Belevingen in

Regio Bratislava

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Regio Bratislava

Wil je alle activiteiten in Regio Bratislava ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Regio Bratislava

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 560 beoordelingen

Verbazingwekkend

Goede manier om Bratislava in een dag te verkennen. Oude stadstour en kasteeltour was leuk, interactief en het personeel was erg vriendelijk. Waar voor het geld waard. Het enige probleem was om vanuit Bratislava Hl naar het hoofdplein te komen. Treinstation. Ik wou dat er enkele instructies waren om vanaf het treinstation naar het centrale plein te komen.

De buschauffeur was erg behulpzaam. De reis was uitstekend. De panoramische tour was vol met alle belangrijke bezienswaardigheden van Bratislava, het Slavin-monument en het kasteel. Neem het, het was fantastisch en je kunt op deze manier tijd besparen. Het had audiogids in vele talen. Het was over het algemeen heel goed. We zijn tevreden.

Een aanrader !

Heel fijne tour weg van plat getreden toeristische paden . We werden rond gereden in een Trabant en kregen ook nog typische lekkernijen te proeven alsook een stop in lokale Bar . Fijn om op zo’n persoonlijke manier kennis te maken met Bratislava , de geschiedenis en de toekomst Ik zou het iedereen aanraden !

Moeite waard om te doen!

Zeer informatieve rondleiding. We verbleven in Bratislava en zochten onze gebruikelijke stadstour, maar we besloten de bus te nemen in plaats van te wandelen en we zagen veel meer, in minder tijd en met begeleide audio! Van harte aanbevolen!

Enthousiaste gids die veel wist te vertellen over de geschiedenis van de stad. Van de authentieke auto hadden we meer verwacht .