Quinta da Regaleira

Meer dan 300 keer geboekt vorige week

Quinta da Regaleira

Quinta da Regaleira: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Ontdek het prachtige landschap en de architectuur van Sintra. Wandel in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek de emblematische Quinta da Regaleira met onze fantastische gids. Het patrimoniale belang ervan heeft ertoe geleid dat UNESCO het heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed, dus het is zonder twijfel een must om te bezoeken vanwege de talloze beeldhouwwerken, tuinen en fonteinen die je er zult ontdekken. Je leert ook alle details over de beroemde Inwijdingsput, verborgen in het noordelijke deel van de Quinta. Het is een negen verdiepingen tellende spiraalvormige put die de negen cirkels van de hel of het paradijs symboliseert. In totaal 27 meter waar je haren van overeind gaan staan. Neem wat vrije tijd om door Sintra te wandelen en lunch te kopen als je trek hebt. Je krijgt aanbevelingen over wat je in de omgeving kunt zien, eten en kopen. Daarna begin je aan een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor je over de plaatselijke geheimen en verhalen. Kom aan bij het romantische Pena Paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die sterk overeenkomen met de exotische smaak van de Romantiek, zoals Neo-Gotiek, samen met andere Oosterse stijlen zoals Neo-Moors en Indo-Gotiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Wandel door het sprookjesachtige gebouw en leer meer over de fascinerende geschiedenis. Het staat ook op de lijst van de zeven wonderen van Portugal. Bezoek het pittoreske vissersdorpje Cascais, dat verbonden is met de Portugese royals die hier de zomer doorbrachten. Tijdens een wandeling over de promenade kun je ontspannen en genieten van de prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straatjes.

Sintra: Quinta da Regaleira voorrangstoegang met gastheer

Sintra: Quinta da Regaleira voorrangstoegang met gastheer

Quinta da Regaleira is "Cultureel Landschap van Sintra" gelegen nabij het historische centrum van Sintra, Portugal. Het is door Unisco geclassificeerd als werelderfgoed, samen met de andere paleizen in de omgeving, zoals de paleizen Quinta do Relógio, Pena Palace & Park, Monserrate en Seteais. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. De Italiaanse architect Luigi Manini was de architect van dit romantische paleis. Het bestaat uit een kapel en een luxueus park met meren, grotten, putten, banken, fonteinen en een breed scala aan prachtige constructies. Het paleis staat ook bekend als "Het paleis van Monteiro de Miljonair", gebaseerd op de bijnaam van de bekendste voormalige eigenaar, António Augusto Carvalho Monteiro. Als je Sintra voor het eerst bezoekt, laat me je dan vertellen dat je in één dag de Sintra niet kunt afmaken, want in Sintra zijn er veel spannende en verbazingwekkende plaatsen en Quinta Da Regaleria is daar een van. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen aan het kopen van kaartjes voor Quinta Da Regaleira je kunt direct naar binnen zonder te wachten.

Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

Beleef Quinta da Regaleira in je eigen tempo met een e-ticket en een boeiende zelf-rondleiding op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotour op je telefoon en reis terug in de tijd naar de glorie van de Quinta da Regaleira. Zet je koptelefoon op en ontdek het aquarium, de Fontein van Overvloed, de kas en de schatten van het kasteel. Leer historische informatie en hoor minder bekende verhalen over Sintra. Voordeel over diepgaand onderzoek in combinatie met originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. Krijg waardevolle inzichten in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra, de Quinta da Regaleira, en verhoud je tot je omgeving op een geheel originele manier.

Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

Word verliefd op Sintra, een blijvend symbool van romantiek in Portugal, tijdens een dagexcursie vanuit Lissabon met een bus met airconditioning. Bekijk het adembenemende landschap dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een rondleiding met gids langs monumenten zoals het Paleis van Pena, Quinta da Regaleira en het Paleis van Monserrate. Begin de tour met een verkenning van het exotische Pena Park en het prachtige Paleis van Pena. Dit opmerkelijke gebouw is een verzameling van verschillende decoratieve stijlen, symbolen en intrigerende kenmerken, en was ooit het officiële zomerverblijf van de koninklijke familie. Wandel door het charmante centrum van Sintra. Stop bij het decoratieve landgoed Quinta da Regaleira. Verken de Inwijdingsput, een mysterieuze en ongewone plek. Breng je lunchtijd door met een wandeling door het historische dorp. Geniet van een snelle stop bij de plaatselijke patisserieën om een aantal van Sintra's bekende lekkernijen te proberen. Sluit de tour af bij het eclectische Paleis van Monserrate, een schitterend landgoed dat ooit diende als zomerresidentie voor de Britse elite in Portugal.

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

Profiteer van een rondleiding naar het historische centrum van Sintra, Quinta da Regaleira en Pena Palace. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Ontmoet uw gids en chauffeur op het Tugatrips Meeting Point (Parque Eduardo VII Viewpoint), waar een comfortabel voertuig met airconditioning wacht om u naar uw eerste bestemming te vervoeren. Vertrek Lissabon terwijl de eerste zonnestralen over de stad breken! Bezoek onder begeleiding van een gids Quinta da Regaleira en geniet van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Well. Ontdek de mysteries van elke plaats en leer meer over de bevelen van de Vrijmetselaars en de Tempeliers. Laat je onderdompelen in de mystiek en de koele aanraking van de stenen van Regaleira, terwijl je de hartslag van eeuwenoude geheimen onder je vingertoppen voelt. Tijdens de lunchpauze in de stad Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je hebt ook tijd om het typische gebak van Sintra te proeven, zoals onder andere de Travesseiro en de Queijada. Nadat u uw toegangsticket bij uw gids heeft gekocht, stapt u in een sprookje zodra u het romantische Pena-paleis en zijn tuinen binnengaat. Begrijp de unieke architecturale uitdrukking van de romantiek. Ontdek hoe het vele stijlen combineert, waaronder gotiek, neo-manuelijnse, neo-islamitische en neo-renaissance. Sta uzelf toe rond te dwalen door de tuinen en tuinen van het paleis en maak van de gelegenheid gebruik om de weelderige kamers te verkennen. Wandel door het park met zijn verbazingwekkende verscheidenheid aan planten en bomen. Bewonder het geweldige uitzicht van het paleis op het kasteel en de Atlantische Oceaan, een perfecte manier om de dag af te sluiten voordat je terugkeert naar Lissabon. Ontspan weer aan boord van uw voertuig met airconditioning en geniet van uw reis door de stad Sintra terwijl u terugkeert naar Lissabon.

Vanuit Lissabon: Pena Palace, Regaleira, Sintra & Cascais Tour

Vanuit Lissabon: Pena Palace, Regaleira, Sintra & Cascais Tour

Reis naar de prachtig bewaard gebleven stad Sintra tijdens deze dagtrip vanuit Lissabon. Heb wat vrije tijd om het Pena-paleis te verkennen, een prachtig uitzicht op het Nationaal Park en het Moorse kasteel te zien, en stop bij het uitkijkpunt op het Guincho-strand voor een panoramisch uitzicht op Roca en Cascais. Je wordt opgehaald bij ons ontmoetingspunt of hotel in Lissabon. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit door het platteland naar Sintra. Neem de tijd om het levendig gekleurde kasteel Pena Palace op de heuveltop te verkennen, vrije tijd op Quinta da Regaleira en de oude binnenstad van Sintra om een van de vele uitzichten over het Nationaal Park en de oceaan te bewonderen. Ga verder naar Guincho Beach, waar u het meest westelijke punt van continentaal Europa, Roca, kunt zien. Maak een aantal adembenemende foto's van het indrukwekkende uitzicht op de oceaan die tegen de hoge rotswanden botst en steek de zandduinen voor de oceaan over. Aankomst in Cascais, een elegante badplaats aan de Portugese Rivièra. Wandel door het prachtige stadscentrum en bekijk de luxe jachthaven van Cascais, de charmante vissershaven en een gerestaureerd fort waar veel lokale ambachtslieden wonen.

Sintra: Quinta da Regaleira Voorrangsticket +Audiogids

Sintra: Quinta da Regaleira Voorrangsticket +Audiogids

Boek een combinatie van een zelfstandige smartphone-audiotour en een voorrangsticket voor de Quinta de Regaleira in Sintra. Verken de Unesco-werelderfgoedlocatie op je gemak. Krijg waardevolle inzichten in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra. Ontvang je ticket per e-mail, download de audiotour op je telefoon en reis terug in de tijd naar de glorie van de Quinta da Regaleira. Zet je koptelefoon op en ontdek het aquarium, de Fontein van Overvloed, de kas en de schatten van het kasteel. Profiteer van diepgaand onderzoek in combinatie met originele verhalen die je bezoek boeiend en informatief maken. Leer historische informatie en hoor minder bekende verhalen over het 16e-eeuwse landgoed.

Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

Met deze 24-uurs buspas krijg je toegang tot alle toeristische routes en lokale busroutes in Sintra. Geniet van comfortabele busritten in een bus met airconditioning en bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving in je eigen tempo. Stap 24 uur lang zo vaak in en uit de bus als je wilt, zonder extra te betalen. Als je klaar bent met je bezoek aan een bezienswaardigheid, stap je gewoon in de volgende bus en geniet je van een comfortabele rit naar de volgende locatie. Ontdek de betoverende bezienswaardigheden van het UNESCO-Cultuurlandschap van Sintra, waaronder de prachtige Quinta da Regaleira, het Moorse kasteel en het beroemde Paleis van Pena. Bezoek: • Het Moorse kasteel • Paleis van Pena • Stadspaleis Sintra • Paleis Quinta da Regaleira • Paleis van Monserrate

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Ervaar het Moorse kasteel en de Quinta da Regaleira in je eigen tempo met twee e-tickets en twee audiotours, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sintra op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van Sintra te ervaren, van de unieke mysteries en verhalen van de stad tot het oogverblindende kasteel en de paleizen. Zet je koptelefoon op en ontdek de Kasteeltoren, de Koninklijke Toren en het Aquarium door de kracht van verhalen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit het verleden. Het is ook je kans om Sintra te verkennen met een zelfgestuurde stadswandeling op je telefoon en je onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in het betoverende landschap en de culturele rijkdom van Sintra, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

Ontmoet je vriendelijke lokale gids bij de ingang van Quinta da Regaleira en bereid je voor op een culturele diepe duik in een van de iconische paleizen van Sintra. Laat u eerst onderdompelen met een korte inleiding tot de geschiedenis, legendes en curiositeiten van Sintra. Kom meer te weten over de verhalen van de Tempeliers Vrijmetselaarsgeheimen voor de internationale dichters die zich lieten inspireren door deze sprookjesachtige locatie. Dan is het tijd om het paleis binnen te stappen en de indrukwekkende Quinta da Regaleira te verkennen. Leer hoe het gotische architecturale meesterwerk in de 19e eeuw werd gebouwd met alchemie in gedachten. Wandel ten slotte door de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Wells. Aan het einde van de tour vertrek je verrijkt met verbazingwekkende feiten en herinneringen aan het paleis.

273 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Quinta da Regaleira: topattracties in de buurt

Quinta da Regaleira: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Ontdek het prachtige landschap en de architectuur van Sintra. Wandel in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek de emblematische Quinta da Regaleira met onze fantastische gids. Het patrimoniale belang ervan heeft ertoe geleid dat UNESCO het heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed, dus het is zonder twijfel een must om te bezoeken vanwege de talloze beeldhouwwerken, tuinen en fonteinen die je er zult ontdekken. Je leert ook alle details over de beroemde Inwijdingsput, verborgen in het noordelijke deel van de Quinta. Het is een negen verdiepingen tellende spiraalvormige put die de negen cirkels van de hel of het paradijs symboliseert. In totaal 27 meter waar je haren van overeind gaan staan. Neem wat vrije tijd om door Sintra te wandelen en lunch te kopen als je trek hebt. Je krijgt aanbevelingen over wat je in de omgeving kunt zien, eten en kopen. Daarna begin je aan een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor je over de plaatselijke geheimen en verhalen. Kom aan bij het romantische Pena Paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die sterk overeenkomen met de exotische smaak van de Romantiek, zoals Neo-Gotiek, samen met andere Oosterse stijlen zoals Neo-Moors en Indo-Gotiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Wandel door het sprookjesachtige gebouw en leer meer over de fascinerende geschiedenis. Het staat ook op de lijst van de zeven wonderen van Portugal. Bezoek het pittoreske vissersdorpje Cascais, dat verbonden is met de Portugese royals die hier de zomer doorbrachten. Tijdens een wandeling over de promenade kun je ontspannen en genieten van de prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straatjes.

Sintra: Quinta da Regaleira voorrangstoegang met gastheer

Sintra: Quinta da Regaleira voorrangstoegang met gastheer

Quinta da Regaleira is "Cultureel Landschap van Sintra" gelegen nabij het historische centrum van Sintra, Portugal. Het is door Unisco geclassificeerd als werelderfgoed, samen met de andere paleizen in de omgeving, zoals de paleizen Quinta do Relógio, Pena Palace & Park, Monserrate en Seteais. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. De Italiaanse architect Luigi Manini was de architect van dit romantische paleis. Het bestaat uit een kapel en een luxueus park met meren, grotten, putten, banken, fonteinen en een breed scala aan prachtige constructies. Het paleis staat ook bekend als "Het paleis van Monteiro de Miljonair", gebaseerd op de bijnaam van de bekendste voormalige eigenaar, António Augusto Carvalho Monteiro. Als je Sintra voor het eerst bezoekt, laat me je dan vertellen dat je in één dag de Sintra niet kunt afmaken, want in Sintra zijn er veel spannende en verbazingwekkende plaatsen en Quinta Da Regaleria is daar een van. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen aan het kopen van kaartjes voor Quinta Da Regaleira je kunt direct naar binnen zonder te wachten.

Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

Sintra: Quinta da Regaleira E-ticket & optionele audiogids

Beleef Quinta da Regaleira in je eigen tempo met een e-ticket en een boeiende zelf-rondleiding op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotour op je telefoon en reis terug in de tijd naar de glorie van de Quinta da Regaleira. Zet je koptelefoon op en ontdek het aquarium, de Fontein van Overvloed, de kas en de schatten van het kasteel. Leer historische informatie en hoor minder bekende verhalen over Sintra. Voordeel over diepgaand onderzoek in combinatie met originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. Krijg waardevolle inzichten in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra, de Quinta da Regaleira, en verhoud je tot je omgeving op een geheel originele manier.

Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

Vanuit Lissabon: Sintra hoogtepunten en Pena Palace dagvullende tour

Word verliefd op Sintra, een blijvend symbool van romantiek in Portugal, tijdens een dagexcursie vanuit Lissabon met een bus met airconditioning. Bekijk het adembenemende landschap dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een rondleiding met gids langs monumenten zoals het Paleis van Pena, Quinta da Regaleira en het Paleis van Monserrate. Begin de tour met een verkenning van het exotische Pena Park en het prachtige Paleis van Pena. Dit opmerkelijke gebouw is een verzameling van verschillende decoratieve stijlen, symbolen en intrigerende kenmerken, en was ooit het officiële zomerverblijf van de koninklijke familie. Wandel door het charmante centrum van Sintra. Stop bij het decoratieve landgoed Quinta da Regaleira. Verken de Inwijdingsput, een mysterieuze en ongewone plek. Breng je lunchtijd door met een wandeling door het historische dorp. Geniet van een snelle stop bij de plaatselijke patisserieën om een aantal van Sintra's bekende lekkernijen te proberen. Sluit de tour af bij het eclectische Paleis van Monserrate, een schitterend landgoed dat ooit diende als zomerresidentie voor de Britse elite in Portugal.

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira en het paleis van Pena

Profiteer van een rondleiding naar het historische centrum van Sintra, Quinta da Regaleira en Pena Palace. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Ontmoet uw gids en chauffeur op het Tugatrips Meeting Point (Parque Eduardo VII Viewpoint), waar een comfortabel voertuig met airconditioning wacht om u naar uw eerste bestemming te vervoeren. Vertrek Lissabon terwijl de eerste zonnestralen over de stad breken! Bezoek onder begeleiding van een gids Quinta da Regaleira en geniet van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Well. Ontdek de mysteries van elke plaats en leer meer over de bevelen van de Vrijmetselaars en de Tempeliers. Laat je onderdompelen in de mystiek en de koele aanraking van de stenen van Regaleira, terwijl je de hartslag van eeuwenoude geheimen onder je vingertoppen voelt. Tijdens de lunchpauze in de stad Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je hebt ook tijd om het typische gebak van Sintra te proeven, zoals onder andere de Travesseiro en de Queijada. Nadat u uw toegangsticket bij uw gids heeft gekocht, stapt u in een sprookje zodra u het romantische Pena-paleis en zijn tuinen binnengaat. Begrijp de unieke architecturale uitdrukking van de romantiek. Ontdek hoe het vele stijlen combineert, waaronder gotiek, neo-manuelijnse, neo-islamitische en neo-renaissance. Sta uzelf toe rond te dwalen door de tuinen en tuinen van het paleis en maak van de gelegenheid gebruik om de weelderige kamers te verkennen. Wandel door het park met zijn verbazingwekkende verscheidenheid aan planten en bomen. Bewonder het geweldige uitzicht van het paleis op het kasteel en de Atlantische Oceaan, een perfecte manier om de dag af te sluiten voordat je terugkeert naar Lissabon. Ontspan weer aan boord van uw voertuig met airconditioning en geniet van uw reis door de stad Sintra terwijl u terugkeert naar Lissabon.

Vanuit Lissabon: Pena Palace, Regaleira, Sintra & Cascais Tour

Vanuit Lissabon: Pena Palace, Regaleira, Sintra & Cascais Tour

Reis naar de prachtig bewaard gebleven stad Sintra tijdens deze dagtrip vanuit Lissabon. Heb wat vrije tijd om het Pena-paleis te verkennen, een prachtig uitzicht op het Nationaal Park en het Moorse kasteel te zien, en stop bij het uitkijkpunt op het Guincho-strand voor een panoramisch uitzicht op Roca en Cascais. Je wordt opgehaald bij ons ontmoetingspunt of hotel in Lissabon. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit door het platteland naar Sintra. Neem de tijd om het levendig gekleurde kasteel Pena Palace op de heuveltop te verkennen, vrije tijd op Quinta da Regaleira en de oude binnenstad van Sintra om een van de vele uitzichten over het Nationaal Park en de oceaan te bewonderen. Ga verder naar Guincho Beach, waar u het meest westelijke punt van continentaal Europa, Roca, kunt zien. Maak een aantal adembenemende foto's van het indrukwekkende uitzicht op de oceaan die tegen de hoge rotswanden botst en steek de zandduinen voor de oceaan over. Aankomst in Cascais, een elegante badplaats aan de Portugese Rivièra. Wandel door het prachtige stadscentrum en bekijk de luxe jachthaven van Cascais, de charmante vissershaven en een gerestaureerd fort waar veel lokale ambachtslieden wonen.

Sintra: Quinta da Regaleira Voorrangsticket +Audiogids

Sintra: Quinta da Regaleira Voorrangsticket +Audiogids

Boek een combinatie van een zelfstandige smartphone-audiotour en een voorrangsticket voor de Quinta de Regaleira in Sintra. Verken de Unesco-werelderfgoedlocatie op je gemak. Krijg waardevolle inzichten in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra. Ontvang je ticket per e-mail, download de audiotour op je telefoon en reis terug in de tijd naar de glorie van de Quinta da Regaleira. Zet je koptelefoon op en ontdek het aquarium, de Fontein van Overvloed, de kas en de schatten van het kasteel. Profiteer van diepgaand onderzoek in combinatie met originele verhalen die je bezoek boeiend en informatief maken. Leer historische informatie en hoor minder bekende verhalen over het 16e-eeuwse landgoed.

Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

Sintra: reispas voor de hop on, hop off-bus

Met deze 24-uurs buspas krijg je toegang tot alle toeristische routes en lokale busroutes in Sintra. Geniet van comfortabele busritten in een bus met airconditioning en bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving in je eigen tempo. Stap 24 uur lang zo vaak in en uit de bus als je wilt, zonder extra te betalen. Als je klaar bent met je bezoek aan een bezienswaardigheid, stap je gewoon in de volgende bus en geniet je van een comfortabele rit naar de volgende locatie. Ontdek de betoverende bezienswaardigheden van het UNESCO-Cultuurlandschap van Sintra, waaronder de prachtige Quinta da Regaleira, het Moorse kasteel en het beroemde Paleis van Pena. Bezoek: • Het Moorse kasteel • Paleis van Pena • Stadspaleis Sintra • Paleis Quinta da Regaleira • Paleis van Monserrate

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Ervaar het Moorse kasteel en de Quinta da Regaleira in je eigen tempo met twee e-tickets en twee audiotours, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sintra op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van Sintra te ervaren, van de unieke mysteries en verhalen van de stad tot het oogverblindende kasteel en de paleizen. Zet je koptelefoon op en ontdek de Kasteeltoren, de Koninklijke Toren en het Aquarium door de kracht van verhalen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit het verleden. Het is ook je kans om Sintra te verkennen met een zelfgestuurde stadswandeling op je telefoon en je onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in het betoverende landschap en de culturele rijkdom van Sintra, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

Sintra: Rondleiding en toegangsbewijs voor Quinta da Regaleira

Ontmoet je vriendelijke lokale gids bij de ingang van Quinta da Regaleira en bereid je voor op een culturele diepe duik in een van de iconische paleizen van Sintra. Laat u eerst onderdompelen met een korte inleiding tot de geschiedenis, legendes en curiositeiten van Sintra. Kom meer te weten over de verhalen van de Tempeliers Vrijmetselaarsgeheimen voor de internationale dichters die zich lieten inspireren door deze sprookjesachtige locatie. Dan is het tijd om het paleis binnen te stappen en de indrukwekkende Quinta da Regaleira te verkennen. Leer hoe het gotische architecturale meesterwerk in de 19e eeuw werd gebouwd met alchemie in gedachten. Wandel ten slotte door de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Wells. Aan het einde van de tour vertrek je verrijkt met verbazingwekkende feiten en herinneringen aan het paleis.

De topbezienswaardigheden in Sintra

Activiteiten in Quinta da Regaleira

Rondleidingen in Portugal

Wat te doen in Portugal

Andere activiteiten in Quinta da Regaleira

Wil je alle activiteiten in Quinta da Regaleira bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quinta da Regaleira

Gemiddelde beoordeling

4.7
(4.510 beoordelingen)

We hebben 3 kastelen bezocht in juni . Zowel de korte route als de lange route waren vlot en verliepen prima. Bij de lange route moesten we wel staan in de bus. De bussen stoppen vlak bij de kastelen ,je moet dan nog wel naar de ingang lopen . v/d kastelen. Hou wel rekening met de tijden dat de bussen rijden , dan hoef je niet lang te wachten. Je kan zo vaak je wil mee rijden die dag ,dan heb je alle kastelen gezien. Een aanrader met alle drukke smalle steille wegen in Sintra .

Geweldige rondleiding. Gids stond vol met interessante informatie over de geschiedenis van het gebied. Ook heel duidelijk over de tijdlijn en vergadertijden. Kaartjes voor de 3 locaties en lunch zijn niet inbegrepen, dus houd daar rekening mee als je een beperkt budget hebt. Kortom een prachtige dag vol adembenemende landschappen.

Beoordeelde gids Hugo was geweldig. Grote kennis en zeer attent. Beantwoordt al onze vragen en geeft ons details. Fantastisch om voor die dag een eigen gids te hebben, die ons veel liet leren over wat we bezochten.

De bus is snel en essentieel als je meerdere bezoeken in de loop van een dag hebt. Ik raad het meer kosteneffectieve dagticket aan.

gemakkelijk te gebruiken, geweldige manier om de bergen op te gaan