Transfer

Keflavik Luchthaven (KEF): bustransfer van/naar Reykjavik

Activiteitenaanbieder: Reykjavik Excursions

Keflavik Luchthaven (KEF): bustransfer van/naar Reykjavik

Activiteitenaanbieder: Reykjavik Excursions
Gisteren 32 keer geboekt

Vanaf € 24 per persoon

Gisteren 32 keer geboekt

Stap aan boord van een gedeelde shuttlebustransfer tussen Keflavik Airport (KEF) en de BSI-busterminal of het centrum van Reykjavik. Profiteer van de gratis wifi en airconditioning.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 45 minuten - 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Chauffeur
Engels
Ophaalservice optioneel
Zoek naar een touringcar met het opschrift 'Flybus - Reykjavik Excursions'. Je wordt opgehaald door kleine bussen die toegang hebben tot geselecteerde hotels en aangewezen bushaltes. Mogelijk moet je bij de BSI-terminal overstappen van de kleine bus naar de grote shuttlebus naar de luchthaven. De begintijd verwijst naar de vertrektijd vanaf BSI-busterminal. Plan je ophaalservice 30 minuten voor de starttijd. Als je hotel niet per bus bereikbaar is, word je opgehaald bij de dichtstbijzijnde bushalte.

Belevenis

Highlights
 • Bespaar geld op dure taxi's en geniet van een betaalbare reis naar het stadscentrum
 • Profiteer van het ophalen of wegbrengen vanaf de BSI-busterminal of bepaalde hotels en bushaltes
 • Profiteer van vertrekken om de 30-45 minuten vanaf de luchthaven
 • Ontspan in een comfortabele shuttlebus met airconditioning en gratis wifi
Volledige beschrijving

Profiteer van een veilige en betrouwbare luchthaventransfer tussen Reykjavik Keflavik Airport (KEF) en je accommodatie in Reykjavik of de BSI-busterminal. Reis zonder zorgen, wetende dat je zitplaats in de bus gegarandeerd is en dat je niet lang op de service hoeft te wachten. Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden met hoge hygiënische normen. Kies een enkele reis van of naar de luchthaven, waarbij je zeker weet dat je service betrouwbaar en veilig is. Bespaar jezelf de moeite van het uitpuzzelen van het openbaar vervoer voor of na een lange reis. Uit milieuoverwegingen staat de stad Reykjavik in veel van haar straten geen grotere touringcars toe. Daarom kan het zijn dat je tijdens je transfer bij de BSI-busterminal moet overstappen van een grotere naar een kleinere bus. Het personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en geeft je ter plaatse alle informatie. Maak je geen zorgen over te lang wachten, want de bussen vertrekken 30-45 minuten na elke vlucht. Jij hoeft alleen nog maar te ontspannen en vanuit je comfortabele zitplaats te genieten van het uitzicht.

Inbegrepen
 • Enkele reis shuttlebus
 • Ophalen en afzetten
 • Airconditioning en wifi aan boord
 • 2 stuks bagage (23 kg) en 1 stuk handbagage per persoon
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Uit milieuoverwegingen staat de stad Reykjavik in veel van haar straten geen grotere touringcars toe Als je accommodatie zich in een van de niet toegankelijke straten bevindt, dan word je opgehaald of afgezet bij het dichtstbijzijnde busstation.
  • Toegestane bagage: twee standaardkoffers (23kg) per persoon en één klein handbagage-item
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 4708 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • Vervoer
   4,7/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,7/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Goed systeem. Er wordt gewacht tot de bus grotendeels vol is. Vriendelijke chauffeur. Let er wel op dat je je ticket moet upgraden als je ook naar je hotel gebracht wil worden met een kleiner busje. Dit kan ter plekke in de bus nog betaald worden (ongeveer €15 voor 2 personen). Overstappen ging erg vlot.

  14 november 2022

  De bus was snel gevonden. Fooien zijn zowel in de aankomsthal als op straat verkrijgbaar. De vriendelijke chauffeur laadde onze bagage. Het meisje - de vertegenwoordiger van het bedrijf merkte vouchers op. Op het BSI-busstation werd de voucher ingewisseld voor 2 blauwe tickets (ons hotel ligt in het centrum, in het voetgangersgebied). De shuttlechauffeur laadde onze tassen en we waren er al snel. Een probleem. De shuttlechauffeur sprak geen Engels en als mijn man onze route niet aan de telefoon had gevolgd, zouden we naar niemand weten waarheen zijn gebracht. Maar ik schreeuwde op tijd en we werden afgezet.

  Verder lezen

  11 augustus 2022

  Zoals gepland bij het verlaten van de luchthaven van Keflavik om 2 uur 's nachts vonden we gemakkelijk de bus voor de transfer naar Reykjavik, maar we moesten wachten tot deze vol was voor vertrek en dit duurde minstens een half uur om te wachten, waardoor we onze aankomst bij onze aankomst vertraagden. accommodatie. Het was beter geweest als we het van tevoren hadden geweten, zodat we ons anders konden organiseren.

  Verder lezen

  9 augustus 2022

  Product ID: 400146