Reykjavik
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Reykjavik Citycards: Onze meest aanbevolen

  • Reykjavík City Card

    1. Reykjavík City Card

    Je verkent de noordelijkste hoofdstad van de wereld in je eigen tempo met een Reykjavik City Card en ontdekt tientallen dingen om te zien en te doen. Je ervaart de bruisende energie van een kosmopolitische stad, de donderende thermische energie van de grond onder je voeten en de serene sfeer van het omringende landschap. Van de avant-garde tot de historische, galerijen van Reykjavik, musea en theaters ondersteunen een levendige en verfijnde artistieke scène, samen met jaarlijkse festivals, speciale tentoonstellingen en podiumproducties die de culturele kalender het hele jaar door houden. Je profiteert van gratis toegang tot een grote selectie musea en galerieën, toegang tot alle geothermische zwembaden in de stad en gratis, onbeperkt reizen per bus binnen de hoofdstad. Daarnaast biedt de kaart een gratis veerboot naar het eiland Viðey, plus kortingen op diensten, rondleidingen en winke...

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 47 beoordelingen

De moeite waard om de stad in te nemen?

Gebruikte deze kaart om toegang te krijgen tot de bussen, de zwembaden en de dierentuin. Het was absoluut een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar elke keer dat we het gebruikten, werden we uitgedaagd. Hoewel sommige buschauffeurs niet wisten wat de kaart was, lieten ze ons wel door! Ik zou aanraden om het geprinte ticket te krijgen als je geen zin hebt om te discussiëren met wat je probeert te betalen elke keer dat je ergens heen gaat!

Makkelijk te organiseren, maar je moet nog steeds naar het stadhuis gaan om de kaart te halen

De musea en galerijen op de lijst waren niet helemaal degene die ik wilde zien. Je moet behoorlijk wat in de bus stappen om het de moeite waard te maken. Maar het is praktisch, anders heb je de juiste wijziging nodig. Het is ok.