Dagtocht

Vanuit Reykjavik: expresstour Gouden Cirkel + ophaalservice

Activiteitenaanbieder: Gray Line Iceland

Vanuit Reykjavik: expresstour Gouden Cirkel + ophaalservice

Activiteitenaanbieder: Gray Line Iceland

Vanaf € 70 per persoon

In een middag bezoek je de opwindendste natuurverschijnselen die IJsland te bieden heeft: Þingvellir, Gullfosswaterval en Geysir – de Gouden Cirkel.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 6.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice vanaf je hotel of de cruisehaven. Wegens verkeersbeperkingen in het stadscentrum kan het zijn dat je met eigen vervoer naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt moet komen.

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Nationaal Park Þingvellir
 • Ga naar de warmwaterbron in de buurt van Geysir
 • Bezichtig de Gullfosswaterval
Volledige beschrijving

Begin aan een rondleiding door de beroemde Gouden Cirkel van IJsland vanuit Reykjavik. Bewonder de unieke landschappen van Thingvellir en de adembenemende Gullfoss-waterval. Zie het spuitende warmwaterbrongebied rond Geysir.

Bezoek Þingvellir National Park (Engels: Thingvellir), waar het IJslandse parlement Alþingi werd opgericht in het jaar 930. In 2004 werd Thingvellir National Park toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst en is nu een van de 800 plaatsen in de wereld die zijn gehonoreerd door Unesco. Bekijk daarna de Gullfoss-waterval en het spuitende warmwaterbrongebied rond Geysir en Strokkur. Hoewel deze reis een expresreis is, kunt u enkele van de bekendste historische bezienswaardigheden en natuurlijke fenomenen in het land ervaren.

Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten
 • Engelssprekende gids
 • Nationaal park Thingvellir
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Weersbestendige kleding
 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Geef uw hotel- of cruiseschipinformatie op op het moment van boeking
 • Wacht alstublieft bij het aangewezen ophaalpunt van uw hotel of bij het ontmoetingspunt van de cruisehaven en de shuttle van de tourleverancier komt u ophalen
 • Houd er rekening mee dat de korting voor kinderen en jongeren een gezinskorting is en geldt voor maximaal 2 kinderen of jongeren voor elke volledig betalende volwassene
 • Ophalen wordt aangeboden bij de meeste hotels in de omgeving van Reykjavik. Vanwege beperkingen op de bustoegang in Reykjavik moet je mogelijk naar een aangewezen ophaalpunt gaan
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 444 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Al met al geweldige ervaring! ! Onze gids was uiterst deskundig en heeft zeker veel toegevoegd aan onze dag! De bezochte sites waren absoluut prachtig en ik ben erg blij dat we ze hebben kunnen ervaren. Mijn enige ongenoegen was dat ik de tour met de hogere prijs koos omdat het ophalen van het hotel omvatte. Na het boeken kreeg ik te horen dat de bus niet zou kunnen ophalen en afzetten bij mijn hotel. In plaats daarvan moest ik afspreken bij een bushalte om opgehaald te worden door een bus en vervolgens over te stappen op een andere bus. Gelukkig was het geen lange wandeling naar de ophaal- / inleverplaats, maar als ik het van tevoren had geweten, had ik de goedkopere optie gekozen die geen hotelcollectie omvatte. Anders dan dit, was de tour geweldig!

Verder lezen

20 juli 2021

Over het algemeen leuk, maar ik wist niet wat ik op de bestemming kon verwachten en bij het eerste park werden we alleen gelaten, dus ik had geen richting en wist niet waar ik heen moest of wat ik moest zien. Een resultaat Ik denk niet dat ik een goede ervaring heb opgedaan en niet veel heb gezien. Moest ook de toiletten gebruiken en had niet genoeg tijd om te zien wat ik wilde zien nadat ik had uitgezocht waar ik heen moest.

Verder lezen

16 juli 2021

Wordt geteisterd door ijzig nat weer en wordt overweldigd door landschappen.

Toegegeven, het weer was erg ongunstig voor sightseeing, maar ik was onder de indruk van het landschap - betere geisers en watervallen in andere landen. Moest een hele tijd in de rij staan (in zeer koude winderige omstandigheden) terwijl 3 coaches (die dezelfde tour deden) één voor één werden geladen! Ticketcontroleproces moet worden verbeterd.

Verder lezen

3 september 2018

Product ID: 1295