Red Sea Dolphin
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Red Sea Dolphin

Wil je alle activiteiten in Red Sea Dolphin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Red Sea Dolphin

Super leuke tour met hele aardige gidsen die hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. We zijn naar Giftun gegaan en een stukje bij de drukte vandaan gegaan richting Mahmya strand waar je mooi kunt snorkelen. Giftun is het eiland en op dit eiland zijn een aantal stranden waaronder Paradise en Mahmya. Via deze website srukken voordeliger dan via je touroperator.

Heel leuke ervaring! Eerst stop je aan paradise iland waar je een 1,5 kan relaxen en genieten van het mooie strand en zee. Daarna stop je op 2 plaatsen om te gaan snorkelen echt heel mooi! En zeker de moeite nog nooit zoiets mooi gezien om te gaan snorkelen. Heel aangename mensen die de groep heel goed bij elkaar houdt en goed begeleid.

Mega leuke dag gehad veel gelachen met de bemanning van het schip Eten en drinken was perfect geregeld Taxi chauffeur vanaf het hotel was een super gave vent tutteren remmen binnenverlichting alles op de maat van de muziek Is zeer zeker een aanrader

Heel goed geregeld. Opgehaald bij het hotel en netjes weer weggebracht. De jongens aan boord doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen! Het eiland viel ons wat tegen, maar daar hadden we ons ook niet echt in verdiept.

Het enigste minpunt was dat de taxi een halfuur te laat was. Voor de rest een hele leuke en gezellige trip gehad met geweldige guides. Werden goed verzorgd en er werd naar al onze wensen geluisterd. Zeker een aanrader.