Kies data

Red Light Secrets

Red Light Secrets: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

1. Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

Kom meer te weten over het verhaal van de seksindustrie bij het enige prostitutiemuseum ter wereld op de Wallen in Amsterdam. Dit entreeticket voor het museum Red Light Secrets gunt je een blik in een wereld die voor velen verborgen blijft. Maak kennis met het oudste beroep ter wereld. Ervaar hoe het voelt om achter een raam te staan en laat je inwijden in de geheimen van de vrouwen. Daarna maak je een rondvaart door de grachtengordel, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Vergaap je aan de elegante gevels van de koopvaardijhuizen uit de Gouden Eeuw. Je glijdt langs historische kerken en de Magere Brug die je beter leert begrijpen dankzij de interessante audiotoelichting, beschikbaar in verschillende talen.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Red Light Secrets

Wil je alle activiteiten in Red Light Secrets ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Red Light Secrets

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 580 beoordelingen

De bootrit was geweldig! We hadden het geluk dat het weer zonnig en warm was, dus het was nog beter voor ons om van het uitzicht te genieten en de beroemde attracties te zien. De kapitein was grappig en hield ons allemaal bezig. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik niet zeker weet of het de moeite waard is om naar het rode lichtenmuseum te gaan. Binnen 30 minuten waren we al klaar met de tour. ‍♀️ Het is echter interessant om de geschiedenis te kennen en te zien. Aan het einde van de rondleiding mag je zelfs een gratis foto per persoon maken en deze meteen laten afdrukken!

Amsterdam bij nacht

Ik hield van de ervaring. Om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur die de stad hebben gesticht en hebben laten groeien tot wat het nu is, terwijl je geniet van de prachtige bezienswaardigheden van de grachten. Ook om meer te weten te komen over de geschiedenis en omstandigheden van de vrouwen op de rosse buurt was een van mijn hoogtepunten.

Erg leuk, maar lastig te vinden waar het vertrek was.

Toen we eindelijk het winkeltje vonden waar je de kaartjes uit kon laten printen van een online aankoop, toen werd ons gelukkig uitgelegd waar we moesten zijn om op te stappen, had ik dat winkeltje niet gezien hadden we geen idee gehad en het nooit gevonden, dat had wel wat duidelijker gemogen!!!

het museum is erg cool en interessant! Ik zou een kleinere rondvaart door de grachten aanbevelen omdat het te toeristisch was met te veel mensen en de audiogids je niets belangrijks vertelt