Quintana Roo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Quintana Roo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.618 beoordelingen

Wij hadden geluk dat we maar met 2 personen waren, waardoor we een privé boot hadden met een medewerker die met ons de zee in ging. We hebben schitterende vissen gezien in de zee. In totaal gingen we 3 keer het water in, op verschillende plaatsen. Na elke keer snorkelen kregen we een lekker drankje. Kortom een dikke aanrader!

Erg leuk om via deze tour de gastronomie van Cancun te proeven, wij kregen van Pepe een privé tour helemaal top, naast de gastronomie hebben we ook nog plaatselijke kunst mogen aanschouwen mooie combinatie. Pepe bedankt wij vonden het erg gezellig. Groetjes, Ingrid en Otto

Het was een geweldige excursie. Werden keurig opgehaald en weer terug gebracht. De tour door de grot was geweldig. De gids in de grot Alfredo was heel enthousiast en vertelde alles vol passie. Het was heel bijzonder en een groot avontuur.

Heerlijke dag gehad! Het personeel was erg vrolijk en rende voor iedereen. Drankjes smaakten goed, soms ging de muziek iets te hard aan. In principe genoeg tijd gehad overal. En natuurlijk werd er gedanst, of je het nu wilde of niet..

We had an amazing day! Our guide Alberto was super friendly, answered all our questions and could give a lot of info. The tour is not the cheapest but definitely worth it! We will not forget this day soon!