Ranua Wildlife Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ranua Wildlife Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Van Rovaniemi: rondleiding door Wildpark Ranua

  1. Van Rovaniemi: rondleiding door Wildpark Ranua

  Breng een halve dag door in Wildpark Ranua, 's werelds noordelijkste dierentuin. Het park ligt in het Noordpoolbos en ligt op slechts 1 uur rijden van Rovaniemi. Volg je Engelssprekende dierentuingids, die je dichter bij de natuur brengt en bekijk 50 verschillende diersoorten. Het uitgestrekte park is opgericht in 1983 en ligt midden in de noordelijke naaldbossen, de natuurlijke habitat van de meeste dieren. Bekijk de enige ijsberen van Finland en andere pooldieren.  Nadat je de dierentuin hebt verkend, geniet je van een lunchbuffet in Ranua. Als er nog tijd over is, maak dan een tussenstop bij een snoepfabriek in Fazer op de weg terug naar Rovaniemi.

 • Rovaniemi: rendieren, huskyboerderij, dierentuin Ranua

  2. Rovaniemi: rendieren, huskyboerderij, dierentuin Ranua

  Maak kennis met de ongelooflijke dieren van het Noordpoolgebied op deze tour van 6 uur die een bezoek aan de dierentuin van Ranua combineert met het bezoeken van rendier- en huskyboerderijen. Je wordt opgehaald bij je hotel en krijgt een lunchbuffet in de dierentuin om je warm te houden.   Bij de huskyboerderij maak je kennis met deze zachte pooldieren en maak je een korte sledetocht achter hen. Ontmoet echte Siberische husky's en zie hoe ze wonen en werken. Vervolgens ga je naar een rendierboerderij om te leren over deze prachtige dieren en het leven van hun herders. Maak nog een slederitje door het winterwonderland met deze zachtaardige dieren.   Daarna neemt de gids je mee naar de dierentuin van Ranua, waar je de enige ijsberen in Finland ziet, samen met 50 andere diersoorten uit het poolgebied, zoals de lynx, poolvos, wolverine, elanden, en nog veel meer. De dieren leven in grote a...

 • Vanuit Rovaniemi: pooldieren in Ranua Wildlife Park

  3. Vanuit Rovaniemi: pooldieren in Ranua Wildlife Park

  Je wordt opgehaald bij je accommodatie in  Rovaniemi en rijdt naar Ranua Wildlife Park. Ranua Zoo ligt op ongeveer een uur rijden en is de thuisbasis van ongeveer 50 soorten wilde arctische dieren en 200 diersoorten. Alle dieren leven in een omgeving die zo natuurlijk en arctisch mogelijk is, zodat de dieren zich thuis voelen! Dit uitstapje is perfect voor het hele gezin. Ranua Zoo is de topbestemming voor gezinnen in Lapland. Er zijn sleeën beschikbaar voor kleinere kinderen, voor het geval ze moe worden van het lopen. Je deskundige gids verrijkt je bezoek aan Wildlife Park nog meer met interessante informatie over de dieren en hun persoonlijkheden. Je kunt hem alles vragen over hun leefgewoonten en over de arctische natuur. IJsberen, poolvossen, veelvraten en lynxen zijn enkele van de meest populaire dieren.

 • Rovaniemi: slederit met Arctische dieren en Wildlife Zoo

  4. Rovaniemi: slederit met Arctische dieren en Wildlife Zoo

  Geniet van een ophaalservie in de ochtend bij je accommodatie in Rovaniemi om naar het Ranua Wildlife Park in de Arctische wildernis te worden gebracht. Verken het adembenemende winterse wonderland met je Engelssprekende gids en krijg ijsberen en honderden andere diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Ontspan middenin een bos tijdens een heerlijke buffetlunch van traditionele gerechten. Vervolg je tocht om kennis te maken met vriendelijke Siberische husky's op een boerderij en maak, als de weersomstandigheden het toelaten, een unieke rit met een slee die door de honden wordt voortgetrokken. Maak een praatje met traditionele rendierhoeders bij een lokale rendierboerderij in Rovaniemi en kom meer te weten over de geschiedenis van het rendierhoeden in het gebied. Krijg te horen hoe het is om in het Noordpoolgebied te leven en maak daarna een korte rendierenslederit. 

 • Van Rovaniemi: bezoek aan Ranua Wildlife Park

  5. Van Rovaniemi: bezoek aan Ranua Wildlife Park

  Je wordt opgehaald bij je accommodatie en begint aan de reis naar Ranua Wildlife Park. De rit van 1 uur brengt je door Lapland, waar je onderweg wilde dieren kunt spotten. Het is niet ongebruikelijk om rendieren of de gigantische elanden langs de weg te zien. Terwijl je naar je bestemming gaat, zal je gids naar beste weten al je vragen over Finland en Lapland beantwoorden. Volg in het park de 2,5 km lange houten promenades door het bos en spot verschillende arctische dieren op één plek. Dit is een zeldzame kans om de lokale dieren te ontmoeten die in Lapland en andere delen van het noordpoolgebied leven. Terwijl je door het park loopt, zal je gids hun kennis van de dieren en andere aspecten van het leven in Lapland met je delen. In het Ranua Wildlife Park spot je een verscheidenheid aan dieren. Houd ijsberen, roofvogels, uilen, wilde zwijnen, muskusossen, otters, poolvossen, wolven, wi...

 • Ranua Zoo + BBQ lunch in Rovaniemi, Lapland

  6. Ranua Zoo + BBQ lunch in Rovaniemi, Lapland

  Bezoek de enige dierentuin in het noordpoolgebied, Ranua Zoo. Hier kunt u dieren tegenkomen die zich in dit arctische gebied bevinden. De meest populaire zijn de eland en de ijsberen. De dierentuin toont ook meer dan 200 beroemde lokale dieren, zoals bosrendieren, wolven en de poolvos. Een van de beste manieren om de dieren te waarderen is tijdens het eten, de dierentuin geeft de voedertijden weer in hun brochure. Kijk terwijl de wolven en ijsberen van hun maaltijden genieten, voordat u geniet van uw eigen maaltijden. Vergeet niet dat de vele soorten uilen die moeilijk te herkennen zijn in de natuur er zullen zijn. Daarna geniet je van een kampvuur in het bospark van de dierentuin en eet je een heerlijke en unieke lunch. Lunch met zalmsandwiches en houtvuur gegrilde everzwijnworst en bosbessensap. Keer dan terug naar je hotel nadat je klaar bent om alles te zien in deze prachtige diere...

 • Rovaniemi: Dag in Ranua Wildlife Park Arctic Zoo

  7. Rovaniemi: Dag in Ranua Wildlife Park Arctic Zoo

  Breng een dag door in een Arctische dierentuin in het Ranau Wildlife Park! Ranua Wildlife Park ligt op 1 uur rijden van Rovaniemi in een arctisch bos. Het herbergt ongeveer 50 soorten dieren en alles bij elkaar zijn er ongeveer 200 Arctische dieren zoals pool- en bruine beren, lynxen, vossen, talrijke vogelsoorten, muskusossen en meer. Je reis zal plaatsvinden in een minibus of een grote bus, afhankelijk van het aantal reizigers. De lunchbuffet in Ranua wordt geserveerd na het bezoek aan de dierentuin. Er is een Fazer snoepfabriek in de Rovaniemi en Ranua route die je ook kunt bezoeken als de tijd het toelaat.

Sitemap Ranua Wildlife Park

Wil je alle activiteiten in Ranua Wildlife Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ranua Wildlife Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 85 beoordelingen

Op tijd overstappen, de gids Marika, erg aardig en behulpzaam. Ze voorzagen ons van een thermisch pak en handschoenen. Onbeschrijfelijke ervaring voor schoonheid! Sterk aanbevolen tour en bedrijf! We zullen andere excursies bij hen boeken, het is echt de moeite waard!

Zeer warm welkom van de dienstverlener, uitstekende gids, beschikbaar en bekwaam; het bezoek vindt plaats in een kleine groep, wat zeer merkbaar is. De dierentuin en de landschappen eromheen zijn prachtig!

Het was een zeer complete activiteit. Geweldige slee rit met husky's en rendieren. De super interessante dierentuin. De prachtige besneeuwde landschappen. Onze gids Cristian van tien ...

Behalve de bruine beren die overwinteren, kunnen we alle dieren zien. De witte vos, ijsberen en veelvraat zijn prachtig! Geweldige tour met onze gids Marieka!

Zeer mooie excursie en mooie gidsen. Zelfs een van de twee sprak perfect Spaans. Volledig aanbevolen.