Rembrandts Amsterdam Experience

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rembrandts Amsterdam Experience: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: Rembrandts VIP Experience Ticket

1. Amsterdam: Rembrandts VIP Experience Ticket

Stap terug in de tijd terwijl je door de Rembrandts Amsterdam Experience loopt met dit attractieticket. Geniet van een 5D-ervaring van 25 minuten over het leven van Rembrandt. Drink koffie of thee en geniet van een Hollandse stroopwafel (twee wafels met karamelvulling). Ontvang bij aankomst een drankje en een snack. Laat je meevoeren met muziek, videoprojecties en speciale effecten naar het Amsterdam van de 17e eeuw, Rembrandts Amsterdam. Bezoek een reconstructie van Rembrandts atelier waar hij zijn iconische 'laatste werken' maakte. Maak kennis met de persoonlijke relaties van de kunstenaar met zijn minnares Hendrickje, zoon Titus en zijn dochter Cornelia. Volg een pad door het leven van de kunstenaar en als je terugkeert naar het huidige jaar, ontvang je een gratis Rembrandt-goodiebag.

Sitemap Rembrandts Amsterdam Experience

Wil je alle activiteiten in Rembrandts Amsterdam Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rembrandts Amsterdam Experience

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 19 beoordelingen

Ik zag deze attractie net opduiken bij Getyourguide en het verbaasde me echt. Ik leerde veel meer over Rembrandts leven en familie. Het is geen lange ervaring maar voor de geboden kwaliteit was het het geld zeker waard. Het ligt naast het Hardrock Cafe en dicht bij het Rijksmuseum.

Fantastische show met prachtige animaties. Vooral alle effecten eromheen maken de ervaring super interessant. Leuke manier om een (niet zo bekend) gedeelte van Rembrandts leven te vertellen! Zeker de 25 minuten waard!

Goed uitgevoerde attractie met videomapping. Het was veel beter dan ik had verwacht. Ik zou aanraden hierheen te gaan. Ook leuk voor ouders met kinderen.

Leuke ervaring over het leven van Rembrandt. Beter doen voordat je de grote musea bezoekt, het is de moeite waard.

Perfecte meeslepende ervaring met onze 2 dochters van 7 en 10. Absoluut te doen.