Reykjavik Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Reykjavik

Bekijk alle Dagtrips in Reykjavik
Bekijk alle 352 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Groeps taxi rit naar prachtig noorderlicht

Onze avond was zeer geslaagd gezien we het noorderlicht uitgebreid en mooi konden aanschouwen. Dit is echter de verdienste van de natuur en het zéér gunstige weer die dag. Los van onze ingeloste verwachtingen (noorderlicht aanschouwen was het doel), zijn we van mening dat dit geen 'guided' tour is. Het is een taxi rit naar een donkere plek buiten de stad waar je het noorderlicht en de sterrenhemel heel erg mooi kan zien. De gids was echt slecht. De dame was wel sympathiek maar zenuwachtig en onbekwaam. Ze heeft enkele ludieke dingen over haar privé leven verteld maar kon verder quasi niks interessants vertellen, ook niet over het noorderlicht zelf. Over de sterren hebben we niets gehoord. De sterrenkijkers e.d. die aangeboden worden in de beschrijving hebben we niet gezien. De uitgeleende tablet stelt niets voor. Er reist een 'professionele' fotografe mee die matige foto's maakt, die men nadien op Facebook kan afhalen. Los van dit alles is het de taxi rit qua prijs misschien wel waard.

Vanuit Reykjavik: Noorderlicht & sterren Beoordeeld door Anoniem, 09-10-2018

Genoten van het constant afwisselende landschap met top gids&chauffeur

Wat een fantastische adembenemende ervaring van IJsland opgedaan onder begeleiding van een zeer vriendelijke goedlachse gids, die veel van de beziens- en wetenswaardigheden in goed verstaanbaar Engels over IJsland wist te vertellen, menig verhaal over Trollen en Elfen en Sage over IJsland van haar gehoord! Tevens werd de bus bestuurd door een ervaren chauffeur, die ons veilig doch voortvarend door en naar Zuid IJsland heeft gereden! Een begeleide tour valt en staat tenslotte onder proffesioneler begeleiding van een goede gids en chauffeur!! Alles tot in de puntjes geregeld door jullie organisatie GetYourGuide !

Vanuit Reykjavik: dagtour naar het Zuiden van IJsland Beoordeeld door J.A.C., 02-07-2019

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids!

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids! Hij stopte naast alle bezienswaardigheden ook regelmatig tussendoor op mooie locatie voor een versnapering. Het was een topdag. Door het mooie weer genoten wij extra van het landschap en de uitstapjes. Goed geregeld. Een aanrader !

Van de ene prachtige highlight naar de volgende: top !

Zeker de moeite om te doen, met veel verschillende highlights. Enig minpunt: de transfer van- en naar het hotel was niet inbegrepen. Onbegrijpelijk dat een dergelijk toer zonder ophalen verkocht wordt. Goed opletten dus e, best een tour kiezen waar dit wel voorzien is.

vanuit Reykjavik: South Coast Classic dagtour Beoordeeld door Anoniem, 07-08-2019

We hebben genoten van de mooie natuur en zichten.

De begeleiding van zowel de tour guide als de buschauffeur waren uitzonderlijk. We hebben noch nooit zo’n begeleiders gehad die hun werk met vol overtuiging doen. De gids was Darren en de chauffeur Obi-Wan.

Vanuit Reykjavik: dagtour Gouden Cirkel Beoordeeld door Tom, 07-06-2019