Rethimnon
Romantiek & speciale gelegenheden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rethimnon

Wil je alle activiteiten in Rethimnon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rethimnon

Leuke trip maar te veel geld voor wat het was!

De boot was erg koud en niet aangenaam om naar santorini te reizen. Bij aankomst was alles netjes geregeld en konden we meteen in de juiste bus stappen. De uitleg was duidelijk en droeg bij aan wat we zagen van het eiland. De stadjes waren leuk maar wat weinig tijd om er rond te hangen, een uurtje om te eten en te winkelen is echt weinig. Gekozen voor de boottocht naar de vulkaan: hot springs. Iets meer van verwacht voor 16 euro extra dan 20 min zwemmen in een rode zee. Prima geregeld en prachtig uitzicht dat wel. Het was al bij al een hele leuke dag maar het was wel geen 168 euro waard

Een leuke excursie waar ook genoeg tijd was ingepland voor de drie plaatsen. Behulpzame en aardige reisleider en chauffeur. We zaten in een minibus, erg fijn om met een kleinere groep te zijn en minder stops onderweg om mensen op te pikken. Het was een mooie rit door de bergen en dan is het fijn dat er voor je gereden wordt en je niet zelf hoeft te rijden, er zitten wat spannende bochten in de weg en vrij hoog in de bergen. We hebben een mooie dag gehad.

Het kleine museum in Spili is de moeite waard. Agia Galini bezoeken brengt de mythe van Daedalos en Icarus tot leven. De hippie grotten in Matala zijn indrukwekkend maar gevaarlijk.

Een uitstap die je moet doen als je op Kreta bent. Gramvousa en Balos zijn echt wondermooi. Neem eventueel wel een trui mee voor op de boot als er veel wind wordt voorspeld.

Prima excursie, je krijgt een goed indruk van het eiland. Wel druk maar een leuke manier om het eilandbewoners zien. Ferry gaat razendsnel