Rethimnon
5 dagen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rethimnon

Wil je alle activiteiten in Rethimnon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rethimnon

Goed georganiseerde kleinschalige tour door leuke gids en chauffeur

De kleine groepstour is ons heel goed bevallen. De route ernaar toe is al prachtig om te zien en de gids wist genoeg te vertellen. Het is leuk om het roze strand van Elafonissi met eigen ogen te aanschouwen. Je moet je niet voorstellen dat al het zand roze is maar je kunt duidelijk genoeg contouren van het roze stand zien. Het water daar is bijzonder helder en je kunt echt ver het water inlopen alvorens het iets dieper begint te worden. Al met al een hele leuke dag gehad.

Een schitterende wandeling goed schoensel is wel belangrijk je loopt veel over ongelijke keien In het begin loop je naar beneden je zult je spieren wel een paar dagen voelen maar dat is wel de moeite waard

Mooie maar zware wandeling, goede schoenen zijn een must. Verder goed geregeld. Het was wel een beetje zoeken naar de bus voor de terug maar uiteindelijk de grote groep mensen gevolgd.

Was een mooie tocht, maar we hadden een verkeerde ophaal tijd gecommuniceerd gekregen. Hierdoor stonden we een uur te wachten. De gids was wel echt super!

Prima excursie, je krijgt een goed indruk van het eiland. Wel druk maar een leuke manier om het eilandbewoners zien. Ferry gaat razendsnel