Kies data
Reykjavik

Hop on, hop off

Reykjavik Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

1. Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

Reykjavik is een moderne, hippe en progressieve stad die tegelijkertijd dicht bij de natuur staat. Daardoor combineert deze het beste van beide werelden. Het is een magische plek om te bezoeken. Je ticket voor 24 of 48 uur geeft je toegang tot de stad door middel van een hop on, hop off-tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja kijkt uit over de noordelijkste hoofdstad. Op zonnige dagen verschijnt de mystieke gletsjer Snaefellsjokull kristalhelder en lichtblauw aan de westelijke horizon. Bekijk plekken zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de National Gallery of Iceland, de Hallgrímskirkja en de thermale baden en spa van Laugardalur. De tour komt langs de volgende haltes:  1- Concert- en Congrescentrum Harpa  2 - De oude haven 3 - Viking Maritiem museum 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Lækjargata 7 - Laugavegur winkelstraat 8 - Reykjavik Kunstmuseum 9 - Hallgrímskirkja 10 - Busstation BSÍ 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Vallei van Laugardalur 15 - Skarfabakki-haven (alleen in de zomer) 16 - Hofdi-huis

De Golden Circle & Hop on - Hop off combi-deal

2. De Golden Circle & Hop on - Hop off combi-deal

Maak kennis met de IJslandse natuur en de stad Reykavík. Deze combo-deal begint met een 8-uur durende Golden Circle, waar je drie van de beroemdste bezienswaardigheden van IJsland bezoekt en leert over het kweken van pesticidenvrije tomaten met geothermisch water, en daarna kun je Reykjavík op je eigen gemak gaan verkennen op de Reykjavík Sightseeing Hop Op Hop Off-bus. In het geothermische gebied van Geysir kun je de geiser Strokkur elke 4-8 minuten een kolom water tot 30 meter de lucht in zien schieten. De Gullfoss-waterval is een trapsgewijze waterval, gecreëerd door de gletsjerrivier Hvítá, en tuimelt en stort in een spleet van ongeveer 32 m diep. Bezoek het historische en geologische wonder Þingvellir National Park, waar de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen met een snelheid van enkele centimeters per jaar uit elkaar trekken. Bezoek daarnaast het Friðheimar glastuinbouwcentrum, waar je leert over de magie achter het kweken van heerlijke, pesticidevrije tomaten met behulp van aardwarmte die IJsland in overvloed heeft. Kom 's middags terug in Reykjavík. U kiest de datum en tijd waarop u Reykjavík wilt gaan verkennen in onze Reykjavík Sightseeing Hop On - Hop Off bus.

  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Reykjavik

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Reykjavik?

Andere onmisbare dingen om te doen in Reykjavik:

Wat zijn de beste Hop on, hop off-tours in Reykjavik?

Welke Hop on, hop off-tours in Reykjavik nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Hop on, hop off-tours in Reykjavik nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Reykjavik

Wil je alle activiteiten in Reykjavik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Goede kleine rit rond Reykjavik. De stad heeft eigenlijk niet veel te zien. Het is dus zeker de beste manier om snel en efficiënt een volledige "kijk" te hebben op bijna alles in de stad. Chauffeurs waren aardig. Ging naar elke halte. De audiogids was erg informatief, zoals bij de meeste Hop On-tours. We hebben de bus inderdaad ontmoet bij "Stop 1" de Harpa (groot 3D-kijkend glazen gebouw aan de waterkant.) We kregen een kaart en oortelefoons om in te pluggen. We hebben genoten.

Mensen waren erg vriendelijk en het was geweldig om de stad te zien en dan te kunnen uitstappen en lopen naar de dingen die je wilde zien, wachtend tot de bus weer instapte. Het enige dat ruw was, was de wind en dat is niet de schuld van iemand, dus wees voorbereid op serieuze winden hier!!

Geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om te doen, geeft je de kans om eerst de stad te zien en dan weer rond te gaan en te beslissen waar je naar wilt kijken. Ophalen / afzetten bij de haltes om de 30 minuten of zo.

Excursie en combi para pocas personas excelente. Lugares excepcionales y guia (Jonas) excepcional también. De alt profesionalismo

Reykjavik is geen wereldstad, dus verwacht geen wonderen.