Ras al-Khaimah
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Ras al-Khaimah

Ras al-Khaimah: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Ras al-Khaimah

Goed, maar beperkte ervaring door de hitte.

Goed georganiseerde trip. Chauffeur netjes op tijd, spreekt Engels en houdt rekening met de wensen van zijn passagiers. Alhoewel er leuke activiteiten zijn aangeboden waaronder het zandsurfen en kameelrijden, heb ik deze vanwege de hitte niet kunnen ervaren. Dit mocht uiteraard wel en hier werd ook de tijd voor genomen. Helaas was het in de woestijn was het zo’n 46 graden, geen pretje als je daar buiten vol in de zon staat. Gratis water en frisdrank was wel aanwezig. Al met al leuke trip en de moeite waard, alleen niet bij een temperatuur van boven de 40.

Een unieke ervaring die wij niet hadden willen missen

Met zeer ervaren chauffeur door de woestijnduinen crossen, sandboarden, kamelenrit en afsluiten met een brunch. Prachtige ervaring met mooie fotoos als herinnering. Maakt de Dubai ervaring compleet.

Een prachtige formule : 4 activiteiten op enkele uren.

Wij hadden toch graag na de kamelenrit in volle zon even iets gedronken in het kamp ipv onmiddellijk terug naar het hotel te worden gebracht.

Een geweldige uitstap die de moeite waard is !!

Onze chauffeur Moosa was perfect op tijd en heeft ervoor gezorgd dat dit een leuke ervaring was. Zeker de moeite om te doen...