Kies data

Reale Fabbrica di Tabacco

Reale Fabbrica di Tabacco: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: elektrische scootertour door de stad

1. Sevilla: elektrische scootertour door de stad

Fietstochten zijn prima, maar een elektrische scootertocht is uniek. Je zult de belangrijkste en mooiste delen van Sevilla verkennen, zoals de pleintjes die alleen de lokale bevolking kan vinden. Ondertussen leer je over het belang en de geschiedenis van het gebouw. De eerste stop is de meest populaire brug in de stad, Puente de Triana, op weg naar Maria Park waar Plaza de España zich bevindt, we zullen Palacio de San Telmo zien. Na een ritje op Plaza España, ga je naar het stadscentrum. Vind de meest historische gebouwen in de stad, zoals het Real Alcazar, de kathedraal, de Archives of Indies en de Royal Tobacco Factory. Voordat we eindigen en naast de rivier, zullen we de Tower of Gold zien.

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

2. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

3. Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

Verken de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een tour die een hele dag duurt, per minibus (met airconditioning), per boot en te voet. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je per luxe minibus naar het gebied Santa Cruz, de voormalige Joodse wijk van de middeleeuwse stad. Door een doolhof van smalle straatjes wandel je naar Plaza de los Venerables, waar het barokke Hospital de los Venerables is gevestigd. Ga verder naar het koninklijke Alcázar om één van de mooiste nog bestaande voorbeelden van de Mudéjar architectuur te zien. Bewonder de machtige toren Giralda, met uitzicht op de gevel van 's werelds grootste gotische kathedraal. Bewonder monumenten zoals de Universiteit van Sevilla en de koninklijke tabakfabriek. Ga naar het 17e-eeuwse paleis van San Telmo. Zie de twaalfzijdige Torre del Oro aan de oevers van de rivier en de Isabel II brug over de Guadalquivir. Ga verder naar de Macarena basiliek en naar de kleurrijke tegels van Plaza de España, het middelpunt van de Iberoamerican tentoonstelling in 1929. Geniet van wat vrije tijd voor de lunch, waarna je een bezoek aan de historische stierenarena en het Museo Taurino van de Real Maestranza brengt. Vervolgens verken je de traditionele zeelui- en pottenbakkerswijk Triana, en sluit je de tour af met een boottocht over de rivier de Guadalquivir.

Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

4. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

Sevilla: elektrische scooterverhuur van 2 uur met GPS-route

5. Sevilla: elektrische scooterverhuur van 2 uur met GPS-route

Haal het meeste uit uw tijd in Sevilla met deze elektrische scooterverhuur van twee uur en verken de stad volgens uw eigen interesses en tijdschema. Haal je scootmobiel op bij het kantoor van de lokale partner en ga vervolgens op een self-guided tour door Sevilla. Uw huur wordt geleverd met een GPS-route die u kunt volgen naar alle belangrijkste en iconische monumenten van de stad. Hoogtepunten van de route zijn onder meer de Gouden Toren, Maria Luisa Park, Plaza España, Royal Tobacco Factory, Archive of India, Alcazar en Giralda.

Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

6. Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

Verken de meest iconische monumenten van Sevilla tijdens een sightseeing-tocht door het oude stadscentrum. Vaar dan over de rivier de Guadalquivir om de stad te ervaren vanuit een ander perspectief. Laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum en reis dan per van airco voorziene minibus langs bezienswaardigheden als de universiteit, de oude tabaksfabriek, het San Telmo-paleis, de Toren van het Goud, de Isabel II-brug en de Macarena-basiliek. Bezoek Plaza de España, middelpunt van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929, en bewonder de mozaïektegels. Ontdek de plek waar Bizet's opera "Carmen" zich afspeelt. Bezoek dan de voormalige joodse wijk Santa Cruz, en ontdek een labyrint van smalle straatjes die leiden naar Plaza de los Venerables. Maak een rivierboottocht over de rivier de Guadalquivir voor uitzichten op de stad vanuit een ander perspectief. Zie de ongerepte zijden van de Toren van het Goud, de beroemde straat Calle Betis, en de oude stierenvechtersarena van Sevilla. Vaar langs de Triana-brug, ontworpen door Gustav Eiffel. Bewonder moderne constructies, zoals de Pabelions, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1992. Bewonder het beroemde Isla de la Cartuja en het klooster waar Christoffel Columbus ooit woonde.

Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

7. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Hoogtepunten van Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

8. Hoogtepunten van Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

Ontdek de hoogtepunten van Sevilla met een meeslepende smartphone-app tijdens deze zelfgeleide speurtocht en wandeltocht. Wandel door de stad terwijl je locatiegebaseerde raadsels en puzzels oplost en leer onderweg over elke attractie. Bekijk 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. Ontdek aanwijzingen bij elke attractie om naar het volgende punt te gaan. Ontvang via de app boeiende feiten en informatie over de plaatsen die je bezoekt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Aan de buitenkant van elke attractie wacht je een spannende puzzel. Je kunt de tour pauzeren of hervatten wanneer je maar wilt. Verken de stad in je eigen tempo en stop onderweg om op foto's te klikken. Voel de spanning terwijl je elke aanwijzing kraakt en van het ene oriëntatiepunt naar het andere springt. Begin je tour bij de veel gefotografeerde Fontein van Sevilla! Bezoek de unieke Torre del Oro in een ideaal landschap, je zult ook de beroemde Plaza de Toros ontmoeten, met de unieke stierengevechten, die niet alleen een symbool zijn van Sevilla, maar van heel Spanje. Maak een foto van het kleine centrale Plaza del Cabild en laat je verdwalen in de kathedraal van Sevilla, de grootste gotische kerk ter wereld. Bezoek het Real Alcázar, misschien wel het oudste gebouw in Sevilla, het is het oudste koninklijke paleis dat nog in gebruik is in Europa. Je komt ook langs de Real Fábrica de Tabacos de Sevilla, een oude tabaksindustrie in Sevilla. Bewonder de Glorieta de San Diego, een uniek kunstbeeldhouwwerk. Plaza de España zal u en uw camera fascineren! Zie, wandel en ontspan in het prachtige park van Sevilla, dat met zijn ongelooflijke locatie en architectuur de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

9. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

10. Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

Sevilla is al sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De vernietiging van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers, wat plaats maakte voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, die vlakbij de Romeinse kolonie Itálica werd gebouwd. In de tijd van de Almoraviden was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 wierpen de revolutionairen veel van die muren om, waardoor delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar achterbleven. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar rijtuigen werden gestopt, mysteries werden ontrafeld, verhalen ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - bekijk ze allemaal en stop bij elk.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Privétours
  • Dagtochten
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 18

Sitemap Reale Fabbrica di Tabacco

Wil je alle activiteiten in Reale Fabbrica di Tabacco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reale Fabbrica di Tabacco

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.061 beoordelingen

Na een onverwachte terugtrekking uit de Franse gids, deed het fietsverhuurbedrijf zijn best om ons deel te laten nemen aan een Franse tour met een ander fietsverhuurbedrijf. Echt heel leuk, we raden deze fietsverhuur aan. Dankjewel

There were only two us, so we were getting a private tour. Bikes were as good as new. Guide was very experienced and new all the ins and outs of everything we saw along the way

Super rondleiding gehad door Sevilla. Enthousiaste gids Richard die ons in een privetour meenam door zijn stad.

We hadden Carolina , echt een aanrader ! Heel leuk om op de fiets de plekjes te zien

Echt een aanrader! Een snelle en leuke kennismaking met de stad!