Kies data

Ranua Wildlife Park

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Ranua Wildlife Park

Wil je alle activiteiten in Ranua Wildlife Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ranua Wildlife Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 197 beoordelingen

Super leuke gids dame!!! Veel verteld/uitgelegd. Het was allemaal erg interessant. Zeer goed georganiseerd en getimed. Husky-sleetocht en rendierboerderij waren superleuk. De boerderij was mooi, warm, schoon en overal gezellige ruimtes om KORTE wachttijden te overbruggen. Een uitkijkpunt op Rovaniemi bezoeken met een wandeling van 10 minuten door een heel mooi park was ook geweldig. De dierentuin was waanzinnig mooi, ondanks de -20 graden hebben we veel dieren gezien en zelfs opgewarmd bij een kampvuur. Lunch ter plaatse was heerlijk met veel keuze en gratis drankjes. Daarna kon de souvenirwinkel ook in alle rust bezocht worden. Matige prijzen en een mooie selectie. De ritten in het busje waren zeer aangenaam.

..we waren een kleine groep en we waren de eersten die de husky-slee rit in het maanlicht deden en het was erg spannend.. Mattias maakte bij alle gelegenheden prachtige foto's en video's. De rit met de rendieren Ik had het liever buiten het pad gedaan maar het was toch een leuke ervaring. De wandeling naar de uitkijk was geweldig. Interessante dierentuin en Mattias was attent en nam ons overal mee naartoe.

Zeer warm welkom van de dienstverlener, uitstekende gids, beschikbaar en bekwaam; het bezoek vindt plaats in een kleine groep, wat zeer merkbaar is. De dierentuin en de landschappen eromheen zijn prachtig!

Het was een zeer complete activiteit. Geweldige slee rit met husky's en rendieren. De super interessante dierentuin. De prachtige besneeuwde landschappen. Onze gids Cristian van tien ...

Behalve de bruine beren die overwinteren, kunnen we alle dieren zien. De witte vos, ijsberen en veelvraat zijn prachtig! Geweldige tour met onze gids Marieka!