Regent's Canal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Londen: GoBoatverhuur voor Regent's Canal & Paddington Basin

Londen: GoBoatverhuur voor Regent's Canal & Paddington Basin

GoBoat is het milieuvriendelijke vaarbedrijf met een missie om meer mensen op de Britse waterwegen te krijgen. Geniet van een unieke, duurzame en opwindende ervaring met vrienden en familie en verken je stad vanaf het water. Elke GoBoat biedt plaats aan maximaal acht passagiers en de ervaring is hond- en kindvriendelijk met reddingsvesten en drijfhulpmiddelen. Je hebt geen voorkennis van varen nodig en het personeel geeft een volledige rij- en veiligheidsinstructie voordat je gaat varen. Geniet van een ontspannen cruise, waarbij de boten met een snelheid van maximaal 4 km per uur varen, en bekijk een aantal van de meest indrukwekkende uitzichten van Londen vanuit een nieuw perspectief. GoBoats worden aangedreven door een bijna geruisloze elektromotor, een milieuvriendelijker alternatief voor benzinemotoren. Het dek en de tafel zijn gemaakt van duurzaam gewonnen boshout en de schuimkern is gemaakt van 80% gerecycled PET - het equivalent van 600 plastic flessen. Elke boot heeft zitplaatsen rond een centrale tafel, waardoor een gezellige ruimte ontstaat die ideaal is voor groepen vrienden, collega's en gezinnen. Het is ook een geweldige date-activiteit - passagiers worden aangemoedigd om hun eigen picknick mee te nemen en GoBoat zorgt voor knusse dekens als het weer wat frisser wordt of voor paraplu's en poncho's als het regent. De zelfsturende boottocht biedt gasten zeven dagen per week tochten van een, twee of drie uur op elektrische picknickboten, waarbij je elke dag vanaf 9.30 uur kunt boeken.

Muziekboot (Punting) tocht: Camden, Londen door Regents kanaal

Muziekboot (Punting) tocht: Camden, Londen door Regents kanaal

Geniet van een betoverende boottocht langs het mooiste stuk van Regent's Canal met een live muziekoptreden aan boord van enkele van de meest betoverende talenten van Londen. Stap aan boord van uw boot bij Camden Lock en vaar langs de bruisende Camden Market. Ga onder de Pirate Castle Bridge door en kijk hoe stelletjes en groepen picknicken en een drankje drinken langs de gracht bij Pirate Castle. Vervolg uw weg naar de Visitor Moorings, in wezen de versie van tijdelijke parkeerplaatsen aan het kanaal, waar de kanaalboten maximaal een week kunnen blijven voordat ze verder gaan naar de volgende aanlegplaats. Bewonder hier adembenemende oude en nieuwe rondvaartboten. Vaar vervolgens langs de St. Marks Church en bewonder de neogotische architectuur en levendige bloemen. Bewonder het iconische drijvende Chinese restaurant, Feng Shang Princess, voordat je je omdraait bij London Zoo en terugkeert naar Camden.

British Museum & Camden Town - Privérondleiding in het Italiaans

British Museum & Camden Town - Privérondleiding in het Italiaans

Tijdens dit gecombineerde programma van 4 uur ontdek je een van de meest fascinerende attracties van Londen tijdens een rondleiding door het British Museum, voordat je een bus neemt naar de levendige wijk Camden Town. Opgericht in 1753, midden in de Verlichting toen de wetenschap regeerde en het Engelse maritieme imperium in opkomst was, beschikt het British Museum over een collectie die voorwerpen uit alle hoeken van de wereld verzamelde. Georganiseerd in gebieden die de periodes en geografische gebieden van de wereld weerspiegelen, kan het moeilijk zijn om in je eentje door het museum te navigeren. Je gids leidt je op een route langs alle belangrijke objecten, waaronder de Rosetta-steen, de Elgin Marbles en de overblijfselen van het Mauseleo van Halicarnassus, een van de wonderen van de antieke wereld. Je ziet mummies uit Egypte en beroemde Mesopotamische voorwerpen zoals de Standard of Ur en megalithische sculpturen van Paaseiland en de Romeinse tijd in Engeland. Vervolgens stap je in een dubbeldekkerbus en geniet je van een korte rit naar Camden Town Market, een van de meest kleurrijke bezienswaardigheden van Londen. Ga het labyrint van kraampjes in om het multiculturalisme van de markt te ervaren en gotische mode, kruidengeuren en echt ongebruikelijke voorwerpen en ambachten te ontdekken. Beëindig de tour met een wandeling langs de oevers van Regent's Canal met zijn kleurrijke woonboten. Dit is de toegangspoort tot een van de mooiste stadswandelingen van Londen en tot een van de beste uitzichten vanaf Primrose Hill.

De topbezienswaardigheden in Londen

Activiteiten in Regent's Canal

Steden in Engeland

Andere activiteiten in Regent's Canal

Wil je alle activiteiten in Regent's Canal bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Regent's Canal

Gemiddelde beoordeling

4.6
(2.744 beoordelingen)