Rethimnon
Buiten de gebaande paden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rethimnon

Wil je alle activiteiten in Rethimnon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rethimnon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 270 beoordelingen

Een leuke excursie waar ook genoeg tijd was ingepland voor de drie plaatsen. Behulpzame en aardige reisleider en chauffeur. We zaten in een minibus, erg fijn om met een kleinere groep te zijn en minder stops onderweg om mensen op te pikken. Het was een mooie rit door de bergen en dan is het fijn dat er voor je gereden wordt en je niet zelf hoeft te rijden, er zitten wat spannende bochten in de weg en vrij hoog in de bergen. We hebben een mooie dag gehad.

We hebben Samariakloof gedaan en niet Imbros. De fout lag bij jullie, nochtans hadden wij wel degelijk alles juist geboekt en een voucher gekregen. Uiteindelijk mochten we voor dezelfde prijs dan de Samaria doen.

Fantastisch, goedbegeleide tour door de bergen!

Wij werden opgehaald bij ons hotel, werden vriendelijk ontvangen. Daarop volgde een goede uitleg hoe de quads/buggy's aan/uit gaan. Goede begeleiding en uitleg door de gids(en). Zeker een aanrader!

Het kleine museum in Spili is de moeite waard. Agia Galini bezoeken brengt de mythe van Daedalos en Icarus tot leven. De hippie grotten in Matala zijn indrukwekkend maar gevaarlijk.

Hele leuke tour door het mooie Kreta. Je ziet hele andere plekken van het eiland en ziet hoe divers Kreta is. Aanrader!