Reykjavik
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Reykjavik Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

 • Reykjavik: FlyOver Iceland-ervaring

  1. Reykjavik: FlyOver Iceland-ervaring

  Hang met je voeten bengelend voor een 20 meter groot, rond scherm terwijl een film om je heen je meeneemt op een spannende reis over IJsland. Vlieg over land, zee en ijs. Beweeg met de arctische wind. Dit is een meeslepende vliegervaring. De rit maakt gebruik de modernste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Speciale effecten, inclusief van wind, nevel en geuren, worden gecombineerd met de beweging van de rit om een onvergetelijke ervaring te creëren.  Voordat jouw vlucht begint, neemt trol en verhalenverteller Sú Vitra je mee op twee unieke avonturen die je verbeelding zullen aanspreken met verhalen over IJsland, de bevolking en de natuurlijke krachten die er werkzaam zijn. Ritten beginnen gedurende de openingstijden ongeveer elke 15 tot 20 minuten. De gehele ervaring duurt ongeveer 35 minuten, inclusief de 8,5 minuten van de rit.

 • Perlan: Áróra - Planetariumshow van Northern Lights

  2. Perlan: Áróra - Planetariumshow van Northern Lights

  Ervaar een planetarium van wereldklasse, het eerste in zijn soort in IJsland. Áróra - De Northern Lights Planetarium Show is gebouwd in een van de warmwatertanks van Perlan en beschikt over een ultramoderne 8k-projectie en 7.1 surround sound-systeem. Áróra is een kunstwerk dat de meest beruchte schrijvers, muzikanten en fotografen van IJsland samenbracht. Ga op reis door het unieke landschap van IJsland en bekijk het noorderlicht zoals je ze nog nooit hebt gezien. Reis door tijd en ruimte om de wetenschap achter het mysterie te begrijpen en de verhalen die al millennia lang worden geloofd.

 • IJsland: Game of Thrones-rondleiding van hele dag

  3. IJsland: Game of Thrones-rondleiding van hele dag

  Bewonder de adembenemende landschappen van IJsland, gebruikt als filmlocaties in de spannende televisieserie 'Game of Thrones'. Ervaar de indrukwekkende kloof bij Þingvellir — thuisbasis van de White Walkers en 'North of the Wall'. Beleef de rauwe, indrukwekkende sfeer in de prachtige natuur van Þingvellir en kom meer te weten over de betekenis van de locatie voor het plot van de serie. Je verkent Þjorsárdalur en de 'Settlement Era Viking Lodge', de filmlocatie waar een heel dorp werd uitgeroeid. Bij de Þórufoss-waterval kun je vervolgens in de huid kruipen van het jongetje dat zag hoe Drogon zijn eigen geiten aanviel. Onderweg terug naar de stad Reykjavik ontmoet je speciale personages uit de serie; je komt dicht bij enkele van de IJslandse paarden die in de serie speelden.

 • Reykjavik: Perlan - Wonders of Iceland en noorderlichtshow

  4. Reykjavik: Perlan - Wonders of Iceland en noorderlichtshow

  Bij Perlan leer je het echte IJsland kennen, een eiland geboren uit vuur en ijs. Je voelt de krachten van de natuur en leert hoe IJsland werd gevormd. Onderzoek zeevogels op een levensechte klif en ga op een filmische onderwaterreis rond IJsland. Je verkent 's werelds eerste echte indoor ijsgrot en leert alles over gletsjers bij een interactieve tentoonstelling. Het IJslandse Museum van Natuurgeschiedenis heeft ook een interactieve en boeiende tentoonstelling in Perlan. Daar ontdek je de geheimen van het water in de IJslandse natuur; zijn unieke eigenschappen en het leven erin. Tot slot leun je achterover in een planetarium om op een virtuele reis door de lucht te gaan en het verbazingwekkende noorderlicht het hele jaar door te zien.

  Heel interessant museum met bijzondere objecten, afwisselend gepresenteerd en alles voorzien van een duidelijke uitleg.

 • Traditionele IJslandse New Year's Eve Bonfire

  5. Traditionele IJslandse New Year's Eve Bonfire

  Een van de oudste tradities van IJsland is het beoefenen van een vreugdevuur op oudejaarsavond. Doe mee met de festiviteiten met deze reis naar het hart van Reykajavik, de hoofdstad van IJsland, voor een unieke kans om te vieren zoals de lokale bevolking dat doet. De vreugdevuren verenigen buren, vrienden en vreemden bij de viering van het nieuwe jaar en de tour biedt een kijkje in de traditionele IJslandse cultuur. Muziek en vuurwerk dragen bij aan de feestvreugde en creëren herinneringen die u niet snel zult vergeten. Aangezien het vreugdevuur buiten is, moet je je warm kleden.

 • Vuurwerk in IJsland op oudejaarsavond

  6. Vuurwerk in IJsland op oudejaarsavond

  Vuurwerk is legaal in IJsland en de lokale bevolking maakt hier goed gebruik van! Na het bijwonen van een gemeenschapsvuur, warmt de lokale bevolking op met eten en drinken. De sfeer wordt om middernacht intenser terwijl duizenden gezinnen zich op straat verzamelen en elk hun eigen vuurwerk maken. Tal van vuurwerk lichten de hemel op in een enorm display met eindeloze explosies van kleur! Deze nieuwjaarstour biedt je de mogelijkheid om alles naar beneden of naar boven te zien! Je kunt ervoor kiezen om opgehaald te worden bij je hotel of je kunt lid worden van de reisorganisatie op hun kantoor. Je reist dan naar een gunstig uitkijkpunt, waar de groep een feestelijke toast maakt met een glas mousserende wijn terwijl je geniet van dit prachtige evenement. Vergeet niet om je heel warm te kleden, want we staan buiten om de show te bekijken!

Sitemap Reykjavik

Wil je alle activiteiten in Reykjavik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Reykjavik

Absoluut fantastisch. Als je de kans hebt om dit te doen, doe het dan. Ten eerste heb je foto's genomen voor een groen scherm, dat later wordt uitgelegd, wanneer je kiest welke achtergrond je voorkeur heeft. Je hoeft de foto's niet te hebben, maar wij wel, het maakt deel uit van de Experience. Dan ga je een kamer in en het toont je door de geschiedenis van IJsland in de 1e kamer, dan ga je naar de 2e kamer waar je hoort over de geschiedenis van de Vikingen die in IJsland landen, dan ga je naar de volgende kamer waar je binnenkomt een zitplaats alsof je op een helikoptervlucht gaat, waar je op een magische ervaring naar FlyOver IJsland gaat, net zoals de titel al zegt. Het is absoluut briljant, iets wat je zeker niet mag missen. Je wilt niet dat de rit eindigt en zou het zeker nog een keer willen doen, nou ik wilde het. Je ziet heel IJsland als een helikoptervlucht. Als je ooit de Starwars Experience in Disney World of Disney Land hebt gedaan, weet je wat je hiermee kunt verwach

Deze ervaring werd aanbevolen door onze gastheer in hun appartementinformatiemateriaal. Het werd ook door anderen genoemd tijdens een rondleiding die we namen. Wat echter de deal bezegelde, was een aanbeveling van een taxichauffeur die ons uitreed voor een pre-flight Covid-test. We vroegen hem welke dingen hij voorstelde die we zeker rond Reykjavík deden. Fly Over Iceland was zijn eerste antwoord en we kochten die dag kaartjes! Het was een mooie wandeling naar deze evenementenlocatie en we hebben enorm genoten van de show. Het was leerzaam en onderhoudend en zeer goed gedaan. De eerste delen werden staand gepresenteerd en het zittende deel was zowel leuk als adembenemend. Daarna was de lunch in een werfrestaurant een perfecte afsluiter. We aten in een restaurant met het label het oudste restaurant in Reykjavik, dat geen rijen had en heerlijk was.

Het eerste deel was ok, maar je denkt dat dit niet zo goed zal zijn als ik dacht ... tweede deel was briljant, effecten geweldig en ik voelde me op een leuke manier behoorlijk emotioneel ..... derde en laatste deel wowsers ik vond het absoluut fantastisch nog nooit zoiets meegemaakt waarvan ik denk dat het er in elk land een fantastisch idee zou moeten hebben, ik had echt het gevoel dat ik over IJsland vloog

Deze reis was geweldig een must als je in IJsland bent. Je hebt letterlijk het gevoel dat je over alle bezienswaardigheden in IJsland vliegt met geluiden en speciale effecten. Was het geld zeker waard.

We vonden het absoluut geweldig om dit te doen! Ik zou zeker iedereen die IJsland bezoekt aanraden om dit te doen. voelt echt alsof je over IJsland vliegt! zoveel plezier