Red Sea Dolphin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Red Sea Dolphin

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.684 beoordelingen

We hadden al vrij snel de dolfijnen gevonden en dat was geweldig. We hebben ook met de dolfijnen gezwommen en ze van heel dichtbij gezien. Het enige minpuntje is de stress die dan ontstaat. De crew is super enthousiast en wil iedereen de kans geven om met de dolfijnen in het water te zijn maar dat zorgt voor nogal wat geschreeuw en gehaast. Wanneer je je hier voor af kunt sluiten geen probleem maar ik vond dat wel jammer. Aan de andere kant maken de dolfijnen veel goed. Daarna nog 2 andere snorkelplekken aangedaan en de crew is super behulpzaam en zorgt goed voor iedereen en de veiligheid. Max nam dochter mee het water in met de dolfijnen zodat ze heel dichtbij hen kwam. Zij is 8 jaar en kan goed zwemmen maar op open zee met wind is het toch wel erg spannend. Max heeft heel goed voor haar gezorgd wat het voor haar ook tot een geweldige ervaring heeft gemaakt.

Een heel goed verzorgde trip, we zijn twee keer gestopt om bij erg mooie koraalriffen te snorkelen. Tussendoor werd er een lekkere lunch verzorgd. En het hoogtepunt was toch wel dat we het water in gingen en dolfijnen hebben gespot! De gids maakte duidelijk aan iedereen dat je de dolfijnen niet mocht aanraken. Ook werd er rekening mee gehouden dat de dolfijnen zich niet opgejaagd voelde. Ze werden gewoon met rust gelaten en in hun natuurlijk omgeving konden wij ze toch heel dichtbij bekijken. Dit was zeker de mooiste snorkelervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Leuke boottocht met enthousiaste bemanning. Vanwege de harde wind nagenoeg geen dolfijnen gezien. Onderwaterwereld viel tegen op snorkellocatie. Er was weinig onderwaterleven te zien. Bemanning deed hun uiterste best om er een leuke dag van te maken. Eenvoudige warme hap aan boord en regelmatig frisdrank bij arrangement inbegrepen. Wetsuit voor €5 te huur was geen overbodige luxe ivm watertemperatuur. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Deze dolfijnen trip is zeer aan te raden.. Voor de 2e x met deze gasten de trip gedaan en weer dolfijnen gezien, dit x door de harde wind niet met de dolfijnen kunnen zwemmen helaas.. Maar echt het is een leuk team om een geslaagde dag te ervaren en het eten op de boot is zeer goed, ook krijg je onbeperkt frisdrank aan boord.. Volgende x boek ik weer bij hun.. Greetings Marco..

Was een heerlijke dag. We hebben dolfijnen gezien en er heel dichtbij mee gezwommen. Ze werden wel enigszins opgejaagd, doordat er veel boten met toeristen waren. Dus dat was ook wel dubbel... We werden voor 5 euro pp opgehaald uit makadi. We hadden aangegeven starttijd 8 uur, we werden al om half 7 opgehaald. Alles was goed geregeld.