Radcliffe Camera

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Radcliffe Camera: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Oxford: universiteits- en stadswandeling met oud-student

  1. Oxford: universiteits- en stadswandeling met oud-student

  Deze rondwandeling door de universiteit van Oxford en de stad begint in het centrum van Oxford en biedt je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Het kleine formaat van de groep stelt de gids, die zelf student is, in staat om een persoonlijk beeld van het universitaire leven te geven. Bezoek één van de oudste university colleges en de Bodleian Library. Kom meer te weten over de geschiedenis van university colleges, zoals het All Souls College, het Trinity College, het Oriel College, het Hertford College en et Merton College en ook de Radcliffe Camera, de University Church of St. Mary en nog veel meer. Je komt net zoveel te weten over de geschiedenis van de stad. Kom meer te weten over de ceremonies die in Oxford worden gehouden, beroemde afgestudeerden, avonturen van Alice in Wonderland en ook hoe de machtigste aartsbisschop van Canterbury op de brandstapel werd ver...

  Onze gids Jamie was een fantastische gids. Wist ons alles te vertellen over de gebruiken op de universiteit en de geschiedenis van de gebouwen.

 • Oxford: officiële wandeltocht door de universiteit en de stad

  2. Oxford: officiële wandeltocht door de universiteit en de stad

  Verken Oxford, de stad van Dreaming Spires, tijdens een wandeltocht met een deskundige gids van het toeristenbureau van de stad. Maak kennis met de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, ontdek de verborgen geschiedenis en geniet van alle verbazingwekkende verhalen over de belangrijkste personages van Oxford, echt en fictief. Ontmoet je gids in de grootse en zeer oude Broad Street (eens de sloot van de stad), laat hen weten waar je vandaan komt en eventuele speciale Oxford-interesses die je hebt en ze zullen hun best doen om die op te nemen. Ga naar Martyrs' Memorial, het toneel van verschrikkelijke religieuze vergeldingen in de middeleeuwen, en naar de oudste toren bij St. Michael of the Northgate, gebouwd in Saksische tijden. Ga vervolgens naar het hart van de universiteit en de inspiratie achter Harry Potter's Hogwarts School. Ga langs de pubs waar de Inklings elkaar ontmoette...

 • Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

  3. Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

  Verlaat Londen voor een betoverend dagje uit op de Warner Bros.. Studiotour-The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. Geniet van een begeleide wandeling langs beroemde universiteitsgebouwen, kloostergangen en vierhoeken en geplaveide pleinen, staande in de schaduw van de beroemde 'dromende torenspitsen'. In dit hart van de heilige academia zie je de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en geselecteerde colleges. Er zijn 38 onafhankelijke, autonome hogescholen aan de universiteit en je passeert vele tijdens de rondleiding. Na je rondleiding zal er wat vrije tijd voor je zijn om alles te ontdekken wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo.  Na een fantastische rondleiding en vrije tijd in Oxford, is het ongeveer een uur rijden naar de Warner Bros. Studiotour, waar je je magische ervaring begint bij The Making of Harry Pot...

  This was maybe the best experience ever! The Harry Potter tour in the Warner Bros. was better than expected. We were a little bit late, but the tour guide (I totally forgot his name) was an amazing guy and the driver (I think his nickname was Badger) was also very amazing. I would recommend this tour, because we had plenty of time to see the Harry Potter tour and stroll around with the interactive sets and people who worked there. I'd recommend to get the passport at the entrance to go for an extra experience by finding Golden Snitches around the sets and halls. We had 4 hours to walk around, it may not be enough, but trust me, you will still have the best time of your life. We went on a saturday and we visited the studio first and afterwards in Oxford. To me I think that was the best order, since the excitement you get from the Studios is already a lot to control haha. Our guide was very knowledgeable about the area of Oxford and so much fun! Thanks guys!

 • Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  4. Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  Ontdek het historische stadscentrum van Oxford en de magische parken aan de rand van de stad met deze begeleide fietstocht. Fiets langs de beste attracties van de stad en bedek meer terrein. Ontmoet je gids in het stadscentrum om je ervaring te beginnen. Fiets samen met een studentengids door de stad en leer meer over de geschiedenis van Oxford. Bewonder de universiteitsgebouwen waar Oscar Wilde, JRR Tolkien, CS Lewis en veel Britse politici hebben gestudeerd. Bewonder de architectuur van de hogescholen in Oxford en ga de beroemde Bodleian Library binnen. Bewonder het landschap van Port Meadow en bezoek sites die u niet te voet kunt bereiken. Geniet van veel stops langs de route en eindig terug op het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

 • Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  5. Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  Dompel jezelf onder in de cultuur van Oxford University en leer alles over de omvang van de beroemde campus tijdens deze fiets- en wandeltocht. Verken de dramatische moderne architectuur van het Blavatnik Center en de middeleeuwse gevel van Magdalen College. Het wandelelement van de tour neemt je mee naar een van de oudste hogescholen van de universiteit en de wereldberoemde Bodleian Library, beroemd als filmlocatie in de Harry Potter-films. Ervaar het schilderachtige landschap van de Christ Church Meadows voordat je All Souls College en de Radcliffe Camera bezoekt. Weven in en uit de oude stad met ritten door lokale groene ruimtes en verken de Port Meadow terwijl je leert over Lewis Carroll's tijd in Oxford.

 • Oxford: privétour van 3 uur met studentengids

  6. Oxford: privétour van 3 uur met studentengids

  Begin aan een uitgebreide tour van 3 uur door het beste dat Oxford te bieden heeft met een lokale studentengids. Ga achter gesloten deuren met een energieke en deskundige studentengids die je zal helpen de complexe lagen en mystiek van deze wereldberoemde instelling weg te nemen. Bezoek eerst een van de oudste hogescholen aan de universiteit van Oxford voor een kijkje in deze beperkte academische wereld. Wandel door de tuinen, ontdek de bijzondere tradities van Oxford en zie van een echte student hoe deze elite onderwijsinstelling werkt. Ga dan naar de Bodleian Library - een kolossale site met meer dan 13 miljoen boeken. Betreed de eerste speciaal gebouwde collegezaal in Oxford, waar je enkele van de meest sierlijke middeleeuwse architectuur van Europa kunt bewonderen. Luister terwijl uw gids de vroege rituelen en tests uitlegt die studenten hebben ondergaan, hoe het Britse parlement i...

Sitemap Radcliffe Camera

Wil je alle activiteiten in Radcliffe Camera ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Radcliffe Camera

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.810 beoordelingen

Hoewel het weer verschrikkelijk was - het was zondag 9 februari 14.00 uur, storm Ciara en veel regen - maakte onze gids het zo'n heerlijke wandeling. We kregen zoveel interessante informatie dat ik het moeilijk zou hebben gehad om ergens anders te vinden en het gaf me het startpunt voor verdere wandelingen die ik voor mezelf kon maken. Zeker de moeite waard.

Het was een topdag en zeker het geld waard! Eerst Oxford gezien en daar een uur met een gids door de binnenstad gewandeld. Vervolgens zelf nog 2 uur gewandeld en gegeten. Vervolgens in de bus naar de studio tour en dit was magisch. Alles was suoer geregeld en met 4 uur de tijd was er genoeg tijd om van alles te genieten.

Onze gids was een jonge man genaamd James. Hij gaf mijn vriend en ik een uitzonderlijke rondleiding en vertelling op de verschillende getoonde sites. We waren allebei erg onder de indruk van zijn historische kennis en hoe deze werd geleverd. Een ervaring die ik niet zal vergeten. We hebben onze waarde van 2 uur.

Fantastische tour. Hele fijne gids in de bus en een zeer attente busschauffeur. We hadden genoeg tijd tijdens de Harry Potter tour en kregen een mooie indruk van Oxford. Mede dankzij de fantastische gids Debbie, die ons enthousiast rondleidde. Ik zou deze tour zeer zeker aanbevelen.

Onze gids Jamie was een fantastische gids. Wist ons alles te vertellen over de gebruiken op de universiteit en de geschiedenis van de gebouwen.