Rondleiding

Middag paardrijden als een Viking

Activiteitenaanbieder: Íshestar Riding Tours

Middag paardrijden als een Viking

Activiteitenaanbieder: Íshestar Riding Tours

Vanaf € 132 per persoon

Ervaren ruiters kunnen zelf beleven hoe veelzijdig een IJslands paard is tijdens deze rit in Hafnarfjörður. Leer de verschillende gangen van het IJslandse paard en maak een mooie middagrit om het beschermde gebied Reykjanes te verkennen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, IJslands
Ophaalservice optioneel
Van hotels of aangewezen bushaltes alleen in Reykjavik; wach buiten of in je hotellobby om 11:30 uur. Als je in een privéappartement verblijft, wordt het dichtstbijzijnde afhaalpunt je per e-mail meegedeeld.
Kleine groep
Beperkt tot 12 deelnemers

Je belevenis

Highlights
 • Breng een dag door op het prachtige platteland buiten de plaats Hafnarfjörður
 • Leer de verschillende gangen van het IJslandse paard kennen
 • Rijd, draaf, draai en galoppeer om de veelzijdigheid van een Ijslander te ervaren
Volledige beschrijving
De Íshestar-stallen zijn gevestigd op het mooie platteland buiten de stad Hafnarfjörður, op 10 minuten rijden van Reykjavík. De faciliteiten en de omgeving bieden eindeloze mogelijkheden om te paardrijden, te wandelen en andere buitenactiviteiten te beoefenen. De manege verwelkomt individuen, gezinnen en iedere soort groep die wil genieten van het buitenleven. De Viking Tour Express-paardrij-excursie wordt het hele jaar door dagelijks aangeboden om 13:00 uur. Deze excursie van 5 uur wordt alleen aangeraden voor gevorderde ruiters. Ruiters moeten vertrouwd zijn met paardrijden en de controle kunnen behouden op elk tempo. De zuivere rijtijd is ongeveer 2,5 tot 3 uur, inclusief pauzes. De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. Alle gasten krijgen een warme overall, regenkleding, paardrijlaarzen en een helm op maat. Het personeel van Íshestar zorgt voor een paard dat bij je past, en waakt erover dat alle deelnemers veilig zijn. Let op: rugzakken, tassen en grote camera's mogen niet mee tijdens de rit, bij de manage zijn kluisjes waar je waardevolle spullen op kunt bergen. Let op: voor je eigen veiligheid mag je niet meedoen aan de rit als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Ook zwangere vrouwen mogen niet deelnemen vanwege eventueel letsel voor het ongeboren kind in geval van een ongeluk. Alle gasten doen vrijwillig mee aan de rit en stellen de gids op de hoogte van eventuele persoonlijke omstandigheden die de rit kunnen bemoeilijken. Als een groep tijdens de rit wordt opgedeeld, moeten ouders in dezelfde groep als hun kinderen blijven. Het maximale gewicht voor deelnemers is 110 kilogram.
Inbegrepen
 • Transfers van en naar de manege (als je die optie hebt geselecteerd)
 • Paardrijden zoals beschreven
 • Helm
 • Rubberen laarzen, regenkleding of een warme outfit voor de rit
 • Gids in het Engels en de Scandinavische talen (sommige gidsen spreken ook Duits en andere talen)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Sörlaskeið 26, 220 Hafnarfjörður Zorg dat je 30 minuten voor het vertrek van de tour bij het trefpunt aanwezig bent

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet vergeten mee te nemen

  • Zonnebril
  • Hoed
  • Handschoenen
  • Weersbestendige kleding

  Goed om te weten

  • Rijkleding (rijlaarzen, rijbroeken, jassen, caps, handschoenen, enz.) moet worden gewassen (40°C), chemisch gereinigd of gedesinfecteerd zijn voordat het IJsland binnenkomt. Gebruikte lederen uitrusting mag niet naar het land worden gebracht.
  • De plaatselijke reisorganisator behoudt zich het recht voor om routes, reisschema's of dienstregelingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen indien de noodzaak zich voordoet. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor verlies of schade vanwege vertragingen, gewijzigde aankomst- of vertrekvluchten of andere diensten, blessures, ziektes, ongelukken, stakingen, schade, nalatigheid, het weer, oorlogen of andere oorzaken die buiten de invloed van de lokale partner liggen. Alle dergelijke verliezen en uitgaven zijn de persoonlijke aansprakelijkheid van de reiziger. De geschatte afstand en duur van de excursies kan wijzigen en is afhankelijk van de staat van de weg of de weersomstandigheden.
  • Deze reis van 3 uur is alleen voor sterke intermediaire ruiters (diegenen die ongeveer 30 keer of meer hebben gereden). Ruiters moeten vertrouwd zijn met paardrijden en de controle kunnen behouden op elk tempo.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 52 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,9/5
  • Vervoer
   5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Absoluut fantastisch geluk en prachtige paarden. Soms kreeg ik echter het gevoel dat het iets was dat ze net deden. Mijn paard veranderde van gang zonder iets te doen en op speciale plaatsen. Anders was het absoluut perfect en ik denk dat iedereen gelukkig zal zijn. Goed niveau dat je gewend was aan ruiters.

  25 oktober 2019

  Amazing

  The perfect tour for experienced riders! You gallop and tolt nearly the whole time, meaning that you really get a feeling for how the horses move. Also, the animals seem really content with being ridden, and the people seem to really love the animals which is always great to see. I would book this again in a heartbeat!

  21 februari 2019

  Vertalen

  Super mooie rit voor gevorderde ruiters. Leuk gezelschap, goede uitleg hoe om te gaan met de geweldige paarden.

  24 juli 2020

  Product ID: 27393