Kies data

Rathaus van Keulen

Rathaus van Keulen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Keulen: historische stadsspeurtocht

1. Keulen: historische stadsspeurtocht

De Keulse speurtocht voert je langs de mooiste bezienswaardigheden van de Rijnmetropool. Begin je avontuur bij het centraal station en ga vervolgens naar de kathedraal, het herkenningspunt van Keulen. Ontdek ook de Heinzelmännchen-fontein, de oude markt met het stadhuis, de Heumarkt, de Grote St. Martin-kerk, de Rijnpromenade en nog veel meer. Je stadsspeldoos bevat 16 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Volg duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen en vind je weg naar de verschillende bezienswaardigheden. Zodra je een raadsel hebt opgelost, krijg je een nummer dat aangeeft welke envelop je vervolgens moet openen. Je weet niet van tevoren in welke volgorde de Scavenger Hunt City Game-enveloppen geopend moeten worden. Veel plezier terwijl je gedetailleerde informatie krijgt over de historische achtergrond van elke attractie.

Keulen: 11-City-Highlights Scavenger Hunt

2. Keulen: 11-City-Highlights Scavenger Hunt

Een moderne stadsrally wacht op je, waarin je lastige puzzels zult aanpakken terwijl je interessante informatie ontdekt. Vanaf de allereerste taak word je al ondergedompeld in een wereld vol verborgen aanwijzingen en mysterieuze hints. Je zult actief met elkaar communiceren en dichter bij elkaar komen terwijl je je collega's verrijkt met je kennis. Jij bepaalt wanneer je je avontuur begint en eindigt, volledig onafhankelijk van reisgidsen en groepen. Om deel te nemen hebt u alleen een smartphone met een actieve internetverbinding nodig. Nadat je je voucher voor deze stadsquest op de startpagina hebt ingewisseld, sturen je gidsen je onmiddellijk een startlink via e-mail. Vanaf daar kunt u de speurtocht beginnen door de link via uw smartphone te openen. Je volgt de route die je van de ene naar de andere showplace voert, waarbij je slimme vragen beantwoordt en lastige puzzels oplost. Tijdens deze tour bezoekt u bezienswaardigheden zoals de Dom van Keulen, de Hohenzollern-brug, het Romeins-Germaans museum, het Stadhuisplein, het Geurenmuseum en andere Keulen-attracties. Als u problemen hebt met het oplossen van een taak, kunt u het systeem gebruiken om meerdere aanwijzingen te krijgen en zelfs het juiste antwoord weer te geven. Natuurlijk bent u vrij om internet te gebruiken als bron van kennis. Aan het einde van elke taak ontvang je spannende informatie en onderhoudende verhalen over het relevante zicht.

Keulen: 90 minuten durende tour in het Duits van de kathedraal naar de oude binnenstad

3. Keulen: 90 minuten durende tour in het Duits van de kathedraal naar de oude binnenstad

Als je niet genoeg tijd hebt voor een gedetailleerde rondleiding door de stad maar de belangrijkste bezienswaardigheden wilt ontdekken en meer wilt weten over de 2000 jaar oude stadsgeschiedenis, dan is deze tour perfect voor jou. Ontdek "Kölle janz flöck" - Het dialect van Keulen voor "Keulen zeer snel". Binnen 90 minuten leert u de hoogtepunten van Keulen kennen, waardoor het al 2000 jaar de grootste stad van het Rijnland is. Zie de Dom van Keulen, het Dionysus-mozaïek, het stadhuis en de oude wijk. Luister naar de verhalen over de beroemde mensen uit Keulen en de manier van leven in Keulen. Proef een heerlijke Kölsch, het beroemde bier van de stad.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Rathaus van Keulen

Wil je alle activiteiten in Rathaus van Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.