IJsland: Noorderlicht Bustour vanuit Reykjavik

IJsland: Noorderlicht Bustour vanuit Reykjavik

Vanaf € 46 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Op verzoek is een pick up bij jouw hotel of jouw accommodatie in Reykjavik mogelijk. Geef deze informatie tijdens het reserveren door.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk de lichten van de Aurora Borealis
  • Ontsnap aan de felle lichten van Reykjavik voor een mooier uitzicht op het Noorderlicht
  • Leer meer over hoe en waarom de dansende lichten in de hemel te zien zijn
  • Warm je aan een warme drankje en snacks
Overzicht
Beleef een bijzonder natuurfenomeen tijdens een 4-uur durende bustour vanuit Ijsland. Laat het kunstmatig licht van Reykjavik achter je en ga op zoek naar het Noorderlicht (Aurora Borealis). Maak een stop om je te warmen aan warme drankjes en snacks.
Wat te verwachten
Vertrek vanuit Reykjavik om de dansende lichten van de Aurora Borealis te bekijken. Deze lichten staan ook bekend als het 'Noordericht'; een van de meest spectaculaire shows tijdens de wintermaanden.

Ga naar de plek waar de meteorologen voorspellen dat je het licht het beste kunt zien. Om de meest spectaculaire lichten te zien is het belangrijk dat er geen kunstlicht is. Luister naar informatie over hoe de Aurora Borealis ontstaat als resultaat van de gasdeeltjes in onze atmosfeer die samenkomen met geladen deeltjes van de atmosfeer van de zon.

De locaties die bezocht worden zijn per dag anders, maar je gaat naar een plek waar je de grootste kans hebt om het werk van moeder natuur te bewonderen. Omdat de tour afhankelijk is van de weersomstandigheden en er niet gegarandeerd kan worden dat het licht gezien wordt, ben je van harte welkom om gratis aan een andere noorderlichttour deel te nemen indien je de eerste keer niets ziet.
Inbegrepen
  • Tour met gids
  • Warme drankjes en snacks
Wat te onthouden
Omdat de tour afhankelijk is van het weer, en bezienswaardigheden niet gegarandeerd kunnen worden, mag je gratis deelnemen aan een andere noorderlichttour indien de lichten niet zichtbaar zijn. Indien je door jouw reisschema niet op een andere dag aan de dag kunt deelnemen, ontvang je een restitutie van GetYourGuide.

Vanaf € 46 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Bustravel Iceland

Product ID: 67019