Kies data

Red Rock Canyon

Verken de paden van dit woestijnlandschap net buiten Vegas en vergaap je aan de imposante zandstenen kliffen.

Red Rock Canyon : tours & activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: Helikopterlandingstour door Red Rock Canyon

1. Las Vegas: Helikopterlandingstour door Red Rock Canyon

Geniet van het "Beste van Las Vegas" op deze unieke luchtvlucht met een natuurlijke parel van de Mojave-woestijn, Red Rock Canyon. Vlieg over de iconische vurige rode zandstenen kliffen en de schilderachtige lus van Red Rock Canyon op weg naar een van de beste uitzichten in Las Vegas. Vertrek vanaf de Las Vegas Strip-terminal en geniet van luchtfoto's over Red Rock Canyon National Conservation Area. Daal af naar een privéuitzicht voor uitzicht op de Las Vegas Strip en Valley. Ontspan vanaf dit panoramische uitzicht op 900 meter boven de stad gedurende 30 minuten met champagne in de buurt van Red Rock Canyon. Je helikopterlandingsavontuur wordt afgesloten met een vlucht over enkele van de meest luxueuze huizen en golfbanen van Las Vegas. Als u terugkeert naar de Las Vegas Strip, ziet u iconische bezienswaardigheden zoals Bellagio, Caesars Palace, Luxor, T-Mobile Arena en het nieuwe huis van de Las Vegas Raiders, Allegiant Stadium. Je kunt er ook voor kiezen om de tour bij zonsondergang te maken. Geniet van een langere landingstijd op het gouden uur vanuit een afgelegen uitkijkpunt. Keer terug na zonsondergang terwijl de Strip helder schijnt en de stad tot leven komt.

Vanuit Las Vegas: trekker-rit naar Red Rock Canyon

2. Vanuit Las Vegas: trekker-rit naar Red Rock Canyon

Rijd over de panoramische weg van 21 km lang en bewonder de indrukwekkende rotsformaties en schitterende kleuren. Leer meer over de geschiedenis van dit fascinerende gebied in het bezoekerscentrum en verken de tentoonstellingen. De Red Rock Canyon ligt op slechts enkele minuten van de Las Vegas Strip; het uitzonderlijke landschap wordt vaak gebruikt als achtergrond voor films en commercials. Op de 21 kilometer lange panoramische weg zie je de indrukwekkende Wilson Cliffs, die deel uitmaken van de 65 miljoen jaar oude Keystone Thrust. Talrijke geologische kenmerken zijn er in overvloed, waaronder de versteende zandduinen van de felgekleurde Calico Hills. Breng een kort bezoek aan het bezoekerscentrum met tal van fascinerende tentoonstellingen, interactieve leermogelijkheden en een goed gesorteerde souvenirwinkel. Het prachtige woestijnlandschap, oude pictogrammen van de indianen en de gevarieerde vegetatie maken deze tour onvergetelijk.

Van Las Vegas: elektrische fietsverhuur Red Rock Canyon

3. Van Las Vegas: elektrische fietsverhuur Red Rock Canyon

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in Las Vegas en reis vervolgens naar het Red Rock National Conservation Area een paar kilometer ten westen van de stad. Zorg dat u bij aankomst de juiste uitrusting en elektrische fiets krijgt en profiteer van de nodige training en kleding om in alle veiligheid van uw ervaring te genieten. Krijg toegang tot 20 mijl aan schilderachtige fietspaden langs de schilderachtige lussen Blue Diamond en Red Rock, samen met de paden rond de welvarende wijk Summerlin. Geniet van de vrijheid om op uw gemak te stoppen en te starten. Ga op zoek naar de lokale fauna, zoals coyotes en dikhoornschapen. Maak opnieuw verbinding met de natuur tussen de zandstenen rotsen van de Red Rock Canyon, die naar schatting 180 tot 190 miljoen jaar oud is. Vul je longen met frisse lucht en geniet van de adembenemende vergezichten van het beschermde gebied voordat je terugkeert naar het centrum van Las Vegas.

Las Vegas: wandel- en fotografietour bij zonsondergang in de buurt van Red Rock

4. Las Vegas: wandel- en fotografietour bij zonsondergang in de buurt van Red Rock

Ga mee met een kleine groepsreis naar Red Rock Canyon National Conservation Area en bewonder de Seven Magic Mountains als een optionele extra. Ontmoet je ervaren gids in je hotel aan Las Vegas Boulevard. Klim aan boord van het busje met airconditioning om je reis naar Red Rock Canyon te beginnen. Ontmoet uw ervaren gids in uw hotel aan Las Vegas Boulevard. Klim aan boord van het busje met airconditioning om uw reis te beginnen. Als u de optie Seven Magic Mountains kiest, gaat u na het ophalen van uw hotel meteen op weg om de kunstinstallatie van de Zwitserse kunstenaar Ugo Rondinone te bewonderen. Bestaande uit zeven torens van kleurrijke, gestapelde rotsblokken die meer dan 9 meter hoog zijn, zijn de Seven Magic Mountains een creatieve uitdrukking van menselijke aanwezigheid in de woestijn. Seven Magic Mountains onderstrepen de Mojave met een poëtische uitbarsting van vorm en kleur. Ontdek de Mojave-woestijn en het uitzicht op Red Rock vanaf Blue Diamond Road met schilderachtige woestijnkliffen, buttes en rotsformaties. State Route 159 doorsnijdt een naamloze maar vaak bezochte vallei; het wordt gewoonlijk, maar ten onrechte, Red Rock Canyon genoemd. Bewonder de Cliffs, of Keystone Thrust, een massieve rotswand, die in het westen te zien is vanaf SR 159. Richting het zuidelijke einde van de National Conservation Area liggen Spring Mountain Ranch State Park, Bonnie Springs Ranch en het dorp Blue Diamond. Ontdek de schoonheid van een reeks kleurrijke zandsteenformaties die zich onder een oudere kalkstenen achtergrond bevinden en ideale fotomomenten bieden. Sommige haltes omvatten een rustige wandeling, terwijl andere geweldig zijn voor foto's en sightseeing. Kijk voordat de zon ondergaat naar het kunstwerk van moeder natuur uit de eerste hand terwijl de lucht van kleur verandert van blauw naar vurig rood naar zacht oranje en roze. Laat je aan het einde van je tour op tijd afzetten bij je hotel om een douche te nemen en je klaar te maken voor het nachtleven van Vegas.

Las Vegas: Red Rock Canyon en Las Vegas Strip Trike Tour

5. Las Vegas: Red Rock Canyon en Las Vegas Strip Trike Tour

Stap aan boord van een 2-persoons trike en begin aan een begeleide tocht naar de pittoreske Red Rock Canyon met zijn onvergetelijke uitzichten en rode rotsen. Krijg een voorproefje van de stad op de Las Vegas Strip en stop bij het beroemde bord Welcome to Fabulous Las Vegas voor foto's. Je tour begint bij de trike-winkel en een korte veiligheidsbriefing. Daarna pak je je trike en helm op voordat je de lokale straten op gaat voor een leuke en spannende rit. Met een driewieler met automaat geniet je van de frisse lucht en de vrijheid van fietsen zonder moe te worden. Wees gerust, er is geen motorrijbewijs nodig om op uw trike te rijden. Als je aankomt bij het Las Vegas-bord, neem dan voldoende tijd om foto's te maken voordat je doorgaat naar Red Rock Canyon. Rijd later terug naar de trike-winkel om je uitrusting af te geven en afscheid te nemen van je gids.

Las Vegas: Mojave-woestijn, Red Rock Sign, 7 Magic Mtains Tour

6. Las Vegas: Mojave-woestijn, Red Rock Sign, 7 Magic Mtains Tour

De Californische Mojave-woestijn is de beroemdste woestijn in de VS. Red Rock Canyon in Clark County, Nevada, ligt ongeveer 24 kilometer ten westen van Las Vegas (ophalen begint om 07.00 uur) en is gemakkelijk te zien vanaf de Las Vegas Strip. Het beschermde gebied toont een reeks grote rode rotsformaties, een verzameling zandstenen pieken en muren die de Keystone Thrust worden genoemd. De muren zijn tot 3.000 voet hoog, waardoor ze een populaire bestemming zijn voor wandelen en bergbeklimmen. Het hoogste punt in het park is La Madre Mountain op 8154 voet. State Route 159 snijdt door een niet nader genoemde maar vaak bezochte vallei; het wordt vaak, maar ten onrechte, aangeduid als Red Rock Canyon. De Wilson Cliffs, of Keystone Thrust, een massieve rotswand, zijn vanaf SR 159 in het westen te zien. De zeven magische bergen van de internationaal bekende Zwitserse kunstenaar Ugo Rondinone is een grootschalige, locatiespecifieke openbare kunstinstallatie in de buurt van Jean Dry Lake en Interstate 15, ongeveer 16 km ten zuiden van Las Vegas, Nevada. Bestaande uit zeven torens van kleurrijke, gestapelde rotsblokken die meer dan 30 voet hoog zijn, is Seven Magic Mountains een creatieve uitdrukking van menselijke aanwezigheid in de woestijn, Seven Magic Mountains accentueert de Mojave met een poëtische uitbarsting van vorm en kleur. Seven Magic Mountains werd geproduceerd door het Nevada Museum of Art and Art Production Fund. De tentoonstelling opende 11 mei 2016 en zou oorspronkelijk twee jaar te zien zijn. Vanwege het ongelooflijke succes van het stuk sinds de opening, heeft kunstenaar Ugo Rondinone de sterke wens geuit om het kunstwerk op de huidige locatie te bekijken.

Red Rock Canyon met Rocky Gap 4x4 Adventure

7. Red Rock Canyon met Rocky Gap 4x4 Adventure

Dit is een opwindende upgrade van de Red Rock Canyon Classic-tour, rijdend in een hypermoderne Jeep Wrangler. Binnen enkele minuten van de Strip bevindt u zich aan de natuurlijke kant van Las Vegas. Beleef een spannend off-road avontuur op Rocky Gap Road en waardeer de rauwe schoonheid van Red Rock Canyon National Conservation Area bij elke bocht. Bekijk de brandende Red Spring Mountain Range, versteende zandduinen en de schitterend gekleurde Calico Hills. Je begeleide reis langs deze schilderachtige lus van 21 kilometer, plus Rocky Gap Road, zal zeker indruk op je maken met al zijn natuurlijke schoonheid.

Las Vegas: begeleide scootertour door Red Rock Canyon

8. Las Vegas: begeleide scootertour door Red Rock Canyon

Verken het Red Rock Canyon National Conservation Area tijdens deze scootertour vanuit Las Vegas. Ontvang een veiligheidsbriefing om ervoor te zorgen dat u zich zelfverzekerd voelt op uw scooter. Stop bij schilderachtige gebieden voor fotomomenten en luister terwijl je gids je vertelt over de geschiedenis, geologie en natuur van de kloof. Laat je ophalen uit een lijst met geselecteerde hotels in Las Vegas of ontmoet elkaar op een centraal gelegen ontmoetingsplek. Leun achterover en ontspan tijdens de rit naar Red Rock Canyon. Na een korte les van je instructeur, zet je je helm op en stap je op je scooter. Volg je gids en zoef door de kloof langs de rode kliffen en dramatische zandstenen en kalkstenen kliffen. Bereik een hoogte van maximaal 7000 voet op een lusweg. Zoek naar een overvloed aan dieren in het wild, zoals wilde paarden, dikhoornschapen, herten, poema's en adelaars. Maak prachtige foto's van de Red Rocks om te delen met vrienden. Ontdek informatie over het gebied in je gids. Heb de mogelijkheid om een woestijnwandeling te maken of te klimmen. Sluit de dag af met een rit terug naar je hotel in Las Vegas.

Las Vegas elektrische fietstocht van 3 uur door de Red Rock Canyon

9. Las Vegas elektrische fietstocht van 3 uur door de Red Rock Canyon

Maak je klaar om te genieten van een van de beste natuuravonturen die Las Vegas te bieden heeft. Breng 3 uur door in het prachtige Red Rock National Conservation Area op een elektrische fietstocht - de nieuwe en opwindende manier om dit natuurwonder te zien. Ervaar een uitzicht van 360 graden terwijl je geniet van een comfortabele rit op een fiets die gemakkelijk te hanteren is en het werk voor je doet. Je fietst de lus van 13 mijl en de 300 meter hoogteverschil met weinig of geen moeite op deze gestroomlijnde, innovatieve machine! Red Rock Canyon ligt slechts 24 kilometer ten westen van Las Vegas en biedt enkele van de meest spectaculaire uitzichten in dit deel van het land. Rode en crèmekleurige zandsteenformaties, watervallen, rotstekeningen, wilde paarden, wilde ezels, dikhoornschapen, coyotes, woestijnschildpadden en een verscheidenheid aan woestijnplanten is een glimp van wat dit schilderachtige avontuur te bieden heeft.

Las Vegas: Valley of Fire en Seven Magic Mountains

10. Las Vegas: Valley of Fire en Seven Magic Mountains

De eerste stop is het staatspark Valley of Fire. Bekijk de beroemde Atlatl Rock, Elephant Rock en Rainbow Vista voordat je je waagt in de versteende zandduinen van Fire Canyon. Hier heb je de mogelijkheid om de Mouse's tank Trail te wandelen (rondreis van 0,75 mijl). Houd je ogen open voor Indiaanse rotstekeningen en leer over de vele Indiaanse culturen die van de Valley of Fire hun thuis hebben gemaakt terwijl je gids je door de wandeling leidt. Geniet na je wandeling van een schilderachtige rit van 21 mijl dieper de Mojave-woestijn in naar Red Rock Canyon. Geniet van het uitzicht op de 65 miljoen jaar oude Wilson Cliffs en Keystone Thrust voordat je aankomt bij de Canyon, waar je wat tijd hebt om de omgeving te verkennen.

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
  • Privétours
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Red Rock Canyon

Wil je alle activiteiten in Red Rock Canyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.