Raphael Kamers Wandeltochten
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Wandeltochten in Raphael Kamers

Bekijk alle Wandeltochten in Raphael Kamers
Bekijk alle 1059 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Raphael Kamers

Geweldig om de lange rijen voorbij te lopen

Bij de ingang van het Vaticaan museum stond een lange rij die wij moeiteloos voorbij liepen. Heerlijk! Kwaliteit van de audio apparatuur was niet geweldig. Gids gaf erg veel uitleg maar was soms moeilijk te verstaan.

snelste manier om binnen te geraken zonder te wachten en informatief

Professionele gids Barbara, correct, vlot niet te snel, goed groepsoverzicht kortom aan te bevelen! Verder goede instructies voor ontmoetingspunt v organisatie. Vlotte toegang tot alle inbegrepen boekingen, handige informatie, na het begeleide bezoek kan men op eigen houtje nog verder rondwandelen en de dingen doen die je onderweg niet hebt gezien zoals de grotten met de crypte, de koepel beklimmen(betalend)... kortom interessante rondleiding!
Direct: Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel & St. Pieter Beoordeeld door Suzie, 05-10-2016

Complete rondleiding door het Vaticaan Museum en Sixtijnse kapel.

Deze rondleiding was voor ons compleet genoeg om een mooi overzicht te krijgen van wat de schatten in het Vaticaan Museum inhouden. Dit was amusant aan elkaar gepraat door een enthousiaste gids. Het einde van deze rondleiding ging van de Sixtijnse kapel tot aan de Sint Pietersbasiliek.
Ochtend-tour Vaticaan Beoordeeld door Curd, 13-06-2016

Onze begeleider kon echt heel boeiend vertellen.

Heerlijk dat we die enorme wachtrij zo voorbij konden lopen. Het trefpunt was heel duidelijk aangegeven. We hadden een fantastische begeleider.
Direct: Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel & St. Pieter Beoordeeld door Martin, 11-05-2016

Zeer aangename gids, dank zij geleid bezoek bypassing de enorme files

Meeting point gemakkelijk te vinden. Verdeling en testen van de radios zodat de gids gedurende het geleid bezoek gemakkelijk te horen is. Via het geleid bezoek wordt het aanschuiven aan kassa en ingang vermeden, wat absoluut een aanrader is. De gids nam uitgebreid de tijd om op vragen te antwoorden. De italiaanse gids sprak uitstekend frans.

Raphael Kamers Wandeltochten
4.6
Gebaseerd op 16.885 beoordelingen van GetYourGuide-klanten