Datums kiezen

Ontdek het beste van
Rainbow Beach

Rainbow Beach

Onze aanbevelingen voor Rainbow Beach

Van Rainbow Beach: K'gari Fraser Island Dagvullende tour per bus

1. Van Rainbow Beach: K'gari Fraser Island Dagvullende tour per bus

Rainbow Beach is een perfecte plek voor een strandvakantie. Het is ideaal gelegen naast 's werelds grootste zandeiland. Leer tijdens een dagtocht naar de wereldberoemde K'gari fascinerende feiten over zijn geschiedenis, fauna en flora. Maak vervolgens een wandeling langs de Wanggoolba Creek-promenade om de eeuwenoude koningsvarens, torenhoge spookgombomen en pijnbomen te ontdekken. Ga verder naar Lake McKenzie en zwem in het kristalblauwe water of ontspan op de zandstranden. Bij aankomst op 75 Mile Beach kun je ervoor kiezen om een vlucht over het eiland te maken of om Eli Creek af te drijven en te genieten van het kristalheldere zoete water. Bezoek het Maheno-scheepswrak en maak wat foto's van het roestende wrak. Zie The Pinnacles Coloured Sands in al hun glorie en leer hoe ze zijn gemaakt. Een lunch in K'gari Beach Resort biedt de mogelijkheid om te stoppen bij de cadeauwinkel van de winkel. Ga aan het einde van je tour terug naar Rainbow Beach en je accommodaties.

Vanuit Noosa: Kajakken op zee met dolfijnen en 4X4-tour op het strand

2. Vanuit Noosa: Kajakken op zee met dolfijnen en 4X4-tour op het strand

Ontdek Rainbow Beach, Great Sandy National Park, Double Island Point, Honeymoon Bay en Fraser Island tijdens een begeleide kajak- en 4x4-trip vanuit Noosa. Zie Australische dieren in het wild in hun natuurlijke habitat en bereik Great Sandy National Park via een pad dat alleen toegankelijk is voor 4WD-voertuigen. Begin je tour met een Great Beach-rit in Noosa's Great Sandy National Park. Ga naar Double Island Point voor uitzicht op het torenhoge gekleurde zand van Rainbow Beach en K'Gari. Ga vervolgens op een zeekajak rond de landtong van Double Island Point en Honeymoon Bay. Bewonder de schoonheid van uw omgeving en de vuurtoren van Double Island Point vanuit een uniek perspectief. Tuimelaarpods worden vaak in het gebied gezien en voeden zich met grote scholen vissen. Ze zijn vaak net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen. Spot andere lokale en migrerende dieren in het wild, waaronder bultruggen (juni-november), schildpadden, mantaroggen, pijlstaartroggen en een verscheidenheid aan zeevogels.

Rainbow Beach: kajakken met dolfijnen en 4WD-tour op het strand

3. Rainbow Beach: kajakken met dolfijnen en 4WD-tour op het strand

Begin je avontuur van 3 uur met een 4WD-strandrit in het Great Sandy National Park. Ga naar het spectaculaire Double Island Point om te genieten van een schilderachtig uitzicht op Fraser Island en het gekleurde zand van Rainbow Beach. Ga daarna op een ontspannen kajaktocht rond de landtong terwijl je de schoonheid van de natuurlijke omgeving bewondert en de Double Island Point Lighthouse vanuit een uniek perspectief in je opneemt. Houd de nieuwsgierige tuimelaarpods in de gaten die vaak in dit gebied worden gezien en zich voeden met grote scholen vissen. Bekijk ook lokale en migrerende dieren in het wild, waaronder bultruggen (juni-november), schildpadden, mantaroggen, pijlstaartroggen, duizenden soldatenkrabben en migrerende zeevogels.

Van Rainbow Beach: K'gari, Fraser Island tweedaagse bustour

4. Van Rainbow Beach: K'gari, Fraser Island tweedaagse bustour

Bereid je voor op twee volle dagen plezier en avontuur op K'gari (Fraser Island). Je gids, een K'gari-expert met lokale kennis en een passie voor het eiland, haalt al het harde werk uit het navigeren door de getijden en het terrein. Rijd over zandpaden in een 4WD-bus met airconditioning en verken prachtige, natuurlijke plekken en luister naar fascinerende feiten over de geschiedenis, flora en fauna van het eiland. Let op dingo's en migrerende bultruggen (half juli-begin oktober). Vertrek uit Rainbow Beach om ongeveer 08:00 uur en reis naar Inskip voor de overtocht per binnenschip naar Hook Point aan de zuidpunt van K'gari. Bekijk op het eiland de displays op het Centraal Station en ontdek een voormalig houtkapstation. Wandel langs de promenade van Wanggoolba Creek om oude koningsvarens te ontdekken voordat u door het subtropische regenwoud van Pile Valley wandelt om de beroemde Satinay-bomen van het eiland te zien. Geniet van een verkwikkende duik in het frisse, kristalblauwe water van Lake Mckenzie. Ontspan daarna op de witte zandstranden van dit beeldschone duinmeer. Bij 75 Mile Beach kunt u een tocht maken over de zandweg, de 'ruggengraat van K'gari', die loopt van Hook Point naar Great Sandy Cape. Trakteer uzelf tijdens de reis op een optionele rondvlucht over het eiland. Ontspan op de zandbanken van Eli Creek, waad door het ondiepe water of drijf stroomafwaarts op de snelst stromende kreek van het eiland - u zult zeker uw geest, lichaam en ziel nieuw leven inblazen. Leer de intrigerende geschiedenis van Maheno Shipwreck, een ooit trots passagiersschip dat in 1935 tijdens een cycloon aanspoelde. De Pinnacles Coloured Sands zijn een van de meest magische locaties van K'gari; hoor hoe deze dromerige kliffen zijn ontstaan. Bekijk de spectaculaire Indian Head terwijl u over 75 Mile Beach vaart. Stimuleer uw zintuigen in de Champagne Pools met een duik in een natuurlijke oceaanjacuzzi. Zwem bij Lake Wabby in het smaragdgroene venstermeer en verken het enige voorbeeld van een spervuurmeer op K'gari, na een wandeling over het stuifzand van Hammerstone Sandblow. De tour eindigt met vertrek uit K'gari op de tweede dag om ongeveer 16.30 uur en arriveert tussen 17.00 en 17.30 uur terug bij je accommodatie in Rainbow Beach.

Rainbow Beach: 4WD Beach Drive-avontuur en surfles

5. Rainbow Beach: 4WD Beach Drive-avontuur en surfles

Vertrek vanuit Rainbow Beach om een verborgen paradijs te ontdekken dat alleen toegankelijk is met een 4WD-voertuig door het Great Sandy National Park. Aangekomen bij het spectaculaire Double Island Point, vind je een perfecte surflocatie, met lange golven die eindeloos lijken te duren. Je zou tijdens je eerste surfles honderden meters op golven kunnen rijden. Leer surfen in middeldiep water met vriendelijke instructeurs die zeer ervaren en volledig gekwalificeerd zijn om u te laten surfen en plezier hebben in een veilige, rustige omgeving. Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder hebt gesurft, je leert de basis en ontwikkelt je tijdens de les. Als je geen complete beginner bent en verder wilt gaan met surfen, hebben we volledig geaccrediteerde surfinstructeurs met alle technische begeleiding die je nodig hebt. Van het leren rijden op de neus op een longboard tot meer geavanceerde shortboardtraining.

Van Noosa naar Rainbow Beach: Tour met vierwielaandrijving in Great Sandy NP

6. Van Noosa naar Rainbow Beach: Tour met vierwielaandrijving in Great Sandy NP

Profiteer van het ophalen bij uw accommodatie, indien gelegen tussen Mooloolaba en Noosa, en ga vervolgens op een offroad-avontuur van 6 uur om een prachtig uitzicht op het gouden zand te krijgen. Rijd over een ongerept stuk wit zand met een prachtig uitzicht op de landtong, helemaal van Noosa tot Double Island Point. Stop om het landschap van Great Sandy National Park te bewonderen en geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf de Double Island Point Lighthouse. Kijk tussen juni en oktober uit naar schildpadden, haaien, mantaroggen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving, samen met majestueuze bultruggen. Krijg exclusieve toegang tot de vuurtoren om delen van de populaire plek te ontdekken die je anders misschien zou missen. Maak foto's van de dramatische Red Canyon en Coloured Sands en bekijk een demonstratie van de traditionele technieken van de Aborigines. Ga naar een schilderachtige picknickplek in Great Sandy National Park, waar vriendelijke Lace Monitor Lizards je kunnen vergezellen voor een selfie. Koel af met een duik in de oceaan voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

Noosa: Rainbow Beach-tour via Noosa Hinterland en Cooloola

7. Noosa: Rainbow Beach-tour via Noosa Hinterland en Cooloola

Het pittoreske en unieke Rainbow Beach is een must see voor iedereen. Onze dagtour legt het beste van deze prachtige plek vast, inclusief lunch met uitzicht op het strand, Carlo Sandblow, Cooloola-gedeelte van het Great Sandy National Park, uitzicht op K'Gari (Fraser Island) vanaf Inskip Point, Cooloola Berries, een unieke brouwerij / boerderij en meer. Deze Rainbow Beach Tour is uniek omdat we de binnenlandse route nemen via het prachtige Noosa Hinterland en Great Sandy National Park. Routebeschrijving Je wordt tussen 07.30 en 08.30 uur opgehaald voor een prachtige landelijke rit naar onze eerste stop voor een bezoek aan de zeer populaire Cooloola Berries tussen mei en september OF een andere populaire koffiestop tussen oktober en april, voor de mogelijkheid om te kopen hun verse producten van de boerderij of pak een kopje thee of koffie Het volgende deel van onze reis brengt ons naar een heldere, met zand gefilterde zoetwaterkreek in het Cooloola-gedeelte van het Great Sandy National Park, waar u zich kunt opfrissen en mogelijk enkele lokale bewoners van de kreek kunt zien, zoals de grote langvinnige paling Een korte rit brengt ons door de gemeente Rainbow Beach naar het steeds groter wordende Carlo Sandblow aan de rand, dat ook deel uitmaakt van het Cooloola-gedeelte van het Great Sandy National Park. Hier zullen we deze verbazingwekkende natuurlijke functie verkennen met een aantal ongelooflijke uitzichten op het verre gekleurde zand en Double Island Point Van al dit ontdekken heb je trek gekregen, dus het is een goed moment om wat te lunchen, en er is geen betere plek om te eten dan bij de plaatselijke Surf Club, waar je je inbegrepen lunch zult nuttigen met uitzicht op het prachtige Rainbow Beach met uitzicht op de verre gekleurd zand Als je eenmaal hebt geluncht, heb je genoeg vrije tijd om de winkelstraat van Rainbow Beach te verkennen, het prachtige bewaakte strand, waar je desgewenst kunt afkoelen tussen de vlaggen Een reis naar Rainbow Beach zou niet compleet zijn zonder K'Gari (Fraser Island) van dichtbij te bekijken. Je wordt naar het dichtstbijzijnde punt op het vasteland van het eiland gebracht, waar je over het kanaal naar K'Gari kunt kijken en ook een kleine natuurwandeling kunt maken Met een redelijke reis naar huis breken we het af met een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij en boerderij onderweg waar je kunt nagenieten onder het genot van een verfrissend drankje en misschien wat livemuziek in het weekend We eindigen de dag met nog een mooie landelijke rit om u tussen 17.00 en 18.00 uur bij uw accommodatie af te zetten, op tijd voor het diner.

Noosa: privéstrandavontuur op dubbel eilandpunt

8. Noosa: privéstrandavontuur op dubbel eilandpunt

Vertrek uit Noosa in uw eigen gespecialiseerde 4X4-voertuig en ervaar de spanning van de Great Beach Drive. Rijd langs Teewah Beach dat zich uitstrekt over 50 km naar Double Island Point. Geniet van de prachtige door de wind meegevoerde kliffen die boven het strand uittorenen en de vele verschillende soorten lokale flora en fauna. Ontdek het unieke privéwateravontuur van het Marine Park dat alleen bij eb toegankelijk is. Hier wordt een verscheidenheid aan spannende wateractiviteiten aangeboden, waaronder surflessen op de langste golf van Australië, kajaktochten, stand-up paddle-lessen en ecotours in het wild. Geniet van de turquoise wateren van Honeymoon Bay met de activiteit van uw keuze. Zie lokale tuimelaars van dichtbij eten en spelen in het Marine Park. Geniet van een smakelijke picknicklunch op een schilderachtige locatie in het nationale park. Geniet na de lunch van de terugreis langs de Great Beach Drive terug naar uw accommodatie in Noosa.

Andere activiteiten in Rainbow Beach

Wil je alle activiteiten in Rainbow Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rainbow Beach

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 61 beoordelingen

absoluut geweldig! onze gids, Cam, was briljant! hij beantwoordde al onze vragen, zorgde ervoor dat we alles zagen en hield zelfs een oogje in het zeil voor dingo's, aangezien we ze nog niet hadden gezien, op de terugweg en stopte even zodat we ze goed konden zien toen hij ze zag! een prachtige ervaring en ik zou het ten zeerste aanbevelen om te boeken als je weinig tijd hebt. we kregen ook dolfijnen te zien tijdens onze veerboot terug, wat de kers op de taart was

Een leuke dagtrip om Fraser Island te ontdekken en een paar mooie plekken te zien. We hadden helaas problemen met de bus waardoor er een vervangende bus moest komen, maar onze gids John heeft met zijn geweldige humor de dag tot een succes gemaakt! De lunch bij het resort was ook super goed.

Ik zou deze dag trip zeker aanraden. Onze gids John neemt je vol enthousiasme en humor (zonder dat het irritant of overdadig wordt) mee. Je ziet heel veel op een dag, zonder dat het gehaast voelt.

Tijdens deze tour ontdek je hoe mooi en gevarieerd Fraser eiland is. Goede chauffeur en gids in 1. Tijd per stop is prima.

Geweldige ervaring en mooi om de Hilights in 1 dag te zien