huis van de koningen van Portugal. Krijg een panoramisch uitzicht over Lissabon en de Atlantische Oceaan vanaf het Pena-paleis en bekijk de Tempeliers-initiatiebron in de Quinta da Regaleira. Keer terug naar Lissabon via de drukke Riviera-steden Cascais en Estoril.

...
Geheimen van privétour Sintra en Cascais

7. Geheimen van privétour Sintra en Cascais

Reis langs de Marginal Avenue, een kronkelende weg aan het water met prachtig uitzicht op de rivier de Taag en de Atlantische Oceaan. U zult een prachtig uitzicht, witte zandstranden, vissersvaartuigen, oude forten en oude herenhuizen zien. Als je langs Estoril komt, zie je het grootste casino van Europa. Neem bij Cascais de tijd om rond te wandelen in het schilderachtige vissersdorp en een voormalige vakantiebestemming voor de Portugese koninklijke familie. Geniet van de smalle steegjes en zie de traditionele Portugese witte huizen, de prachtige stranden en ontspannende oevers. Krijg een prachtig uitzicht op de oceaan vanuit Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa. Deze plek, "waar het land eindigt en de zee begint", beheert het turbulente water tot 140 meter hoog en drukt luid tegen de rotsen en biedt een prachtig uitzicht op de wilde kustlijn. Maak je camera gereed, want Cabo da Roca is een real-life postkaart. Sintra is een magische, bergachtige villa waar alle monumenten een majestueuze architectuur hebben vol verhalen en ontrafelende mysteries, prachtige tuinen, eeuwenoude bomen en oude kastelen wachten op u! Maar eerst wordt u meegenomen naar het historische centrum, waar u de traditionele Portugese smalle straatjes ziet en foto's maakt van het betoverende middeleeuwse Nationale Sintra-paleis en de iconische schoorstenen. Quinta da Regaleira, een van de meest romantische plekken op aarde. Het pand heeft 4 hectare aan luxe tuinen, een impotent paleis met omliggende torens, een Chapple, raadselachtige grotten en talloze mysteries en geheimen die u kunt ontdekken. Als u door het Seteais-paleis loopt, ziet u dit neoklassieke paleis dat nu een luxe hotel, restaurant en een toeristische attractie is, opgenomen in het culturele landschap van Sintra, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Veel beroemde persoonlijkheden zoals Agatha Christie, Harrison Ford, Brad Pitt en Johnny Deep zijn op deze fantastische plek gebleven. Pena Palace, een extravagant paleis gebouwd op de top van de berg op 500 meter hoogte domineert de hele kustlijn en is echt een afbeelding uit een sprookje. Dit gebouw is een mengeling van Moorse en Manueline, architectuur en is absoluut een meest zien in Sintra. Aan het einde van je dag met gegarandeerde avonturen word je teruggebracht naar de plek die je in eerste instantie hebt ontmoet. Maar voordat je terugkeert, proef en ervaar de meest heerlijke traditionele wijn (niet beschikbaar op zondag) en fingerfood.

...
Sintra: Quinta da Regaleira rondleiding van een halve dag

8. Sintra: Quinta da Regaleira rondleiding van een halve dag

Ga naar het ontmoetingspunt, klim in een klassieke, in Portugal gemaakte militaire 4 x 4 en geniet van het gevoel over eeuwenoude boswegen naar Quinta da Regaleira te worden meegevoerd. Rijd langs historische plaatsen zoals Sintra National Palace, Serteais Palace, Monserrate, Pena Palace en het 8e-eeuwse Moorse kasteel. Wandel samen met je gids door de magische Quina da Regaleira. Maak foto's, deel verhalen over het gebied en luister naar leuke weetjes. Stop tijdens de tour van een halve dag met het proeven van het traditionele zoete 'travesseiro'-gebak van de stad en drink een zelfgemaakte' ginja'-likeur. Rond de tour af met een drop-off terug in de stad of op het treinstation. Geniet van een lokale lunch in Sintra, ga verder met het verkennen van de stad of ga door naar je volgende tour.

...
Vanuit Lissabon: 5 uur naar Sintra en Quinta da Regaleira

9. Vanuit Lissabon: 5 uur naar Sintra en Quinta da Regaleira

De chauffeur haalt je op vanaf je adres en rijdt naar Quinta da Regaleira, het UNESCO-werelderfgoed en één van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. Tijdens de rondleiding in het monument ontdek je het romantische paleis, de kapel en het luxueuze park met meren, grotten, putten, banken, fonteinen en een grote verscheidenheid aan prachtige bouwwerken. Vervolgens maak je een korte wandeling naar het historische centrum van Sintra. Onderweg kom je langs Lawrence's hotel, het oudste hotel op het Iberisch schiereiland. Geniet van vrije tijd om te winkelen, lokale lekkernijen te proberen, foto's te nemen van het duizend jaar oude Nationale Paleis of simpelweg door de smalle straten van Sintra te wandelen. Daarna rijd je door de bergen en stop je bij Cabo da Roca, het meest westelijke punt van continentaal Europa. De kliffen van Cabo da Roca zijn meer dan 140 meter hoog en bieden een spectaculair uitzicht op de wilde kustlijn. Ga verder met een rit langs de kust die je meeneemt naar Guincho strand en vervolgens naar het elegante dorp Cascais. Neem wat vrije tijd en loop langs de baai voordat je terugkeert naar Lissabon of een andere afzetlocatie.  

...
Lissabon: privétour Sintra en Cascais

10. Lissabon: privétour Sintra en Cascais

Verken enkele van de hoogtepunten van Portugal, waaronder Sintra, Cabo da Roca en Cascais. Vertrek vanuit Lissabon en reis in een voertuig met airconditioning en 8 zitplaatsen naar Pena Palace, dat bovenop een rots ligt met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Hoor het romantische verhaal van het paleis en voel je als een lid van de Portugese koninklijke familie. Ga vervolgens naar Cabo da Roca voor een panoramisch uitzicht vanaf het meest westelijke punt van continentaal Europa. Passeer de prachtige stranden van Cascais, waaronder het schilderachtige Praia do Guincho. Ervaar het mysterie van de Devil's Mouth-grot, gecreëerd door het beuken van de golven op de rotsachtige klif. Stop in de elegante badplaats Cascais, geliefd bij de edelen van Europa vanwege zijn idyllische omgeving. Wandel langs de haven voordat je terugkeert naar Lissabon.

...

Sitemap Quinta da Regaleira

Wil je alle activiteiten in Quinta da Regaleira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quinta da Regaleira

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.773 beoordelingen

Wat een geweldige dag. Het weer zat ook mee. Je moet voor deze tour redelijk kunnen fietsen. Als het waait en als de zon ondergaat wordt het ineens koud dus neem een trui of jasje mee. Deze tour komt langs enorm veel prachtige culturele en historische gebouwen en de natuur is prachtig en uniek. Dit zie je nergens anders.

Mathieu is een fantastische gids die onze tour tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt. Ontzettend rijke kennis, ook uit de bezienswaardigheden. Uiterst persoonlijk en punctueel en klantgericht. Een absoluut hoogtepunt!!!!

Dit is echt de moeite waard en een waardevolle aanvulling op je verblijf in Lissabon

Afwisselende dagtrip met geweldig aardige en deskundige gids.

Zeer goed georganiseerd. Comfortabele auto voor onderweg