Regeringswijk van Berlijn
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Regeringswijk van Berlijn: tours & tickets

Regeringswijk van Berlijn: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Berlijn

Bekijk alle 403 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Regeringswijk van Berlijn

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 23.076 beoordelingen

fantastische ervaring met een heel informatieve gids

Makkelijk te bereiken afspreekpunt en natuurlijk heel erg herkenbaar. De gids was netjes op tijd en de bus was erg verzorgd en netjes. Wegens een evenement was de route iets aangepast maar dit werd zeer goed opgevangen. Onze gids wist heel veel ter vertellen over berlijn, met passie. Na de rit had ik meteen nog een tiental extra dingen op mijn to-do lijstje staan :) Alles was heel duidelijk in de fotoboeken en met de bijhorende uitleg. Heel veel nieuws geleerd. Ook een lange en degelijke rit. Ik was samen met mijn 6-jarige dochter en ook zij heeft er ten volle van genoten. Na onze citytrip was dit zelfs haar nummer 1 :) Een aanrader voor iedereen die Berlijn bezoekt!

Een verrassend interessante excursie op een indrukwekkende locatie.

We hadden een prive tour met Björn. Hij wist ontzettend veel te vertellen. Veel historische feiten, illustrerende achtergrondverhalen. Het weer werkte uitstekend mee. Bij de toegang Reichstag bleken we 1 ID te weinig bij ons te hebben. Dit werd door Björn handig opgelost. We mochten gewoon naar binnen. Een bezoek aan dit indrukwekkende gebouw is echt anders met de rondleiding. Omdat je veel informatie van tevoren hebt gekregen is het een mooie belevenis.

Tour van de Berlijnse Rijksdag en glazen koepel Beoordeeld door

Dit moet iedereen ls eerste doen voordat je verder gaat in Berlijn

Het was meer dan fantastisch. We hebben heel Berlijn gezien met een geweldige uitleg over gebouwen, musea, historie en heel plaatsten gestopt om te kijken. Tijdens de rit een prachtig fotoboek met alle plaatsen waar je langskomt. Een super enthousiaste chauffeur/gids. De rit zou 2 uur duren maar werd uiteindelijk 3 uur waarbij we een heel goed beeld kregen van Berlijn. Wij hebben daarna heel gericht Berlijn bezocht. Een echte aanrader voor iedereen.

Prima rondleiding met super gids (Gregor)

Het derde rijk neergezet in historisch perspectief met de genuanceerde doorkijk naar nu. Een combinatie van harde feiten, leerzame confrontaties en op zijn tijd een passende nuancering. Heb in de loop der jaren aardig wat excursies meegemaakt in Berlijn, maar de benadering van het monument voor de 6 miljoen Joodse slachtoffers door Gregor was de meest diepgaande en meest ontroerende die ik ooit hoorde... Tnx Gregor!!

Berlijn: het Derde Rijk en WOII Beoordeeld door

Interessante rondleiding langs Brandenburgertor en in de Bundestag

Het enige probleem vonden wij de lange uitleg in het Duits in de Bundestag. Het probleem is dat mijn zoon geen Duits spreekt. Verder is het een vreselijk mooi gebouw. Onze reisleidster vond ik echt goed. Heel vriendelijk en goede uitleg vooral over de Berlijner muur rondom de Brandenburger Tor.