Reykjavík Escape

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Reykjavík Escape: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Genomen

1. Genomen

Jij en de groep of spelers zijn terug in de kindertijd waar je bent ontvoerd door een mysterieuze oude dame. Als je wakker wordt in een donkere en griezelige kinderspeelkamer, besef je dat er geen uitweg is en zit je in de val. Gelukkig heeft een klein meisje dat eerder uit deze kamer wist te ontsnappen, enkele aanwijzingen achtergelaten die je kunt ontdekken. Om te ontsnappen moet je uitzoeken wie deze mysterieuze vrouw is en waarom ze je heeft ontvoerd. Maar pas op - niets is wat het lijkt in de kamer, en in slechts 60 minuten moet je je een weg banen door allerlei puzzels, hersenkrakers en raadsels die al dan niet helpen bij het vinden van je weg naar vrijheid. Kun jij uit de kamer ontsnappen voordat de oude dame terugkeert? Je lot staat op het spel en de klok tikt door!

...
Reykjavik: ontsnapping uit de gevangenis van 1 uur

2. Reykjavik: ontsnapping uit de gevangenis van 1 uur

Geniet van een opwindend avontuur dat je puzzelvaardigheden in Reykjavik test. Betreed een echte gevangeniscel en kijk of je in minder dan een uur kunt ontsnappen! Stel je voor dat je door een crimineel meesterbrein bent veroordeeld voor moord en vervolgens ter dood bent veroordeeld terwijl je opgesloten zit in een gevangenis met maximale beveiliging. Je kreten van onschuld zijn op dove oren gevallen en de enige manier om jezelf te redden van executie is ontsnappen. Het duurt precies een uur voordat de bewakers hun rondes maken en de gevangenen controleren. Dit is uw kans en uw laatste kans om uzelf te redden vóór de uitvoering. Uitbreken is niet eenvoudig en zal u en uw teamgenoten uitdagen op probleemoplossende vaardigheden en vindingrijkheid. Ontdek verborgen aanwijzingen, breek codes en los raadsels op voordat de bewakers arriveren. Je leven en bestemming is nu tegen het tikken van de klok.

...
De wetenschapper

3. De wetenschapper

Het gerucht gaat dat de wereldberoemde wetenschapper Dr. Cisco, die het werk van zijn leven heeft gewijd aan het vinden van een geneesmiddel voor kanker, heeft een formule geperfectioneerd met behulp van een zeldzame vorm van paddestoel. Je bent een team van medewerkers van een farmaceutisch bedrijf dat u orders in te breken in het kantoor van de wetenschapper en stelen zijn verbazingwekkende ontdekking heeft gegeven. Breken in de wetenschappers kantoor, leiden tot een stil alarm systeem dat niet alleen waarschuwt de politie, maar ook sloten de deuren trapping je binnen. Met nog 60 minuten te sparen, je team is nu in ernstige problemen en een verwoede zoektocht naar de formule en een uitweg begint. Kun je de formule en ontsnappen aan de wetenschappers kantoor? De politie sluiten in op u en de tijd dringt! De fun aangewakkerd uitdaging vindt plaats in "Reykjavik Escape".

...
De kater

4. De kater

Een ontsnappingsspel is een indooractiviteit waarbij een kleine groep vrienden, collega's of familie wordt opgesloten in een kamer vol mysteries, puzzels en raadsels. De groep moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en alle puzzels op te lossen met als hoofddoel om uit de afgesloten ruimte te ontsnappen. De kater: Gisteravond ging je met een paar vrienden de stad in, maar na de eerste toast aan de bar was het een totale black-out! Je wordt wakker in een vreemde hotelkamer zonder herinneringen aan gisteravond, waar je heen ging of wat je deed. Hoe erg het ook is, de situatie wordt erger als je ontdekt dat de deuren op slot zijn en je opgesloten zit in de kamer. Om eruit te komen, moet je opnieuw traceren en precies uitzoeken wat je gisteravond hebt gedaan - veel succes met die! Durf jij de uitdaging aan? Je hebt 60 minuten. Deze activiteit is voor 4 tot 12 personen.

...

Sitemap Reykjavík Escape

Wil je alle activiteiten in Reykjavík Escape ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.