Kies data

Reale Fabbrica di Tabacco

Reale Fabbrica di Tabacco: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

Sevilla: stadstour op elektrische scooter

2. Sevilla: stadstour op elektrische scooter

Fietstochten zijn prima, maar een elektrische scootertocht is uniek. Je verkent de belangrijkste en mooiste delen van Sevilla, zoals de kleine pleintjes die alleen de lokale bevolking kan vinden. Ondertussen leer je over het belang en de geschiedenis van het gebouw. De eerste stop is de meest populaire brug in de stad, Puente de Triana, op weg naar Maria Park waar Plaza de España ligt, we zullen Palacio de San Telmo zien. Ga na een ritje op Plaza España naar het stadscentrum. Zoek de meest historische gebouwen in de stad, zoals het Real Alcazar, de kathedraal, Archives of Indies en de Royal Tobacco Factory. Voordat we eindigen en naast de rivier, zien we de Toren van Goud.

Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

3. Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

Verken de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een tour die een hele dag duurt, per minibus (met airconditioning), per boot en te voet. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je per luxe minibus naar het gebied Santa Cruz, de voormalige Joodse wijk van de middeleeuwse stad. Door een doolhof van smalle straatjes wandel je naar Plaza de los Venerables, waar het barokke Hospital de los Venerables is gevestigd. Ga verder naar het koninklijke Alcázar om één van de mooiste nog bestaande voorbeelden van de Mudéjar architectuur te zien. Bewonder de machtige toren Giralda, met uitzicht op de gevel van 's werelds grootste gotische kathedraal. Bewonder monumenten zoals de Universiteit van Sevilla en de koninklijke tabakfabriek. Ga naar het 17e-eeuwse paleis van San Telmo. Zie de twaalfzijdige Torre del Oro aan de oevers van de rivier en de Isabel II brug over de Guadalquivir. Ga verder naar de Macarena basiliek en naar de kleurrijke tegels van Plaza de España, het middelpunt van de Iberoamerican tentoonstelling in 1929. Geniet van wat vrije tijd voor de lunch, waarna je een bezoek aan de historische stierenarena en het Museo Taurino van de Real Maestranza brengt. Vervolgens verken je de traditionele zeelui- en pottenbakkerswijk Triana, en sluit je de tour af met een boottocht over de rivier de Guadalquivir.

Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

4. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

5. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

6. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

7. Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

Verken de meest iconische monumenten van Sevilla tijdens een sightseeing-tocht door het oude stadscentrum. Vaar dan over de rivier de Guadalquivir om de stad te ervaren vanuit een ander perspectief. Laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum en reis dan per van airco voorziene minibus langs bezienswaardigheden als de universiteit, de oude tabaksfabriek, het San Telmo-paleis, de Toren van het Goud, de Isabel II-brug en de Macarena-basiliek. Bezoek Plaza de España, middelpunt van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929, en bewonder de mozaïektegels. Ontdek de plek waar Bizet's opera "Carmen" zich afspeelt. Bezoek dan de voormalige joodse wijk Santa Cruz, en ontdek een labyrint van smalle straatjes die leiden naar Plaza de los Venerables. Maak een rivierboottocht over de rivier de Guadalquivir voor uitzichten op de stad vanuit een ander perspectief. Zie de ongerepte zijden van de Toren van het Goud, de beroemde straat Calle Betis, en de oude stierenvechtersarena van Sevilla. Vaar langs de Triana-brug, ontworpen door Gustav Eiffel. Bewonder moderne constructies, zoals de Pabelions, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1992. Bewonder het beroemde Isla de la Cartuja en het klooster waar Christoffel Columbus ooit woonde.

Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

8. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

9. Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

Ontdek de hoogtepunten van Sevilla met een meeslepende smartphone-app tijdens deze zelfgeleide speurtocht en wandeltocht. Wandel door de stad terwijl je locatiegebaseerde raadsels en puzzels oplost en leer onderweg over elke attractie. Bekijk 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. Ontdek aanwijzingen bij elke attractie om naar het volgende punt te gaan. Ontvang via de app fascinerende feiten en informatie over de plaatsen die je bezoekt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Aan de buitenkant van elke attractie wacht je een spannende puzzel. U kunt de tour pauzeren of hervatten wanneer u maar wilt. Verken de stad in je eigen tempo en stop onderweg om op foto's te klikken. Voel de spanning terwijl je elke aanwijzing ontcijfert en van het ene herkenningspunt naar het andere springt. Begin je tour bij de veel gefotografeerde Fontein van Sevilla! Bezoek de unieke Torre del Oro in een ideaal landschap, je maakt ook kennis met het beroemde Plaza de Toros, met de unieke stierengevechten, die niet alleen een symbool zijn van Sevilla maar van heel Spanje. Maak een foto van het kleine centrale Plaza del Cabild en verdwaal in de kathedraal van Sevilla, de grootste gotische kerk ter wereld. Bezoek het Real Alcázar, misschien wel het oudste gebouw in Sevilla, het is het oudste koninklijk paleis dat nog in gebruik is in Europa. Ook kom je langs de Real Fábrica de Tabacos de Sevilla, een oude tabaksindustrie in Sevilla. Bewonder de Glorieta de San Diego, een uniek kunstbeeld. Plaza de España zal u en uw camera fascineren! Zie, wandel en ontspan in het prachtige park van Sevilla, dat met zijn ongelooflijke locatie en architectuur de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Sevilla: fietstocht door de stad

10. Sevilla: fietstocht door de stad

Ontdek de legendarische geschiedenis, prachtige monumenten en unieke verborgen hoekjes van Sevilla tijdens een fietstocht door de belangrijkste wijken van de stad. Fiets in een rustig tempo langs een schilderachtige route, zodat u kunt genieten van de ongelooflijke uitzichten en inzichtelijke informatie van uw gids. Steek de Puente de Isabel II over om de charmante wijk Triana te ontdekken. Blik op de Santa Ana-kerk, de Torre del Oro en het Palacio de San Telmo, voordat je verder gaat naar het ontzagwekkende Real Alcazar. Ga langs het historische Algemeen Archief van Indië en de kathedraal. Ga naar Plaza del Cabildo en de tabaksfabriek en bereik uiteindelijk het rustige Parque de Maria Luisa om het prachtige Plaza de España te vinden. Rijd terug naar het startpunt en ontvang aanbevelingen over hoe je je avontuur in deze magische stad kunt voortzetten.

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Combi-aanbiedingen
  • Privétours
  • Dagtochten
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Reale Fabbrica di Tabacco

Wil je alle activiteiten in Reale Fabbrica di Tabacco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reale Fabbrica di Tabacco

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.165 beoordelingen

De reis langs de rivier is erg mooi, de tour die we hadden met de gids Melissa was erg vermakelijk en hielp ons om de te bezoeken plaatsen te vinden. Melissa is een charmant persoon.

Een fijne rondrit gehad. Ondanks het storend gedrag van de kleine kinderen, heeft Richard er een leerzame rit van kunnen maken. Heel fijn. Een echte aanrader.

Super rondleiding gehad door Sevilla. Enthousiaste gids Richard die ons in een privetour meenam door zijn stad.

We hadden Carolina , echt een aanrader ! Heel leuk om op de fiets de plekjes te zien

Tour om een idee te krijgen van de stad, zeer goed.