Red House, Londen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wat anderen zeggen over Red House, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 892 beoordelingen

dinsdag 19-3-2019 de fietstoer door Londen met gids Elmer van the London Bicycle Tour Company en de London Eye "gedaan". Onze tip is doe in ieder geval de fietstoer want fietsen in Londen - met een gids - is echt goed te doen. En je ziet in 3 uur haast alle high lights. Verder geeft Elmer veel tips over de wisseling van van de wacht bij Buckingham Palace en leuke eettentjes, etc.

Super leuke fietstocht met geweldige gids! Met een groepje van ongeveer 13 personen hebben wij Londen verkend per fiets met een Nederlandse gids. Je komt langs (bijna) alle highlights van Londen, en ook wat minder bekende plekjes (die wel super leuk zijn om te zien!). Ideale manier om de stad te verkennen. Een aanrader aan iedereen!

We waren met een vrij grote groep (15 mensen) maar Eileen (onze gids) heeft het erg leuk en goed gedaan. Behalve dat ze ons veilig door de stad gidste op een drukke zaterdag, gaf ze ook nog eens veel en leuke informatie over alle bezienswaardigheden. Zeker aan te raden!

Op een leuke en vlotte manier de stad bezichtigen

We hebben een rondleiding van Tanja in het Nederlands gehad. Binnen 3 uur zie je vele bezienswaardigheden. Met het OV heb je hier minimaal 2 dagen voor. En dan hadden wij ook nog eens Tanja als gids. We hebben ontspannen genoten.

Mooie, fijne en leuke fietstocht met een fijne gids; Jasper.

We hebben de bezienswaardigheden gezien in Londen die we graag wilde zien. Jasper was een fijne gids, die leuk vertelde en voor een gezellige sfeer zorgde. We vonden het allemaal een erg leuke fietstocht.