Bekijk gallery
Wonders of Iceland biedt inzicht in de unieke natuur van IJsland. De geweldige tentoonstelling is ontstaan met behulp van de modernste technologieën en de beste museumcuratoren en technologen. Zie de eerste door mensen gemaakte ijsgrot ter wereld.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 60 minuten
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Geniet van de eerste indoor door de mens gemaakte ijsgrot ter wereld
  • Beleef een multimedia-expositie met details over de gekoesterde gletsjers van IJsland, hun onvoorziene toekomst en de effecten van het broeikaseffect.
  • Krijg het beste uitzicht in Reykjavík op het observatieplatform van 360°
Volledige beschrijving
Perlan is een uniek gebouw met een glazen koepel op de hoogste heuvel van Reykjavik. In Perlan kun je een bijzondere tentoonstelling bezoeken waarbij je meer te weten kunt komen over de wonderen van de IJslandse natuur, die je bij de tentoonstelling ook op een unieke en onvergetelijke manier kunt beleven.

Bezoekers voelen de kracht van vulkanen, aardbevingen en geothermale energie en zien een realistisch vormgegeven vogelklif van 10 meter hoog, compleet met allerlei vogel- en plantensoorten. Beleef de wonderen van de zee en kijk hoe de walvissen onder je voeten door zwemmen. Wandel door een echte ijsgrot van 100 meter lang die de eerste van zijn soort ter wereld is en kom meer te weten over de gletsjers van IJsland, hun droevige toekomst en de gevolgen van de opwarming van de aarde bij een geweldige interactieve tentoonstelling. Bezoekers kunnen de vele natuurwonderen van IJsland op één plek zien, voelen en beleven. Het is een perfecte eerste activiteit in IJsland, die geschikt is voor alle leeftijden. Op de vierde verdieping van Perlan ligt een uitkijkplatform dat de hele koepel omgeeft, bovenop de heetwaterreservoirs. Vanaf daar heb je geweldig uitzicht van 360° over Reykjavik en het omliggende gebied. Toegang tot het uitkijkplatform is bij het ticket voor de tentoonstelling Wonders of Iceland inbegrepen.

Na hun bezoek aan Wonders of Iceland en het uitkijkplatform kunnen gasten op de vierde verdieping souvenirs kopen Rammagerðin, een van de oudste souvenirwinkels van IJsland. Op de vijfde verdieping kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten en geweldig uitzicht in alle richtingen bij restaurant Út í bláinn en Kaffitar Café.
Inbegrepen
  • Toegang tot de tentoonstelling
  • Ticket voor het 360 °-uitkijkplatform over Reykjavik
  • Shuttle van Reykjavík naar Perlan

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Perlan Museum, Öskjuhlíð, 105 Reykjavík, IJsland

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Er is een gratis shuttle vanaf de Harpan Music Hall in hartje Reykjavík naar Perlan
• De bus is dagelijks werkzaam van 10:00 tot 17:30 uur, elke 30 minuten vanaf Harpan (bushalte 5)
• De rit naar Perlan duurt ongeveer 20 minuten
• De laatste shuttle van Perlan naar Harpan is om 17:50 uur
• Houd er rekening mee dat de dienstregeling gewijzigd kan worden vanwege verkeer, weer of andere onvoorziene omstandigheden
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 190 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,6/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,1/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

Perlan Museum

Product ID: 142371