Belevingen in
Raglan, Nieuw-Zeeland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Raglan, Nieuw-Zeeland: De beste dingen die je niet wil missen

Raglan: surfles van 2 uur

1. Raglan: surfles van 2 uur

Ontmoet je surfinstructeur op het belangrijkste strand, Ngarunui Beach, dat 5 minuten buiten Raglan ligt. Zoek het ontmoetingspunt recht naar beneden onderaan de heuvel, de trailer vrijwel op het zand. Profiteer van uitrusting en krijg alles wat je nodig hebt om te leren surfen: warme wetsuits en surfplanken voor alle vaardigheidsniveaus. Je surfinstructeur zal 2 uur lang bij je zijn om je les te geven en je te helpen het water op te gaan. Oefen je pop-up en vang golven op in deze geweldige surfervaring in Nieuw-Zeeland.

...
Raglan: Karioi Canyoning

2. Raglan: Karioi Canyoning

Kom en ervaar het avontuur waar iedereen het over heeft. Canyoning is een adrenaline-pompende reis die gebeurt met regen of zonneschijn. Dit is een avontuur dat je niet mag missen in de regio Waikato, dus kom en ontdek waar het allemaal om draait. Zodra je in onze warme dikke wetsuits en jassen bent gewikkeld, word je door het pittoreske stadje Raglan gereden en naar de rand van Mt Karioi om je afdaling langs de Karioi-kloof te beginnen. Daag jezelf uit om in de poelen te springen, te klimmen en de watervallen te laten afdalen en ervaar de magie die de kloof te bieden heeft. De oude lavastroom wordt omringd door inheemse struiken en natuurlijke schoonheid. Ervaar dit terwijl je wordt ondergedompeld in stromend zoet water. In navolging van je ervaren en gepassioneerde gids, navigeer je op je weg door veel obstakels, waaronder watervallen, plassen en rotsblokken, en zorg je ervoor dat je adrenalinespiegel hoog is. Alle gidsen zijn vriendelijk, professioneel en zeer ervaren, zodat u zich altijd veilig en comfortabel voelt. Gedurende de hele reis zal de gids u feiten over de flora, fauna en geschiedenis van het gebied uitleggen, en ook enkele verborgen inheemse planten vinden om te eten of te drinken.

...
Raglan: Sunset Canyoning Tour en Glowworm Experience

3. Raglan: Sunset Canyoning Tour en Glowworm Experience

Terwijl de zon ondergaat, begint u aan uw reis naar de oude stroom die van de berg Karioi stroomt. Verpakt in de nieuwste canyoningpakken, spring in de zoetwaterzwembaden. Klim en abseil watervallen terwijl je onder het licht van je hoofdlamp staat. Voel je veilig in het gezelschap van een ervaren gids, die je leidt op een geweldig avontuur. Tijdens de reis hoort u de verhalen, geschiedenis en kennis van het landschap en de omgeving vanuit uw gepassioneerde gids. Volg de stroom en bewonder de inheemse flora en fauna rondom u. Als de duisternis valt, zul je beginnen te zien dat de luminescente transformatie plaatsvindt. Wees getuige van het ontstaan van nieuwe werelden van licht door de inheemse gloeiwormen uit Nieuw-Zeeland die deze plek naar huis noemen. Neem even de tijd om te stoppen voor een moment van vrede en rust, met een warme kop versgemaakte Kawakawa-thee.

...
Auckland: schilderachtige vlucht naar Raglan met 2-gangenlunch

4. Auckland: schilderachtige vlucht naar Raglan met 2-gangenlunch

Begin aan een korte retourvlucht van Auckland naar het pittoreske stadje Raglan aan de westkust. Rooster met een feestelijk drankje en smul van een heerlijke 2-gangenlunch terwijl je het uitzicht op Raglan's Harbour bewondert. Ontdek de stad Raglan, een charmante lunchbestemming met een unieke ligging onder de berg Karioi en de Tasmanzee. Vlieg vanaf Ardmore Airport over glooiende heuvels en groene weiden met uitzicht op de langste rivier van Nieuw-Zeeland, de Waikato-rivier, en ook op de zwarte zandstranden van de westkust. Na aankomst maak je een korte wandeling naar de Orca Bar en Restaurant voor een 2-gangen lunch en een drankje met een prachtig uitzicht op de Raglan Harbor. Na uw smakelijke maaltijd kunt u genieten van een schilderachtige terugreis terug naar de Ardmore Airport, omhoog vliegend over de kust voor nog meer ongelooflijke uitzichten.

...

Sitemap Raglan, Nieuw-Zeeland

Wil je alle activiteiten in Raglan, Nieuw-Zeeland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.