Kies data

Red Light Secrets

Red Light Secrets: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Red Light Secrets: entreeticket voor prostitutiemuseum

1. Red Light Secrets: entreeticket voor prostitutiemuseum

Verken de geschiedenis van de beruchte Wallen, en ervaar een typische dag uit het leven van een sekswerker. Bekijk de kamers waar ze werken, en luister naar hun verhalen zoals verteld door de sekswerkers zelf. Krijg inzicht in hun perspectief dat ze op een luchtige en openhartige manier met je delen om de taboes rond sekswerk uit de wereld te helpen.  Neem even plaats achter één van de beroemde ramen van de Wallen in Amsterdam en ervaar hoe het is om aan de andere kant van het glas te staan. Ontdek de geschiedenis van de prostitutie in Amsterdam, en kom te weten hoe Amsterdam zo'n liberale metropool is geworden. Lees de teksten op de Confession Wall, een verzameling schriftelijke bekentenissen achtergelaten door museabezoekers - sommige zijn grappig, sommige zijn eye-openers, maar ze zijn allemaal onthullend.

Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

2. Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

Kom meer te weten over het verhaal van de seksindustrie bij het enige prostitutiemuseum ter wereld op de Wallen in Amsterdam. Dit ticket voor het Red Light Secrets Museum gunt je een blik in een wereld die voor velen verborgen blijft. Maak kennis met het oudste beroep ter wereld.Ervaar hoe het voelt om achter een raam te staan en laat je inwijden in de geheimen van de vrouwen. Daarna maak je een rondvaart door de Grachtengordel, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Vergaap je aan de elegante gevels van de koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw. Je vaart langs historische kerken en de Magere Brug die je beter leert begrijpen dankzij de interessante audiotoelichting, beschikbaar in verschillende talen.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Red Light Secrets

Wil je alle activiteiten in Red Light Secrets ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Red Light Secrets

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 688 beoordelingen

De bootrit was geweldig! We hadden het geluk dat het weer zonnig en warm was, dus het was nog beter voor ons om van het uitzicht te genieten en de beroemde attracties te zien. De kapitein was grappig en hield ons allemaal bezig. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik niet zeker weet of het de moeite waard is om naar het rode lichtenmuseum te gaan. Binnen 30 minuten waren we al klaar met de tour. ‍♀️ Het is echter interessant om de geschiedenis te kennen en te zien. Aan het einde van de rondleiding mag je zelfs een gratis foto per persoon maken en deze meteen laten afdrukken!

Super interessant, maar slechts ongeveer een uur. Audiogids in het Duits, met een eigen tijdschema. Alleen bij de ingang hou je niet van Duitse stiptheid. We waren er 5 minuten te vroeg en moesten weer in de rij staan omdat we te vroeg waren. Anders kunnen er echt informatieve en grappige foto's ontstaan.

Waar voor je geld. Helemaal niet louche, je krijgt een audio-handset (meerdere talen beschikbaar) met korte fragmenten in elke kamer, de bekentenissen aan het einde waren vrij willekeurig maar ook grappig. Goede prijs ook

Het was echt interessant om dit allemaal te zien. Alles was zeer goed gedaan. :)

Goed georganiseerd museum, een beetje klein maar de moeite waard?