Red Light Secrets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Red Light Secrets: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

1. Amsterdam: Red Light Secrets Museum & rondvaart van 1 uur

Kom meer te weten over het verhaal van de seksindustrie bij het enige prostitutiemuseum ter wereld op de Wallen in Amsterdam. Dit entreeticket voor het museum Red Light Secrets gunt je een blik in een wereld die voor velen verborgen blijft. Maak kennis met het oudste beroep ter wereld. Ervaar hoe het voelt om achter een raam te staan en laat je inwijden in de geheimen van de vrouwen. Daarna maak je een rondvaart door de grachtengordel, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Vergaap je aan de elegante gevels van de koopvaardijhuizen uit de Gouden Eeuw. Je glijdt langs historische kerken en de Magere Brug die je beter leert begrijpen dankzij de interessante audiotoelichting, beschikbaar in verschillende talen.

Sitemap Red Light Secrets

Wil je alle activiteiten in Red Light Secrets ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Red Light Secrets

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 535 beoordelingen

De bootrit was geweldig! We hadden het geluk dat het weer zonnig en warm was, dus het was nog beter voor ons om van het uitzicht te genieten en de beroemde attracties te zien. De kapitein was grappig en hield ons allemaal bezig. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik niet zeker weet of het de moeite waard is om naar het rode lichtenmuseum te gaan. Binnen 30 minuten waren we al klaar met de tour. ‍♀️ Het is echter interessant om de geschiedenis te kennen en te zien. Aan het einde van de rondleiding mag je zelfs een gratis foto per persoon maken en deze meteen laten afdrukken!

Het was heel interessant, verdrietig, grappig en je moet de bekentenissen lezen, het personeel was vriendelijk en het spreekt voor zich terwijl je rondloopt, er zijn heel veel verhalen van de ene kamer naar de andere waar je naar kunt luisteren op een kleine voicebox vertaalt in het Engels, zodat je alle verschillende informatie kunt horen en wat nog beter is aan het einde voordat je wegloopt, kun je je foto laten maken, het is leuk en gratis en een ervaring die ik zou aanraden

Echt goede, niet louche, zeer gastvrije ervaring. We waren een beetje zenuwachtig, maar de hele ervaring was fantastisch. We boekten vroeg in de ochtend, dus het was niet druk, wat hielp omdat het een heel kleine ruimte is. Omdat het stiller was, kregen we alles in detail te zien en probeerden we de interactieve secties uit, wat erg leuk was. Zou het ten zeerste aanbevelen!!

Waar voor je geld. Helemaal niet louche, je krijgt een audio-handset (meerdere talen beschikbaar) met korte fragmenten in elke kamer, de bekentenissen aan het einde waren vrij willekeurig maar ook grappig. Goede prijs ook

Het geld waard, we hebben veel geleerd en plezier gehad!