Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Avontuur

Reykjavik: noorderlicht-fototour & Aurora Center-ticket

Activiteitenaanbieder: Northern Lights Bus

Reykjavik: noorderlicht-fototour & Aurora Center-ticket

Activiteitenaanbieder: Northern Lights Bus
Snel uitverkocht

Vanaf € 103 per persoon

Snel uitverkocht

Bezoek het Aurora Center van Reykjavik en ga met deskundige fotografiegidsen op reis om het iconische noorderlicht op camera vast te leggen in de meest pittoreske winterse achtergronden.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophalen is tussen 20.30 - 21.00 uur. Wacht buiten je accommodatie op je gids.

Je belevenis

Highlights
 • Zoek naar het noorderlicht in de magische noordelijke winter
 • Leer hoe u de beste foto's van het noorderlicht maakt
 • Luister naar de mythologie en wetenschap achter dit natuurwonder
 • Geniet van gratis toegang tot het Aurora Center in Reykjavik
 • Verwarm jezelf met een heerlijke kop warme chocolademelk
Volledige beschrijving
Zoek naar het noorderlicht op de meest pittoreske locaties in Reykjavik. Verken het Aurora Center voor een diepgaande inleiding tot dit unieke fenomeen en leer hoe u de lichten het beste kunt vastleggen met uw camera van vakkundig opgeleide gidsen. Begin de tour met een exclusief bezoek aan het Aurora Center Reykjavik om een voorproefje te krijgen van wat er later op de avond gaat komen. Laat u met behulp van interactieve en informatieve displays door uw gidsen kennismaken met de wetenschap, mythologie en geschiedenis achter de lichten. Stel je camera's vooraf in voor de reis die voor je ligt en ga verder naar de meest exclusieve locaties voor perfecte noorderlichtfoto's. Het team zal overdag hard werken om de perfecte sites te vinden op basis van de weergegevens voor die avond. Ontvang tijdens de tour hulp en begeleiding bij het fotograferen van het noorderlicht om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment mist om de aurora-lichten zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien maakt uw gids ook foto's om met de groep te delen. Blijf warm met warme chocolademelk en geniet van de prachtige winterse achtergrond van de opmerkelijke plekken tijdens de reis tijdens deze onvergetelijke fotografie-ervaring. Profiteer van een kleine groepsreis met maximaal 18 passagiers, zodat u een intieme ervaring krijgt en dat uw gids voldoende tijd heeft om iedereen te helpen.
Inbegrepen
 • Ingang Aurora Center Reykjavik
 • Warme drank
 • Live gids met professionele fotografie-ervaring
 • Foto's
 • Haal- en brengservice
 • Professionele camera
 • Winteruitrusting en kleding

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Warme kleding
 • Camera
 • Wandelschoenen

Goed om te weten

 • Het noorderlicht is een natuurlijk fenomeen en kan nooit worden gegarandeerd
 • Foto's geven de kleuren van het noorderlicht vaak sterker weer dan je met eigen ogen kunt zien
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  3/5
 • prijs / kwaliteit
  3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

-Chauffeur ging op weg naar een kijklocatie op afstand, maar stopte vroeg omdat de lichten al aangingen en hij geen kijktijd wilde verspillen (of misschien laten eindigen) door door te rijden. Goede keuze! -Bovendien waren we de enige groep op deze locatie, niet druk samen met mensen van verschillende andere minivans of bussen, wat het een goede ervaring maakte. - Bestuurder was zeer goed geïnformeerd, sprak interessant en informatief tijdens het rijden, maar overdreef nooit monologen. Hij beantwoordde vragen gezaghebbend zonder pedant te zijn en stond altijd open voor follow-ups. - Natuurlijk was er volop lekkere warme chocolademelk. :-) - Daarentegen betaalden mijn familie en ik voor een vergelijkbare tour (ander bedrijf) in Kiruna, Zweden, dat was een verschrikkelijke verspilling van tijd en geld! De chauffeur was volkomen oninformatief, fantasieloos en stil terwijl hij ons in een diepe mist van 4 uur in een grote cirkel van 4 uur reed. - Maar de Reykjavik-tour was een UITSTEKENDE e

Verder lezen

21 januari 2022

Het was van het eerste tot het laatste moment een goed afgeronde affaire. Kristen was een erg aardige, competente gids, van wie we veel hebben geleerd ... over het noorderlicht en over IJsland. De kleine groep was zo aangenaam en de plek om urenlang de lichten te bewonderen was gewoon adembenemend. Elk moment!

21 december 2021

All instructions given regarding collection were clear. The transport itself was clean and tidy and it was really nice having a smaller group. The tour guide ‘SMS’ was fantastic, he informed us on Icelands history and kept us updated on the weather etc throughout. The forecast was not promising on the day of our trip however after waiting at the spot for 30mins the northern lights appeared!! It was an amazing experience from start to finish. Highly recommend.

Verder lezen

24 november 2022

Vertalen

Product ID: 391322