Reykjanesbær

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Reykjanesbær: De beste dingen die je niet wil missen

 • Reykjavík: actieve vulkaanwandeling en geothermische tour

  1. Reykjavík: actieve vulkaanwandeling en geothermische tour

  In de Geldingadalur-vallei in IJsland zijn nu voor het eerst in 7000 jaar meerdere kraters uitgebarsten, waarvan de Fagradalsfjall-vulkaankrater de meest actieve is. Begin met een pick-up in Reykjavík voordat je op een mooie rit gaat, omringd door adembenemende uitzichten. De eerste stop is het meer Kleifarvatn, waar u kunt genieten van scènes van het zwarte strand en de omliggende bergen. Trek vervolgens je wandeluitrusting aan en wandel naar de Geldingadalur-vallei om live vulkanische activiteit te zien komen van de Fagradalsfjall-vulkaan. Tijdens de wandeling kunt u genieten van uw lunchpakket terwijl u lava uit de vulkaan ziet stromen. Rijd daarna langs het schiereiland Reykjanes, waar de vulkanen uit het verleden landformaties hebben gecreëerd die nu bedekt zijn met zachtgroen lavamos. Je zult dan de Gunnuhver Hot Springs zien en voelen, waar kokend water en stoom je zintuigen opn...

  Very nice tour, lovely guide. Tommie and his driver mister T are well educated and made sure everyone was having a good time with putting safety first. When needed they acted seriously but for the most part they were joking and laughing around with all the people who joined. Saw more than just the volcano which was an extra plus. Definitely recommended for everyone who want to see the volcano, since it is not too pricey and you get more than just a volcano hike. Thanks for this simply lovely trip!

 • Vanuit Reykjavik: optie Reykjanes vulkanische wandeling & Blue Lagoon

  2. Vanuit Reykjavik: optie Reykjanes vulkanische wandeling & Blue Lagoon

  Na een gratis ophaalservice in Reykjavik, maak je een mooie rit langs de lava-vormige kust naar de eerste halte. Eenmaal daar volg je het pad naar de Geldingadalir-vallei onder de hoede van je ervaren gids. Na ongeveer 45 minuten wandelen zal de Fagradalsfjall-berg aan de horizon verrijzen en u een geweldig uitzicht bieden over een vulkanische krater die lava opwerpt tot een hoogte van 100 meter (330 voet). Kom zo dicht mogelijk bij dit natuurspektakel. Geniet van een actieve, steeds veranderende uitbarstingssite die elke dag nieuwe en verbluffende evenementen biedt. Naast een live lavashow, kun je lavarivieren en kleine watervallen en zelfs lavapoelen bewonderen. De totale tijd die je hier doorbrengt is tussen de 4-5 uur, inclusief de 3,5 kilometer lange wandeling (enkele reis). Bezoek vervolgens de Gunnuhver Hot Springs, een groep actieve modderpoelen en stoomopeningen vernoemd naar ...

  Fantastische wandeling naar de vulkaan, prachtige omgeving. Onderweg naar de vulkaan vele tussenstops en uitleg over wat we zagen. Prachtig!

 • Reykjavík: vulkaanlavavelden, warmwaterbronnen en luchtlagune

  3. Reykjavík: vulkaanlavavelden, warmwaterbronnen en luchtlagune

  Ervaar alle actie bij de krater van de vulkaan zonder een steile wandeling in deze groepsreis vanuit Reykjavík, en ik verdien meer over de vulkaan van je ervaren gids.

  Reis naar het schiereiland Reykjanes om dit buitengewone gebied met veel activiteit op de grond te zien. Bekijk de stomende warmwaterbronnen, geothermische energie, vuurtorens, oude lava en verse lava van de uitbarsting bij Fagradalsfjall.

  Sluit de vulkaantour af met de optie om wat ontspanningstijd te hebben in de nieuwste spa in IJsland, The Sky Lagoon.

 • Reykjavík: actieve vulkaanwandeling en rondleiding door het schiereiland Reykjanes

  4. Reykjavík: actieve vulkaanwandeling en rondleiding door het schiereiland Reykjanes

  Stort je voor een once-in-life-time ervaring en wandel naar Geldingadalir om de hypnotiserende Fagradalsfjall-vulkaan te zien. Profiteer van het comfort van de ophaalservice en begin de reis naar de Geldingadalur-vallei. Bewonder onderweg de maanlandschappen en geologische wonderen van het schiereiland Reykjanes.

  Begin dan aan je wandeling van 1-1,5 uur (enkele reis) naar de dorre omliggende wildernis. Beleef echt avontuur en kom zo dicht mogelijk bij de rand van het steeds groter wordende lavaveld. Blik op de adembenemende fonteinen van vuur en levendige oranje rivieren van lava.

  Je ervaren gids maakt je avontuur veilig, informatief en plezierig, en geeft je de tijd om de vulkaan vanuit verschillende hoeken te verkennen en te bekijken. Vervolg ten slotte de tour en verken het schiereiland Reykjanes met zijn valleien die overlopen in de lava, zijn kale hoog...

 • Reykjanesbær: magische kerstwandeltocht

  5. Reykjanesbær: magische kerstwandeltocht

  Kom in de kerststemming tijdens deze begeleide wandeling in Reykjanesbær, IJsland. Bekijk samen met een professionele lokale gids de meest feestelijk versierde plekken en leer lokale kerstverhalen en legendes. Er kunnen magische dingen gebeuren tijdens de vakantie in Reykjanesbær. Bezoek de kerstsupermarkten, proef lokale kerstproducten en meer. Bereid je voor om betoverd te worden door de charmante kerstsfeer van Reykjanesbær, iets wat je alleen in deze tijd van het jaar kunt ervaren.

Sitemap Reykjanesbær

Wil je alle activiteiten in Reykjanesbær ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.