Wateractiviteit

Vanuit Funchal: zwemmen met dolfijnen op het eiland Madeira

Activiteitenaanbieder: AMAZINGANCHOR LDA

Vanuit Funchal: zwemmen met dolfijnen op het eiland Madeira

Activiteitenaanbieder: AMAZINGANCHOR LDA

Vanaf € 55 per persoon

De herinnering van het zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving zul je nooit meer vergeten. Kom meer te weten over deze fascinerende dieren en bekijk ze van dichtbij terwijl je met ze door het kristalheldere water van Madeira zwemt.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Portugees

Je belevenis

Highlights
 • Profiteer van 99% kans om dolfijnen en walvissen te spotten
 • Zwem in een gebied met de meeste walvisachtigen in Madeira
 • Zie het kristalheldere water van het eiland Madeira
Volledige beschrijving

Zwem met dolfijnen in hun natuurlijke habitat in het kristalheldere water van het eiland Madeira. Geniet van de ondersteuning en begeleiding van aanwezige instructeurs die je leren hoe je de dolfijnen moet benaderen en hoe je ermee om moet gaan.

Stap aan boord van de boot en vaar richting een gebied met 99% kans om dolfijnen te zien. Krijg de kans om te zwemmen met twee soorten dolfijnen: gewone dolfijnen en gevlekte dolfijnen. Eenmaal in het water blijf je de hele tijd veilig verbonden met de boot.

Maak het jezelf gemakkelijk in het water en benader de dolfijnen met hulp van de instructeur. Als je er klaar voor bent, zwem je met de dolfijnen voor, onder en naast je, en kun je de prachtige zoogdieren van dichtbij en in hun natuurlijke habitat bewonderen. 

Inbegrepen
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Helaas wordt er tijdens de excursie geen eten geserveerd. Er is wel een café waar je iets kunt kopen
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 10 jaar
 • Zwangere vrouwen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

De tour vertrekt vanuit de nieuwe jachthaven van Funchal, de kleine jachthaven met de grote catamarans. Je ontmoet je gids voor deur 4 (de laatste aan de linkerkant). Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats 'Almirante Reis', op slechts een paar minuten van het vertrekpunt van de boot.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Zwemkleding
 • Handdoek
 • Zonnebrandcrème
 • Jas

Goed om te weten

 • De regels van Madeira voor het zwemmen met wilde dolfijnen zijn vrij streng om de natuurlijke leefomgeving te behouden. Het is mogelijk om met 2 verschillende soorten dolfijnen het water in te gaan: gewone dolfijnen en gevlekte dolfijnen.
 • Vanwege omgevings- en gedragsfactoren is het niet gegarandeerd dat je altijd het water in kunt, maar de bemanning zal er alles aan doen om een succesvolle en veilige reis te organiseren. Het percentage van succesvolle excursies is 90%
 • Als je tijdens de tour geen dolfijnen of walvissen spot, heb je de mogelijkheid om gratis met een andere tour mee te gaan. Of in het geval van annulering als gevolg van de weersomstandigheden, ontvang je een volledige terugbetaling.
 • Als zwemmen niet mogelijk is, krijg je een deel van je geld terug (het verschil tussen de prijs van de observatietrip en de zwemtrip)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 490 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden het geluk om zowel een groep gevlekte dolfijnen als een kleine familie potvissen te zien! Het lukte niet om ze onder water te zien omdat ze die dag een beetje verlegen waren, maar het was echt een leuke reis en ongelooflijk om zo dicht bij de prachtige wilde dieren te zijn.

23 december 2022

Ongelooflijke ervaring waarbij we walvissen konden spotten (drie meter van de boot!!!) en naast de dolfijnen konden zwemmen die door de speedboot werden meegesleurd! Prachtig hoeveel de tocht is gebaseerd op respect voor de rust van de dieren, elke stap wordt met de grootste zorg gedaan om hun rust niet te verstoren! Dank aan al het personeel!!!

Verder lezen

8 januari 2023

Op Madeira is een contact van 10 minuten met een groep dolfijnen mogelijk. Ondertussen moet iedereen die wil snorkelen het water in. Vier mogen tegelijkertijd het water in, liggend in het water aan touwen die aan de boot zijn vastgemaakt. Dus zoveel tijd heb je niet. Ik vind de verordening echter heel goed en wordt uitgevoerd. Want het gaat om het welzijn van de dieren en dat is echt belangrijk. We zagen ook potvissen met baby's tijdens de tour. En dat in december. We waren ook op zoek naar andere groepen dolfijnen, maar daar hadden we helaas geen geluk. Toch was het een geweldige ervaring. Voor mensen met zeeziekte (zoals ik) is de kleine boot bij stilstand echt overgeleverd aan de golven. Ik was doodziek. Ik zou het nog steeds opnieuw doen als ik er weer was. Wetsuits werden gratis verstrekt. De bioloog die ons vergezelde was erg aardig en legde alles goed uit.

Verder lezen

30 december 2022

Product ID: 229471