Reykjavik
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Reykjavik Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

1. Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

Reykjavik is een moderne, hippe en progressieve stad die tegelijkertijd dicht bij de natuur staat. Daardoor combineert deze het beste van beide werelden. Het is een magische plek om te bezoeken. Je ticket voor 24 of 48 uur geeft je toegang tot de stad door middel van een hop on, hop off-tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja kijkt uit over de noordelijkste hoofdstad. Op zonnige dagen verschijnt de mystieke gletsjer Snaefellsjokull kristalhelder en lichtblauw aan de westelijke horizon. Bekijk plekken zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de National Gallery of Iceland, de Hallgrímskirkja en de thermale baden en spa van Laugardalur. De tour komt langs de volgende haltes:  1- Concert- en Congrescentrum Harpa  2 - De oude haven 3 - Viking Maritiem museum 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Lækjargata 7 - Laugavegur winkelstraat 8 - Reykjavik Kunstmuseum 9 - Hallgrímskirkja 10 - Busstation BSÍ 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Vallei van Laugardalur 15 - Skarfabakki-haven (alleen in de zomer) 16 - Hofdi-huis

...
De Golden Circle & Hop on - Hop off combi-deal

2. De Golden Circle & Hop on - Hop off combi-deal

Maak kennis met de IJslandse natuur en de stad Reykavík. Deze combo-deal begint met een 8-uur durende Golden Circle, waar je drie van de beroemdste bezienswaardigheden van IJsland bezoekt en leert over het kweken van pesticidenvrije tomaten met geothermisch water, en daarna kun je Reykjavík op je eigen gemak gaan verkennen op de Reykjavík Sightseeing Hop Op Hop Off-bus. In het geothermische gebied van Geysir kun je de geiser Strokkur elke 4-8 minuten een kolom water tot 30 meter de lucht in zien schieten. De Gullfoss-waterval is een trapsgewijze waterval, gecreëerd door de gletsjerrivier Hvítá, en tuimelt en stort in een spleet van ongeveer 32 m diep. Bezoek het historische en geologische wonder Þingvellir National Park, waar de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen met een snelheid van enkele centimeters per jaar uit elkaar trekken. Bezoek daarnaast het Friðheimar glastuinbouwcentrum, waar je leert over de magie achter het kweken van heerlijke, pesticidevrije tomaten met behulp van aardwarmte die IJsland in overvloed heeft. Kom 's middags terug in Reykjavík. U kiest de datum en tijd waarop u Reykjavík wilt gaan verkennen in onze Reykjavík Sightseeing Hop On - Hop Off bus.

...

Sitemap Reykjavik

Wil je alle activiteiten in Reykjavik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

De hop on, hop off-tour was geweldig. Fantastisch om de stad te zien. Alleen hadden we extreme kou -15 graden, wind en sneeuw. Het was erg koud op de tweede verdieping omdat het dak niet luchtdicht was. De voorstoelen zijn bedekt met sneeuw en de bovenste stoelen zijn allemaal een beetje nat. Het is raadzaam om waterdichte kleding te dragen.

Mensen waren erg vriendelijk en het was geweldig om de stad te zien en dan te kunnen uitstappen en lopen naar de dingen die je wilde zien, wachtend tot de bus weer instapte. Het enige dat ruw was, was de wind en dat is niet de schuld van iemand, dus wees voorbereid op serieuze winden hier!!

We hadden voor zondag al een ticket bij jullie geboekt. Ook gistermorgen nog een ticket bij de bus gekocht. Helaas werd ons niet verteld dat we korting kregen als we al een kaartje een dag eerder hadden gekocht. Jammer hadden we 10% korting gekregen. Verder was de bus heel goed

Geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om te doen, geeft je de kans om eerst de stad te zien en dan weer rond te gaan en te beslissen waar je naar wilt kijken. Ophalen / afzetten bij de haltes om de 30 minuten of zo.