Snæfellsnes National Park Full-Day Tour van Reykjavik

Product ID: 58325
Gecertificeerd

Vanaf € 191 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits

Ophaalservice

Pick-up is verkrijgbaar bij hotels en pensions in het grotere gebied van Reykjavik. Pick-up is gepland op 30 minuten voor vertrek tour.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het charmante dorpje Arnarstapi
  • Verken een 8000-jaar oude grot 35 meter onder het aardoppervlak
  • Bewonder het spectaculaire landschap van het schiereiland Snæfellsnes
Overzicht
Bezoek de prachtige Snæfellsnes schiereiland aan de westkant van IJsland. In aanvulling op het nationale park zie je het dorp Arnarstapi, een wandeling over dramatische landschap, en genieten van een lunch bij het water. Neem in grotten, watervallen,…
Wat te verwachten
Gedurende deze hele dag (10 uur) excursie vanuit Reykjavik reis je langs het schiereiland Snæfellsnes en door de Snæfellsjökull National Park.

Stoppen om te genieten van het kleine dorpje Arnarstapi en maak een wandeling door het ruige en dramatische landschap te Hellnar te lunchen in een café aan de oever.

Bezoek de Vatnshellir grot en volg het pad van de lavastroom, ongeveer 200 meter in de grot en 35 meter onder de oppervlakte. Vergapen aan de prachtige kleuren en de lava formaties in de 8000 jaar oude grot.

Met een aantal extra haltes langs de route vindt u een goede algemene gevoel van de magische invloed van de Snæfellsjökull gletsjer te krijgen.
Inbegrepen
  • Overdrachten door bus
  • Engels sprekende lokale gids tijdens de grot exploratie
  • Gear die nodig zijn voor de grot bezoek
  • Tour begeleiding
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
Tours hebben zowel het Engels en het Duits sprekende gidsen. Merk op dat de Duits sprekende gids is alleen beschikbaar op maandag.

Pick-ups begint 30 minuten voor vertrek tour. Even geduld aub buiten uw hotel of pension voor de bus. Zorg ervoor dat uw hotel door te geven op voorhand.

Als alternatief kunt u uw eigen weg naar de Gray Line Bus Terminal op Holtagarðar, Holtavegur 10, 104 Reykjavík maken. Gelieve te komen op ten minste 15 minuten vóór de tour vertrek vermeld op uw voucher voor check-in.

Houdt u er rekening mee dat de korting voor kinderen en jongeren is een familie korting, en geldt voor maximaal 2 kinderen / jongeren per elke betalende volwassene.

Vanaf € 191 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (6 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Iceland Excursions - Gray Line Iceland

Product ID: 58325