Reykjavik
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Reykjavik

Wil je alle activiteiten in Reykjavik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Deze ervaring werd aanbevolen door onze gastheer in hun appartementinformatiemateriaal. Het werd ook door anderen genoemd tijdens een rondleiding die we namen. Wat echter de deal bezegelde, was een aanbeveling van een taxichauffeur die ons uitreed voor een pre-flight Covid-test. We vroegen hem welke dingen hij voorstelde die we zeker rond Reykjavík deden. Fly Over Iceland was zijn eerste antwoord en we kochten die dag kaartjes! Het was een mooie wandeling naar deze evenementenlocatie en we hebben enorm genoten van de show. Het was leerzaam en onderhoudend en zeer goed gedaan. De eerste delen werden staand gepresenteerd en het zittende deel was zowel leuk als adembenemend. Daarna was de lunch in een werfrestaurant een perfecte afsluiter. We aten in een restaurant met het label het oudste restaurant in Reykjavik, dat geen rijen had en heerlijk was.

Het eerste deel was ok, maar je denkt dat dit niet zo goed zal zijn als ik dacht ... tweede deel was briljant, effecten geweldig en ik voelde me op een leuke manier behoorlijk emotioneel ..... derde en laatste deel wowsers ik vond het absoluut fantastisch nog nooit zoiets meegemaakt waarvan ik denk dat het er in elk land een fantastisch idee zou moeten hebben, ik had echt het gevoel dat ik over IJsland vloog

Mooie paarden en landschap. Deskundige, vriendelijke en geduldige gidsen (Alisha en Sarah). Ik raad ten zeerste aan. Er was geen optie om een transfer toe te voegen bij het boeken via Get Your Guide, maar hun team reageerde zeer snel en nam contact op met de lokale partner om een handige ophaalservice te regelen. Uitstekende communicatie.

De paarden waren echt geweldig voor beginners, terwijl ze anders waren voor ervaren ruiters.

Geweldige klantenservice... paarden zijn schattig maar stiekem :)... heel leuk