Kies data

Reykjavík Escape

Reykjavík Escape: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: ontsnapping uit de gevangenis van 1 uur

1. Reykjavik: ontsnapping uit de gevangenis van 1 uur

Geniet van een opwindend avontuur dat je puzzelvaardigheden in Reykjavik test. Betreed een echte gevangeniscel en kijk of je in minder dan een uur kunt ontsnappen! Stel je voor dat je door een crimineel meesterbrein bent veroordeeld voor moord en vervolgens ter dood bent veroordeeld terwijl je opgesloten zit in een gevangenis met maximale beveiliging. Je kreten van onschuld zijn op dove oren gevallen en de enige manier om jezelf te redden van executie is ontsnappen. Het duurt precies een uur voordat de bewakers hun rondes maken en de gevangenen controleren. Dit is uw kans en uw laatste kans om uzelf te redden vóór de uitvoering. Uitbreken is niet eenvoudig en zal u en uw teamgenoten uitdagen op probleemoplossende vaardigheden en vindingrijkheid. Ontdek verborgen aanwijzingen, breek codes en los raadsels op voordat de bewakers arriveren. Je leven en bestemming is nu tegen het tikken van de klok.

Reykjavik: de Bankoverval Escape Room-ervaring

2. Reykjavik: de Bankoverval Escape Room-ervaring

De bank sluit hun filiaal. Klanten geven hun kluissleutels terug en halen hun waardevolle spullen op voordat de kluisjes worden vernietigd. Een medewerker van de bank weet dat een van de meest waardevolle postzegelverzamelingen in IJsland in een van de kluisjes ligt, omdat de eigenaar nog niet is komen opdagen om het op te halen. Hij heeft alles voor je voorbereid om binnen te komen, de postzegelverzameling te stelen en snel weer weg te gaan. Kun jij de postzegelverzameling stelen en uit de bank komen voordat je argwaan wekt?

Reykjavik: The Scientist Escape Room Game

3. Reykjavik: The Scientist Escape Room Game

Het gerucht gaat dat de wereldberoemde wetenschapper Dr. Cisco, die het werk van zijn leven heeft gewijd aan het vinden van een geneesmiddel voor kanker, heeft een formule geperfectioneerd met behulp van een zeldzame vorm van paddestoel. Je bent een team van medewerkers van een farmaceutisch bedrijf dat u orders in te breken in het kantoor van de wetenschapper en stelen zijn verbazingwekkende ontdekking heeft gegeven. Breken in de wetenschappers kantoor, leiden tot een stil alarm systeem dat niet alleen waarschuwt de politie, maar ook sloten de deuren trapping je binnen. Met nog 60 minuten te sparen, je team is nu in ernstige problemen en een verwoede zoektocht naar de formule en een uitweg begint. Kun je de formule en ontsnappen aan de wetenschappers kantoor? De politie sluiten in op u en de tijd dringt! De fun aangewakkerd uitdaging vindt plaats in "Reykjavik Escape".

Reykjavik: The Dollhouse Private Escape Room-ervaring

4. Reykjavik: The Dollhouse Private Escape Room-ervaring

Een escape game is een indoor activiteit waarbij een kleine groep vrienden, collega's of familie wordt opgesloten in een kamer vol mysteries, puzzels en raadsels. De groep moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en alle puzzels op te lossen met als hoofddoel om te ontsnappen uit de afgesloten kamer.

Reykjavik: Escobar Private Thema Escape Room-ervaring

5. Reykjavik: Escobar Private Thema Escape Room-ervaring

Een escape game is een indoor activiteit waarbij een kleine groep vrienden, collega's of familie wordt opgesloten in een kamer vol mysteries, puzzels en raadsels. De groep moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en alle puzzels op te lossen met als hoofddoel om te ontsnappen uit de afgesloten kamer. Je hebt besloten om van de gelegenheid gebruik te maken terwijl hij afgeleid is en in te breken in een van zijn onderduikadressen waar je weet dat je waardevolle spullen kunt vinden. Een simpele overval verandert in een nachtmerrie wanneer de deur achter je op slot gaat en de waardevolle spullen nergens te bekennen zijn.

Reykjavík: The Mafia Escape Game

6. Reykjavík: The Mafia Escape Game

Een escape game is een indoor activiteit waarbij een kleine groep vrienden, collega's of familie wordt opgesloten in een kamer vol mysteries, puzzels en raadsels. De groep moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en alle puzzels op te lossen met als hoofddoel om uit de afgesloten kamer te ontsnappen. Je bent door een Noors kunstmuseum naar het huis van de Godfather gestuurd om het beroemde schilderij Madonna van Edvard Munch terug te krijgen. De museumdirecteuren denken dat de Godfather het heeft gestolen. Je breekt in op het enige moment dat je zeker weet dat er niemand in het gebouw is, om 11 uur op zondagochtend. The Godfather heeft de hele familie bij zich in de kerk. Als je het gebouw binnenkomt, gaat de deur achter je op slot en heb je dus maar 60 minuten om het schilderij te vinden en te ontsnappen!

Reykjavik: Happy Hour Escape Room

7. Reykjavik: Happy Hour Escape Room

Een escape game is een binnenactiviteit waarbij een kleine groep vrienden, collega's of familie wordt opgesloten in een kamer vol mysteries, puzzels en raadsels. De groep moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en alle puzzels op te lossen met als hoofddoel om te ontsnappen uit de afgesloten kamer. Je superrijke vriend heeft je uitgenodigd voor een concert met The Weeknd! Voordat het concert begint, wordt u uitgenodigd in een VIP-ruimte in de concertzaal. Je realiseert je al snel dat je opgesloten zit en dat je allerlei puzzels moet oplossen om het concert te bereiken dat over slechts 60 minuten begint.

Overzicht activiteiten in Reykjavík Escape

Wil je alle activiteiten in Reykjavík Escape ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.