Quinta da Regaleira
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Quinta da Regaleira Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Faro: Mystieke en romantische Sintra-tour

  1. Faro: Mystieke en romantische Sintra-tour

  Doe mee met deze mystieke en romantische tour en ga terug in de tijd om het oude dorp Sintra te bezoeken. Je wandelt door historische wegen terwijl je de omringende vegetatie observeert, die je zeker een ontspannend gevoel zal geven. Sintra is een van de meest romantische dorpen in Portugal, en terwijl je daar bent, leer je over de rol die het had voor de Portugese monarchie. Je ontdekt ook beroemde mythen rond Pena Palace, precies wat er in het Seteais Palace zit, en waarom er een labyrint is in Quinta da Regaleira. Je bezoekt de beroemde Sintra-berg en het Pena-park en -paleis, met voldoende tijd om het terrein te verkennen. Maak je klaar om Sintra vanuit een ander perspectief te ervaren, terwijl je lokale charismatische gids interessante feiten over het oude dorp onthult.

 • Vanuit Lissabon: zie de hoogtepunten van Sintra in een dag

  2. Vanuit Lissabon: zie de hoogtepunten van Sintra in een dag

  Word verliefd in het magische Sintra, het blijvende symbool van de Romantiek in Portugal. Haar prachtige landschap is geclassificeerd als UNESCO-Werelderfgoed en smeekt erom te worden ontdekt. Je begint de tour met een wandeling door het centrum van Sintra en gaat naar het landgoed Quinta da Regaleira om de beroemde waterput en vele meren, fonteinen en het aquarium op het terrein te verkennen. De reis gaat verder naar het eclectische Paleis van Monserrate, een weelderig landgoed dat ooit diende als de zomerresidentie van het Portugese hof. Rond de middag wandel je door het historische dorp en stop je bij lokale patisserieën, waar je enkele van Sintra's beroemde delicatessen kunt proberen. Je gaat verder naar het exotische Pena Park en ziet het prachtige paleis van Pena, een opmerkelijk gebouw met verschillende decoratieve stijlen, symbolen en intrigerende elementen.  

  See all 4 most beautiful palaces of Sintra very relaxed in one day. Guide very good. Good value for money.

 • Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

  3. Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

  Profiteer van een rondleiding door Quinta Regaleira en Pena Palace. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Kies ervoor om uzelf en uw dierbaren te trakteren op een privéervaring met uw eigen gids en op te halen bij uw eigen hotel. Als alternatief kunt u worden opgehaald vanaf een handige locatie in het centrum van Lissabon. Begeleid door een enthousiaste en toegewijde gids, bezoek je Quinta da Regaleira en geniet je van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde initiatiebron. Ontrafel de mysteries van elke plaats en leer over de bevelen van de vrijmetselaars en de tempeliers. Tijdens de lunchpauze in het oude centrum van Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je heb...

 • Sintra: Hidden Gems Guided Walking Tour met gebak

  4. Sintra: Hidden Gems Guided Walking Tour met gebak

  Ontdek de mysteries van Sintra en ontdek verborgen juweeltjes tijdens deze begeleide wandeling door Sintra. Luister naar lokale curiositeiten, legendes en geheime verhalen van je gids. Ontmoet je vriendelijke en gepassioneerde lokale gids buiten het treinstation van Sintra. Je begint je tour terwijl je het fantastische gebouw van het stadhuis bewondert. Wandel over de promenade richting het centrum van het dorp en bewonder onderweg de standbeelden. Na een korte stop bij de Moorse fontein, ga je naar het historische centrum. Nu is het tijd om het typische gebak uit Sintra, de beroemde Travesseiro, te proeven. Geniet van het indrukwekkende uitzicht op het Moorse kasteel vanuit het Nationaal Paleis. Ga vervolgens richting het paleis van Seteais, langs de kerk van San Martinho, het oudste hotel op het Iberisch schiereiland, en een kleine romantische waterval. Vanaf het Palace de Setais ku...

 • Sintra: Monumenten & Cabo da Roca Self-Drive Tour

  5. Sintra: Monumenten & Cabo da Roca Self-Drive Tour

  Vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt kunt u uw route plannen en organiseren zodat u de beste ervaring kunt hebben. Verken het meest romantische dorp van Portugal en zijn wilde heuvels tijdens een self-drive tour naar alle monumenten en karakteristieke punten van Sintra. Ontdek in je eigen tempo het historische stadscentrum, het nationaal paleis van Sintra, het Regaleira-landgoed, het paleis van Seteais en het park en paleis van Monserrate. Rijd langs het Sintra-gebergte naar Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa, en ga vervolgens naar het middeleeuwse kasteel op de heuveltop, het kasteel van de Moren en het Pena-paleis. Kies waar u wilt stoppen en geniet van het plezier van het rijden in een milieuvriendelijke elektrische auto, ideaal om door de nauwe straten van Sintra te navigeren en de prachtige omliggende regio te verkennen.

 • Sintra: privérondleiding met een historicus

  6. Sintra: privérondleiding met een historicus

  Er zijn twee hoofdintenties van deze tour: dat je de ware geschiedenis van de regio opneemt van een onafhankelijke geschiedenisonderzoeker en dat je mooie herinneringen aan het gebied terugneemt. Je wordt opgehaald bij het treinstation van Sintra, rond 9.00 uur. Deze tour is inclusief kaartjes voor de monumenten van Sintra, bij elke stap begeleid door een historicus. Je zult lunchen op een traditionele plek, waar je de Portugese gastronomie echt kunt proeven. Onderweg bezoekt u Quinta da Regaleira, Palácio de Monserrate, Cabo da Roca en Praia da Adraga - waar u zult lunchen. Daarna zult u ook Convento dos Capuchos, Chalet da Condessa D'Edla en Parque e Palácio Nacional da Pena ervaren voordat u naar huis gaat.

 • Van Lissabon: Sintra en Cabo da Roca Tour

  7. Van Lissabon: Sintra en Cabo da Roca Tour

  Vertrek vanuit Lissabon en reis naar het UNESCO-werelderfgoed Sintra en verken de onvergelijkbare schoonheid bij historische monumenten en attracties. Maak een korte wandeling door het dorp, met bezienswaardigheden zoals de Quinta da Regaleira en het middeleeuwse Nationale Paleis van Sintra. Krijg de kans om enkele van de producten uit de regio te proberen en compenseer al die calorieën die je verloren hebt tijdens een bezoek aan het monument. Deze tour omvat een bezoek aan het Regaleira-paleis en de omliggende tuinen (tickets niet inbegrepen). Als je liever het Kasteel van de Moren of het Pena-paleis op de top van de Sintra-heuvels bezoekt (tickets niet inbegrepen), vraag dan je gids wanneer de tour begint om het inleveren en ophalen bij een van de monumenten te coördineren. Keer terug naar Lissabon en stop bij de kliffen van Cabo da Roca om het meest westelijke punt van continentaal ...

 • Lissabon: Sintra en Cascais Tesla Tour

  8. Lissabon: Sintra en Cascais Tesla Tour

  Breng een geweldige dag door in Lissabon terwijl je rond Sintra en Cascais rijdt in een Tesla. Bezoek geweldige plaatsen zoals het paleis van Queluz en het nationale park Sintra-Cascais. Begin met een bezoek aan het 18e-eeuwse Nationale Paleis van Queluz met zijn prachtige tuinen. Verken het dorp Sintra bij uw volgende stop en geniet van de magische sfeer van het historische stadscentrum. Klim tussen de mystieke bossen van Sintra en vind het 19e-eeuwse Pena-paleis op de top van de heuvel. Zie hoe de koninklijke familie leefde voordat ze door het prachtige nationale park naar Cabo da Roca ging rijden. Geniet van kustwegen langs Guincho Beach, Cascais en Estoril op je weg terug naar Lissabon.

 • Dagtour vanuit Lissabon: hoogtepunten van Sintra en Cascais

  9. Dagtour vanuit Lissabon: hoogtepunten van Sintra en Cascais

  Laat het bruisende Lissabon achter je en ontdek Sintra en Cascais tijdens een dagtour, 2 kleine steden in de buurt van de stad die in een natuurreservaat liggen. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar Sintra gereden, de thuisbasis van sprookjesachtige kastelen en paleizen. Bekijk het Paleis van Pena, een van de mooiste kastelen van Europa. Wandel over het kasteelterrein en geniet van het uitzicht op Lissabon vanaf de balkons. Verken het pittoreske Sintra, proef gebak en vind het perfecte souvenir. Daarna rijd je verder naar Cabo da Roca, het meest westelijke puntje van het vasteland van Europa. Rijd over smalle wegen, buiten de gebaande toeristische paden. Reis langs de kustweg, waar de Atlantische Oceaan de Taag ontmoet. Onderweg bezoek je het vissersdorp Cascais en leer je meer over de koningen die hier in ballingschap leefden en de spionnen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Rijd ter...

  Fantastische trip. Mooie trip langs de kust en een "sprookjesachtig" bezoek aan het kasteel. Cascais en Sintra zijn een bezoek waard. Goede gids met niet te veel overbodig geklets. Exact op tijd opgehaald vanaf het hotel.

 • Adembenemende Sintra: Tour vanuit Lissabon

  10. Adembenemende Sintra: Tour vanuit Lissabon

  Ga naar Sintra tijdens deze 8-uur durende tour vanuit Lissabon. Stop bij het Nationale Paleis van Queluz. In eerste instantie een rustplaats voor de adel, later werd het de officiële residentie van prins John VI. Ga door naar het centrum van Sintra en maak een wandeling langs de kleurrijke straten. Vervolg de rit en stop bij Quinta de Monserrate en Quinta da Regaleira. Na de lunch (niet inbegrepen in de tourprijs), bezoek je het magische Pena-paleis. Gebouwd op 500 meter boven de zee, wordt het beschouwd als een van Europa's mooiste paleizen. Het exotische karakter wordt geaccentueerd door de weelderige vegetatie van Pena Park. Op de terugweg naar Lissabon passeer je het pittoreske dorpje Cascais en rijd je langs de kust van Estoril.

Sitemap Quinta da Regaleira

Wil je alle activiteiten in Quinta da Regaleira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quinta da Regaleira

Jaoa was een zeer deskundige, boeiende, grappige en warme professional. Ik wist niet dat we elkaar 30 minuten voordat de reis begon zouden ontmoeten, maar ze zorgden er moeiteloos voor dat de logistiek werkte, zodat ik mee kon doen. De bezienswaardigheden (architectuur, flora en fauna) en geschiedenis waren prachtig om in je op te nemen en een traditionele Portugese lunch samen was een heerlijke ervaring.

Het was super geregeld. We waren als een van de eerste bezoekers bij het Peña palace, hierdoor hadden we de tijd om foto’s te nemen voordat de drukte begon. Augusto onze reisleider was super enthousiast en vertelde overal vanalles over. Hij heeft ons een restaurant aangeraden in sintra en dat was geweldig! Dus echt aan te raden!!

De tour is een aanrader, mooie paleizen gezien met het verhaal erbij. Zeer vriendelijke gids doe zeer verhalend kon vertellen. Sintra is net een sprookje!

Dit moet je doen om Sintra meer te ervaren. Je hebt er namelijk een hele dag, waardoor je genoeg kan genieten van de drie paleizen.

Geweldige tour, sintra kreeg betekenis en het verhaal achter de stad en de kastelen kreeg kleur.