Residenzschloss Dresden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Residenzschloss Dresden

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.998 beoordelingen

Duidelijke rondleiding met veel leuke en aangename momenten. Thomas onze gids was werkelijk fantastisch. Hij vertelde alles heel gedetailleerd met leuke anekdotes. gaf ook enkele leuke restaurants mee. Lekker gegeten!!! Een minpuntje : jullie voucher vermelde dat we om 11.15u aanwezig moesten zijn zodat we om 11.30u konden vertrekken. Het werd 12.30u!

De gids was erg enthousiast. Ze was goed verstaanbaar en hield de groep goed bij elkaar. Ze gaf een goed beeld van de stad. Ze gaf leuke, grappige opmerkingen over de historische gebouwen. Dat is een goede manier om de informatie te blijven omthoudem.

De trip was met Get your guide heel snel geregeld en het was een hele mooie ervaring. We hadden een fantastische gids die ons heel veel wist te vertellen over de opera en een stukje van de "vernieuwde" oude stad.

Aanrader, je krijgt veel info over verleden, heden en toekomst v/d stad. We doen iets dergelijks bij iedere city trip. De voor ons leukste bezoeken we vervolgens nog een keer zelfstandig.

Wandeltocht was zeker de moeite waard, maar gids ratelde aan een stuk door en maakte er iets te veel een persoonlijk verhaal van.