Belevingen in

Quintana Roo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Quintana Roo

Wil je alle activiteiten in Quintana Roo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Quintana Roo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 6.643 beoordelingen

We hebben de tour met Valeria gedaan en ze was absoluut de beste! Ze is erg punctueel en erg georganiseerd. Wandelen door de ruïnes was erg leuk, want ze was erg gepassioneerd en goed geïnformeerd over de geschiedenis, en had veel zeer fascinerende theorieën / verhalen om te delen. De serre voelde als een jungle en het voelde heel heilig. Ons favoriete onderdeel dreef in de lagune. Ik ben een slechte zwemmer, dus in het begin was ik nerveus, maar ze gaven ons reddingsvesten en de wateren waren erg veilig / zelfs niet diep in sommige delen. Het was een onvergetelijke ervaring!

De ervaring was iets geweldigs. Elke cent waard. De dieren zijn majestueus en het was episch om ze in hun natuurlijke habitat te zien. Ik ging ongeveer een week geleden en praat er nog steeds over met iedereen die wil luisteren. Zal zeker weer gaan. Gidsen waren geweldig. NEEM DE ZEEZIEKTE PIL. We hadden enkele gasten die zeeziek werden en hun ervaring verpesten. Bedankt José voor de info. Zeer deskundige gidsen.

De excursie is zeer goed georganiseerd en Léa is echt schattig! Met passie heeft ze haar kennis aan ons doorgegeven. Het natuurgebied is echt prachtig, een must als je naar Tulum gaat! Ik raad het zonder aarzeling aan.

Zonder twijfel een prachtige plek om te bezoeken, een natuurwonder. Super aanbevolen om het te bezoeken.

Excellent tour and excellent guide. Edward was very knowledgeable, enthousiastic and kind.