Datums kiezen

Ranua Wildlife Park

Ranua Wildlife Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ranua Wildlife Park Dag: Bezoek de Arctische dieren

1. Ranua Wildlife Park Dag: Bezoek de Arctische dieren

Ga op een boeiende dagexcursie naar Ranua Wildlife Park, waar een deskundige gids je laat kennismaken met ijsberen en meer dan 50 andere Arctische diersoorten. Leer meer over de unieke kenmerken en levenswijzen van dieren zoals ijsberen, poolvossen, veelvraten en lynxen terwijl je een wandeling van 2,5 km maakt door het betoverende besneeuwde bos. Als de meest noordelijke dierentuin van Finland en de op één na noordelijkste dierentuin ter wereld is Ranua Wildlife Park een must-visit bestemming voor gezinnen in Lapland. Geniet bij de ophaalservice van een rit naar Ranua Wildlife Park, waar de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Voordat je terugkeert naar Rovaniemi, kun je lunchen, snacks eten en souvenirs kopen.

Ranua: Wildpark Tour

2. Ranua: Wildpark Tour

Maak een dagexcursie naar Ranua Wildlife Park en bekijk ijsberen en andere verbazingwekkende Arctische diersoorten. Neem om te beginnen een transfer naar Ranua Wildlife Park, waar ongeveer 50 soorten wilde Arctische dieren en 200 diersoorten leven. Leer meer over de kenmerken en leefgewoonten van de dieren, waaronder ijsberen, poolvossen, veelvraten en lynxen. Geniet van een wandeling in het magische besneeuwde bos en ontmoet dieren die het noordpoolgebied hun thuis noemen. Neem voordat je terugkeert naar Rovaniemi de tijd om te lunchen of kleine hapjes te eten en souvenirs te kopen.

Rovaniemi: Ranua Zoo toegangsbewijs met wandeltour en lunch

3. Rovaniemi: Ranua Zoo toegangsbewijs met wandeltour en lunch

Onze gids brengt je naar de dierentuin en je kunt op eigen gelegenheid de Arctische wilde Ranua dierentuin bezoeken en de arctische natuur diepgaand ervaren, inclusief de kans om die Arctische wilde dieren te zien! Ranua Zoo werd geopend in 1983, met ongeveer 50 verschillende diersoorten en meer dan 150 individuen bij elkaar. De meest representatieve dieren zijn de ijsbeer, poolvos, eland, sneeuwuil en nog veel meer dat je zelf kunt ontdekken. Daarnaast is de Fazer Chocolate Shop een van de hoogtepunten, omdat het de goedkoopste winkel in dit gebied is en er veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen terwijl je binnen winkelt!!! De lunch is in het Zoo restaurant. Welkom! Tervetuloa!

Rovaniemi: arctische dieren sleetocht en dierentuin

4. Rovaniemi: arctische dieren sleetocht en dierentuin

Ontdek ijsberen, husky's en honderden andere Arctische dieren in Ranua Wildlife Park tijdens een rondleiding vanuit Rovaniemi. Geniet van een traditionele Lapse lunchbuffet en ervaar twee korte sledetochten, één getrokken door een team van honden en één door rendieren. Leer alles over husky's, rendieren en het lokale leven. Nadat u bent opgehaald bij uw accommodatie, ontmoet u de lokale husky's op een huskyboerderij en geniet u van unieke korte sledetochten getrokken door honden en rendieren (afhankelijk van het weer). Vervolg je reis in Ranua Wildlife Park en ontdek de Arctische wildernis. Ontspan met een lunchbuffet van traditionele gerechten midden in een bos. Na de heerlijke maaltijd begin je met het verkennen van het adembenemende winterwonderland in de wildernisdierentuin met behulp van je gids en zie je ijsberen en honderden andere soorten Arctische dieren in hun natuurlijke habitat.

Vanuit Rovaniemi: Transfer terug naar Ranua Zoo met een privébusje

5. Vanuit Rovaniemi: Transfer terug naar Ranua Zoo met een privébusje

Plan je een bezoek aan de betoverende dierentuin van Ranua in Finland? Zorg voor een comfortabele, stressvrije reis voor jou en je groep met onze eersteklas privétransferservice in een ruime minibus voor 8 personen. Onze speciale service is ontworpen om je avontuur met wilde dieren zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze minibus voor 8 personen biedt voldoende ruimte voor jou en je groep om te ontspannen en te genieten van de schilderachtige rit naar Ranua Zoo. Het voertuig is uitgerust met comfortabele stoelen, klimaatbeheersing en voldoende beenruimte voor een uitzonderlijke reiservaring. Je reis naar Ranua Zoo is uniek en wij behandelen het ook als zodanig. Onze professionele en beleefde chauffeurs halen je op van de locatie van je voorkeur, of dat nu je hotel, het vliegveld of een andere aangewezen plek is. Je hoeft je geen zorgen te maken over onbekende wegen of het regelen van vervoer. We begrijpen dat je reisplannen kunnen variëren, dus we bieden flexibele planningsopties. Je kunt een vertrektijd kiezen die past bij je route, zodat je genoeg tijd hebt om Ranua Zoo in je eigen tempo te verkennen. Geniet van de adembenemende Finse landschappen op weg naar Ranua Zoo. Onze chauffeurs zijn goed bekend met de lokale routes en kunnen inzicht geven in de natuurlijke schoonheid van de regio, waardoor je reis nog aangenamer wordt. Reis je met een groep familie of vrienden? Onze minibus voor 8 personen is de perfecte keuze. Iedereen kan samen reizen en onderweg blijvende herinneringen creëren. Door te kiezen voor onze privétransferservice kun je je tijd in Ranua Zoo optimaliseren. Arriveer comfortabel en op tijd, zodat je de indrukwekkende collectie Arctische dieren van de dierentuin kunt verkennen, waaronder ijsberen, lynxen en rendieren. Zodra je avontuur in de dierentuin van Ranua is voltooid, staat onze minibus klaar om je terug te brengen naar het eindpunt van je keuze. Je kunt ontspannen en nagenieten van je dag terwijl wij de terugreis regelen.

Rovaniemi: toegangsbewijs Ranua Zoo met BBQ-picknick

6. Rovaniemi: toegangsbewijs Ranua Zoo met BBQ-picknick

Bezoek de enige dierentuin in het noordpoolgebied, Ranua Zoo. Hier kunt u dieren tegenkomen die in dit arctische gebied voorkomen. De meest populaire zijn de elanden en de ijsberen. De dierentuin laat je ook meer dan 200 beroemde lokale dieren zien, zoals bosrendieren, wolven en de poolvos. Een van de beste manieren om de dieren te waarderen, is dat terwijl ze aan het eten zijn, de dierentuin de voedertijden in hun brochure weergeeft. Kijk hoe de wolven en ijsberen van hun maaltijden genieten voordat u van uw eigen maaltijden geniet. Vergeet niet dat er vele soorten uilen zijn die moeilijk te spotten zijn in de natuur. Geniet daarna van een kampvuur in het bospark van de dierentuin en eet een heerlijke Lapse barbecue van op houtvuur gegrilde Lapse varkensworst en bosbessensap. Keer dan terug naar je hotel nadat je alles in deze prachtige dierentuin hebt gezien.

Van Rovaniemi: Ranua Arctic Zoo met toegangsticket

7. Van Rovaniemi: Ranua Arctic Zoo met toegangsticket

De Ranua Arctic Zoo-tour in Lapland is een avontuur dat een unieke kans biedt om enkele van 's werelds meest iconische Arctische dieren van dichtbij te zien. De dierentuin ligt in het hart van de bossen van Lapland en biedt onderdak aan meer dan 50 verschillende diersoorten die zich hebben aangepast aan het leven in het Noordpoolgebied. De tour begint meestal met een rit van je hotel naar de Ranua Arctic Zoo, waar je wordt begroet door je gids. Je ziet ijsberen, rendieren, lynxen en vele andere soorten die in het Noordpoolgebied leven. De dierentuin is ontworpen om de natuurlijke leefgebieden van de dieren zo goed mogelijk na te bootsen, zodat het lijkt alsof je door een echt Arctisch landschap loopt. Naast de dierententoonstellingen biedt de Ranua Arctic Zoo-tour ook verschillende activiteiten, zoals sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een jacht op het noorderlicht. We bezoeken ook de souvenirwinkel en het restaurant van de dierentuin, waar u lokaal gemaakte ambachten kunt kopen en kunt genieten van traditionele Finse gerechten. Over het algemeen is de Ranua Arctic Zoo-tour in Lapland een unieke en leerzame ervaring die een kijkje biedt in de wereld van Arctische dieren. De dierentuin zet zich in voor natuurbehoud en educatie, en de rondleiding biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over de uitdagingen waarmee deze dieren in het wild worden geconfronteerd. Het is een avontuur dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden en dat zeker een hoogtepunt van je reis naar Lapland zal zijn.

Van Rovaniemi: rondleiding door Wildpark Ranua

8. Van Rovaniemi: rondleiding door Wildpark Ranua

Breng een onvergetelijke halve dag door in Ranua Wildlife Park, 's werelds noordelijkste dierentuin, gelegen in een arctisch bos op 1 uur rijden van Rovaniemi. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende gids terwijl je 50 verschillende diersoorten ontmoet, waaronder bruine beer, lynx, vos, muskusos en meer. De ruime verblijven van het park, opgericht in 1983, liggen midden in de noordelijke naaldbossen, de natuurlijke habitat van de meeste dieren. Bekijk de enige ijsberen die in Finland leven, evenals andere Arctische dieren in het wild. Geniet daarna van een lunchbuffet in Ranua na je bezoek aan de dierentuin en neem een kijkje in de Fazer-snoepwinkel.

Ranua: Wildpark ervaring met lunchbuffet

9. Ranua: Wildpark ervaring met lunchbuffet

Geniet van een dag voor het hele gezin in het Ranua Wildlife Park in Lapland. Maak een begeleide wandeling door de prachtige winterse omgeving en bewonder de vele wilde dieren van het Noordpoolgebied. Geniet van een lunchbuffet en handig ophalen en wegbrengen van uw hotel. Laat je ophalen bij je hotel en ontmoet je gids als je het Ranua Wildlife Park binnengaat. Terwijl je door deze unieke plek loopt, luister en leer je over de vele wilde arctische soorten die in het park leven. Ontdek meer dan 200 arctische exemplaren en luister naar je gids die de wonderen van deze andere en nieuwe wereld deelt. Daarna kunt u genieten van de lunchbuffet in het park, voordat u weer wordt afgezet bij uw hotel.

Ranua Wildlife Park-dag: bezoek de pooldieren

10. Ranua Wildlife Park-dag: bezoek de pooldieren

Maak een dagtocht naar Ranua Wildlife Park en bekijk ijsberen en andere arctische soorten! lLeer meer over de kenmerken en leefgewoonten van de dieren, waaronder ijsberen, poolvossen, veelvraten en lynxen. Geniet van een wandeling van 2,5 km in het magische besneeuwde bos en ontmoet dieren die het noordpoolgebied hun thuis noemen. Ranua Wildlife Park is de meest noordelijke dierentuin van Finland en de op één na meest noordelijke ter wereld, waardoor het een must-visit bestemming is voor gezinnen in Lapland. Nadat u bent opgehaald, wordt u naar het Ranua Wildlife Park gereden, waar ongeveer 50 soorten wilde pooldieren en 200 diersoorten leven. Alle dieren leven in verblijven die vergelijkbaar zijn met hun inheemse omgeving. Voordat je teruggaat naar Rovaniemi, heb je wat tijd om te lunchen of kleine snacks te nuttigen en wat souvenirs te kopen.

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Ranua Wildlife Park

Wil je alle activiteiten in Ranua Wildlife Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ranua Wildlife Park

Gemiddelde beoordeling

4.5
(197 beoordelingen)

De excursie was erg goed, de gids was zeer aangenaam. Het enige dat zou verbeteren is het eten bij het buffet, maar het hangt niet langer af van het bedrijf dat je inhuurt, maar van het eten van het etablissement.

Het was een geweldige ervaring! De gidsen en de chauffeur zijn zo vriendelijk en aardig! De dierentuin is groot en je kunt verschillende soorten dieren zien! Wij raden u deze excursie aan!

Gidsen voor patiënten. Goed georganiseerde tour. Had het beter kunnen doen door de groepsgrootte te verkleinen. Maar over het algemeen de prijs waard en ik zou het zeker aanbevelen.

Geweldige excursie, de gids leende ons zeer warme outfits met laarzen voor de activiteit, zeer vriendelijke gids en attent op onze verzoeken. Ik raad 100% aan ??

Erg goed! De plaats is erg mooi en met een klein meisje was het een bezoek waard.