Meer foto's

Vanaf € 115 per persoon

Dagtour zuidkust en vulkanen van IJsland

Product ID: 22480
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Voor je hotel om 8:30 uur.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Rijd langs IJslands dramatische zuidkust
  • Bekijk de Seljalandsfoss- en Skógarfoss-watervallen
  • Raak de Sólheimajökull-gletsjer aan
  • Bezoek het dorp Vík
  • Zie de zwarte vulkanische zandstranden bij Reynisfjara
Overzicht
Maak een mooie trip langs de zuidkust van IJsland om de geologische schoonheid van het land te zien tijdens een tour van een hele dag. Bekijk beroemde vulkanen, watervallen, gletsjers en zwarte zandstranden. Reis met een klein, intiem gezelschap.
Wat te verwachten
De Zuid-kust van IJsland heeft zoveel te bieden. We beginnen met het rijden in zuidelijke richting op Highway 1 en zal de geologie van IJsland uit te leggen als we rijden. We zullen laten zien u veel van de prachtige en spannende plaatsen die in IJsland zijn ontstaan ​​in zowel het verleden als het heden.

We stoppen en kijken naar de prachtige watervallen van Seljalandsfoss en Skógafoss, en dan zul je zien van een afstand de meest beroemde vulkanische gletsjer Eyjafjallajökull IJsland die uitbrak in de zomer van 2010.

Onze volgende bestemming is het stadje Vik, waar we een langere stop zal nemen om te genieten van een goede lunch en een bezoek aan de plaatselijke wol winkel voordat we het hoofd terug. Op de terugweg naar aanleiding van de kustlijn, rijden we naar een mooie zwarte zandstrand genaamd Reynisfjara.

Daar kunt u dicht bij de basaltische rotspilaren dat je zag van je lunch tafel in Vik, en zie ook de macht die de zee op het land en de prachtige prints laat op het landschap.

Vervolgens bezoeken we Dyrhólaey, dat is de thuisbasis voor enkele duizenden papegaaiduikers die komen elke zomer om te broeden. (Dyrhólaey geldt conservering bij een deel van het jaar, waardoor dit tegen unavailable).

Nadat we de prachtige kustlandschap hebben opgenomen, en die veel foto's, gaan we richting de gletsjer Sólheimajökull. U zult zich rijden naar de rand van de gletsjer en krijgen aan te raken.

Na een hele dag touring, is het tijd om terug te keren naar Reykjavik, die bij ons prachtige beelden en herinneringen uit de zuidkust van IJsland, een plek die we zijn zeker dat je zal opnieuw een dag te bezoeken.
Inbegrepen
  • Vervoer van en naar de hotels en pensions in het gebied rond Reykjavik.
  • Lunchpauze
Niet inbegrepen
  • Maaltijden
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
• Je wordt 30 minuten voor de tour bij je hotel opgehaald. Zorg dat je om 08:30 uur in de lobby of bij de voordeur van je hotel bent.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (189 Beoordelingen)

Georganiseerd door

IG Tours

Product ID: 22480