Kies data

Restaurante Tablao Flamenco El Toro y La Luna

Restaurante Tablao Flamenco El Toro y La Luna: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

1. Valencia: Flamencoshow in El Toro y La Luna met een drankje

Bezoek El Toro y La Luna voor een spannende Flamencoshow met een toegangsbewijs. Wandel langs de schilderijen en foto's langs de muren van het theater, voel de flamencomuziek je betoveren en geniet van een drankje tijdens de show. Ga het theater binnen en begeef je naar je stoel, langs schilderijen en foto's van beroemde persoonlijkheden uit de Gouden Eeuw, voetbal en films die aan de muren hangen. Leun achterover, ontspan en geniet van de show. Tik met je voeten op de snelle volksdansen en voel de magie van de langzaam bewegende ballads in deze traditionele flamencoshow. Terwijl je kijkt, interactie hebt en samenwerkt met de artiesten terwijl ze internationale en Spaanse volksliederen zingen.

Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

2. Valencia: gastronomisch diner met flamencoshow

Begin je avond om 21:30 uur met een heerlijk diner bestaande uit Spaanse en Mediterraanse gerechten. Kijk rond in het theater en bewonder de vele schilderijen en foto's van persoonlijkheden uit de Spaanse Gouden Eeuw, voetbal, en film die het flamenco- tablao bedekken. Om 23:00 uur is het tijd om de magie van de flamenco te voelen, die voortkomt uit de zielen en harten van elke artiest die optreedt. Aanschouw hun talent en ervaring terwijl ze een Spaanse flamenco-voorstelling geven die je niet zult vergeten. Tijdens de voorstelling kun je praten en samenwerken met de artiesten, terwijl ze internationale muziek en volksliedjes zingen.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Restaurante Tablao Flamenco El Toro y La Luna

Wil je alle activiteiten in Restaurante Tablao Flamenco El Toro y La Luna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Restaurante Tablao Flamenco El Toro y La Luna

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 39 beoordelingen

We kozen voor diner en show voor 50 euro. Het diner was goed ontworpen qua kwantiteit en kwaliteit en het is normaal dat je iets achterlaat. Misschien ontbrak het dessert een beetje, maar aangezien je al vol was, was het ook niet belangrijk. Wanneer de show begint, realiseer je je dat je voor een familie van artiesten staat met veel ervaring en kwaliteit die spontaniteit en vertrouwdheid op je overbrengen. Ze geven op geen enkel moment het gevoel voor een gezelschap van artiesten te staan, maar kunstenaarsvrienden te zijn met veel ervaring en kwaliteit. Kortom, ze zijn heel hecht en je komt uiteindelijk te weten over hun leeftijd, relatie en geschiedenis, die ze veel hebben. De plaats is niet groot met veel nabijheid van het kleine podium. De service is goed en snel en als je iets anders wilt drinken dan wat is gecontracteerd, zijn de prijzen redelijk. Het laatste gevoel is dat je goed hebt gegeten en veel kunst van heel dichtbij hebt gezien.

Echt een leuke sfeer, iedereen erg blij en vriendelijk, het restaurant is misschien niet zo hoogstaand ingericht, maar het is schoon en ruikt zooo lekker. Het eten was erg goed en genoeg, we waren met 2 en een kind. Ik heb opmerkingen gezien dat de flamencodanseres oud is.. Maar ze beweegt als een gek

Echt een geweldige ervaring .. Van het gastronomische diner tot de show, tot de vriendelijkheid van het personeel, de vriendelijkheid en vaardigheid van de artiesten .. Allemaal heel bijzonder .. Het zal een van de beste herinneringen blijven!

een heel bijzonder kenmerk en een heel erg gezellige avond ten zeerste aanbevolen

Geweldige kwaliteit van eten en leuke en leuke show?