Regent's Canal

Regent's Canal: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Little Venice: Regent's Canal Waterbus-boottocht naar Camden

1. Little Venice: Regent's Canal Waterbus-boottocht naar Camden

Reis van het pittoreske Little Venice naar het levendige Camden Town over het Regent's Canal. Deze waterweg is een rustig kanaal door Londen, bevaren door plezierboten en omzoomd met eigenzinnige woonboten. Je komt langs Regent's Park, de London Zoo en door de echoachtige diepten van de 248 meter lange Maida Hill-tunnel. Elke boot heeft overal openslaande ramen, zodat iedereen uitzicht heeft. Als je langs de London Zoo vaart, moet je uitkijken naar wrattenzwijnen en Afrikaanse jachthonden, die je vaak kunt zien wanneer de boot hun omheining aan het kanaal passeert. Reis langs de huizen van bekende muzikanten, acteurs en andere beroemdheden. Je ziet ook de uitgestrekte en aangelegde achtertuinen van grote huizen die worden gebruikt door ambassadeurs en bezoekende internationale diplomaten. Kom aan in het hart van Camden Market, de thuisbasis van een breed scala aan handelaren van wereldklasse en internationale keukens.

Camden Town: Regent's Canal Waterbustour naar Little Venice

2. Camden Town: Regent's Canal Waterbustour naar Little Venice

Reis tussen het levendige Camden Town en het pittoreske Little Venice langs het Regent's Canal op deze schilderachtige enkele reis per waterbus. Leun achterover en ontspan terwijl je op een kalme waterweg door Londen vaart, bevaren door plezierboten en omzoomd door eigenzinnige woonboten. Vertrekkende van West Yard, Camden Market, passeer je Regent's Park, het terrein van de London Zoo, en door de echo-achtige diepten van de 249 meter lange Maida Hill Tunnel. Profiteer van de openslaande ramen in de hele boot, zodat iedereen een perfect uitzicht heeft. Als je langs de London Zoo vaart, kun je uitkijken naar wrattenzwijnen en Afrikaanse jachthonden, die je vaak kunt zien wanneer de boot hun omheining aan het kanaal passeert. Vaar langs de huizen van bekende muzikanten, acteurs en beroemdheden. Bekijk de uitgestrekte en aangelegde achtertuinen van grote huizen die door ambassadeurs en bezoekende internationale diplomaten werden gebruikt. Eindig jouw boottocht in Little Venice, waar je kunt uitstappen en jouw avontuur op eigen gelegenheid kunt voortzetten.

Londen: begeleide Regent's Canal Musical Punting Tour

3. Londen: begeleide Regent's Canal Musical Punting Tour

Geniet van een betoverende boottocht langs het mooiste stuk van Regent's Canal met een live muzikaal optreden aan boord van enkele van de meest betoverende talenten van Londen. Stap aan boord van uw boot bij Camden Lock en vaar langs de bruisende Camden Market. Ga onder Pirate Castle Bridge door en kijk hoe stelletjes en groepen picknicken en een drankje drinken langs de gracht bij Pirate Castle. Rijd verder richting de Visitor Moorings, in wezen de kanaalversie van tijdelijke parkeerplaatsen, waar de rondvaartboten maximaal een week kunnen blijven voordat ze naar de volgende ligplaats gaan. Bewonder hier adembenemende oude en nieuwe rondvaartboten. Vaar vervolgens langs de St. Marks Church en wees getuige van de neogotische architectuur en levendige bloemen. Bewonder het iconische drijvende Chinese restaurant, Feng Shang Princess, voordat je je omdraait in London Zoo en terugkeert naar Camden.

British Museum & Camden Town 3,5 uur durende groepsreis in het Italiaans

4. British Museum & Camden Town 3,5 uur durende groepsreis in het Italiaans

Tijdens dit gecombineerde programma van 4 uur ontdek je een van de meest fascinerende attracties van Londen tijdens een rondleiding door het British Museum, voordat je de bus neemt naar de levendige wijk Camden Town. Het British Museum, opgericht in 1753, midden in de Verlichting, toen de wetenschap regeerde en het maritieme imperium van Engeland in opkomst was, heeft een collectie die voorwerpen uit alle hoeken van de aarde verzamelde. Georganiseerd in gebieden die de perioden en geografische gebieden van de wereld weerspiegelen, kan het museum moeilijk alleen te navigeren zijn. Je gids leidt je op een route langs alle belangrijke objecten, waaronder de Rosetta-steen, de Elgin-marmer en de overblijfselen van het Mauseleo van Halicarnassus, een van de wonderen van de antieke wereld. Je ziet mummies uit Egypte en beroemde Mesopotamische objecten zoals de Standaard van Ur en megalithische sculpturen uit Paaseiland en de Romeinse tijd in Engeland. Vervolgens stap je in een dubbeldekkerbus en geniet je van een korte rit naar Camden Town Market, een van de meest kleurrijke bezienswaardigheden van Londen. Ga het labyrint van kraampjes in om het multiculturalisme van de markt te ervaren en ontdek de gotische mode, kruidengeuren en werkelijk ongewone voorwerpen en ambachten. Sluit de tour af met een wandeling langs de oevers van Regent's Canal met zijn kleurrijke woonboten. Dit is de toegangspoort tot een van de mooiste stadswandelingen van Londen en tot een van de beste uitzichten vanaf Primrose Hill.

Sitemap Regent's Canal

Wil je alle activiteiten in Regent's Canal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Regent's Canal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.969 beoordelingen

In een drukke metropool als Londen, even weg uit de drukte... Een tochtje met leuke en interessante verhalen over de geschiedenis van de kanalen in Londen. Om dan uit te komen op Camden Market waar je kan genieten van lekker eten, leuke winkeltjes en een artistieke omgeving!

Een leuke ervaring op het water. Lekker rustig door een mooie buurt van Londen varen. Daarna bij de vele marktkraampjes langs in Camden.

Leuke vaartocht die eindigt in Camden Lock. superleuk wijkje. He vaart langs de smalle woonboten

it was a great experience. the captain was very funny and the trip is nice.

Fijne manier om in Camden te komen, goede gids met humor en leuke weetjes.